Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα ξανα.πως ειστε??????ξυπνησα ξανα δεν εχω δουλειες καθολου

πλυναμε και το κηπο που λεγαμε χτες και εχω μονο να φτιαξω το μοσχαρακι με τα μακαρονια που δεν εφτιαξα χτες.τι νεα??????γιωτα πως ειστε οικογενειακως?συνηλθατε??????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δακρυσμένα φεγγάρια, της Καρατζά

Ασε, το διάβασμα είναι το χόμπι μου. Έχω μια μεγάλη βιβλιοθήκη στο σπίτι, γεμάτη. Αφού ο Βασ. λέει ότι θα τον βγάλω έξω για να έχω τα βιβλία μου:P

Απλώς αποφεύγω να διαβάζω πολύ όταν δουλευω γιατί τα βράδια με παίρνει μέχρι αργά και δεν μπορώ να ξυπνήσω το πρωί

FEFcp3.png uSlbp2.png

Δακρυσμένα φεγγάρια, της Καρατζά

Ασε, το διάβασμα είναι το χόμπι μου. Έχω μια μεγάλη βιβλιοθήκη στο σπίτι, γεμάτη. Αφού ο Βασ. λέει ότι θα τον βγάλω έξω για να έχω τα βιβλία μου:P

Απλώς αποφεύγω να διαβάζω πολύ όταν δουλευω γιατί τα βράδια με παίρνει μέχρι αργά και δεν μπορώ να ξυπνήσω το πρωί

αχ γιωτακι κι εγω το λατρευω το γιαβασμα το εχω διαβασει αυτο.το μελι εγινε κεντρι επίσης ειναι πολυ καλο.θα μου δανεισεις κανενα βιβλιο και μενα????????

αχ γιωτακι κι εγω το λατρευω το γιαβασμα το εχω διαβασει αυτο.το μελι εγινε κεντρι επίσης ειναι πολυ καλο.θα μου δανεισεις κανενα βιβλιο και μενα????????

Το ρωτάς? Αύριο που θα βρεθούμε, διάλεξε όποιο θες.

Απλώς να θυμάσαι να το επιστρέψεις:tongue::tongue::tongue:

Η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει πολλά βιβλία:(, αλλά τα τελευταία χρόνια τα ζητάω πίσω. Δεν ντρέπομαι καθόλου!

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

Ωραίο παιδιά όντως το διάβασμα... πολύ χαλαρωτικό, σε ταξιδεύει... Μακάρι να αρέσει και στα παιδιά μου... Εγώ προς το παρόν διαβάζω τον Ανήλικο Επισκέπτη, δε θυμάμαι συγγραφέα, μια Αγλλίδα.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Το ρωτάς? Αύριο που θα βρεθούμε, διάλεξε όποιο θες.

Απλώς να θυμάσαι να το επιστρέψεις:tongue::tongue::tongue:

Η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει πολλά βιβλία:(, αλλά τα τελευταία χρόνια τα ζητάω πίσω. Δεν ντρέπομαι καθόλου!

Εγώ ντρέπομαι δεν τα ζητάω. Εδώ και 1 χρόνο+ έχω δανείσει σε μια κοπέλα το Της Νεκρής Πριγκήπισσας, από τα αγαπημένα μου, και απ'όσο ξέρω ακόμα δεν το έχει διαβάσει και το έχει μαζί της στη Θεσ/νίκη...:mad:

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Συγγνώμη αλλά πέρα απο τα χρήματα που έχεις δώσει έχει και συναισθηματική αξία. Ένα βιβλίο σου δημιουργεί συναισθήματα, που εμένα με κατακλήζουν όταν το πιάνω πάλι στα χέρια μου και θυμάμαι την υπόθεση.

Να το ζητήσεις. Η ντροπή είναι δική της που δεν έχει το φιλότιμο να το επιστρέψει.

FEFcp3.png uSlbp2.png

Γιώτα πώς ήταν χθες στο Θαλασσινό; Εδώ είχε έρθει μια φορά σε ένα μαγαζί, χειμώνα, αλλά δεν είχα πάει, είχε πάει όμως μια φίλη μου και να φανταστείς κανένα σεβασμό ο κόσμος, μέχρι και σουβλάκια παρήγγειλε μαι παρέα (delivery έτσι;). Θα 'χασε πάσα ιδέα για τους Καρδιτσιώτες....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Η φωνή του είναι μαγευτική. Βέβαια δεν είπε πολλά γνωστά του τραγούδια, μόνο προς το τέλος αλλά η φωνή του με το περιβάλλον σε ταξίδευαν μακρυά. Αν και είχα τον Αλ. που με κράταγε στη γη! Δεν του αρέσουν οι συναυλίες και είχαμε ένα ζητηματάκι.

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

εγω δανιζω και μου δανειζουν πολλα χρονια.τα προσεχω σα τα ματια μου και ενοητε οτι επιστρεφονται.τι να το κανεις αν το χεις διαβασει και ειναι ξενο????ποτε δε καταλαβα.πολυ θα ηθελα να ειναι ολα δικα μου και να τα εχω να τα καμαρωνω αλλα οι οικονομικοι λογοι δε μου το επιτρεπουν.τα διαβαζω και ολα σε 1 2 μερες οποτε δε συμφαιρει.

Παιδιά όντως πλέον είναι πανάκριβα τα βιβλία, ένα 20άρι το θες.... Γι'αυτό μερικές φορές δανείζομαι και από τη δημ.βιβλιοθήκη.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εδω δεν ξερω αν εχει δημ βιβλ.!καλα κοριτσια μιλαμε εχω μια ντανα ασιδερωτα ισα με το μποι μου.και το χειροτερο ειναι οτι με χαιρετανε και με περιμενουν αυριο να τακτοποιηθουν...:-(:-(:-(

Παιδιά όντως πλέον είναι πανάκριβα τα βιβλία, ένα 20άρι το θες.... Γι'αυτό μερικές φορές δανείζομαι και από τη δημ.βιβλιοθήκη.

Και εγώ δανειζόμουν αλλά δυσκολευόμουν να τα αποχωριστώ

Ο Πυργος έχει καλή δαν. βιβλιοθήκη. Πρέπει να την επισκευτείς, χαρά. Έχει και παιδικά βιβλία

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...