Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εδω ειμαι.πριν με ρωτησες για τα μαλλια αλλα δεν το ειδα.τελικα οχι δε θελει ο πανος λεει οτι δε θα ειμαι ο ξανθος αγγελος του: Oops:: Oops:: Oops:!!!!!!!!!!!!τελικα αλλαξαν τα σχεδια δεν ειχα παστα ντοματας και δεν εφτιαξα μοσχαρακι θα το κανω αυριο.αλλα εφτιαξα τραχανα στο νικολακη και μια ωραιοτατη ομελετα φουρνου για τους υπολοιπους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ωραία πρέπει να είναι η ομελέτα φούρνου.

ειναι βασικα φαι σαβουρας.οτι εχεις σπιτι σου.απο αλαντικα λαχανικα θαλασινα μεχρι μακαρονια μπορεις να βαλεις.ειναι ελαφρια δεν εχει καθολου λαδι και εξαρταται απο σενα ποσο παχυντυκη θα ειναι.σε ολες τις περιπτωσεις παντως ειναι πεντανοστιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να 'μαι και εγώ. Είχαμε βγει έξω με τον Αλ. για να πάμε παιδική χαρά, να πάρουμε ψωμάκι και εισητήρια για τους Πυξ Λαξ αύριο.:P

Όταν γυρίσαμε φάγαμε φακίτσες. Ναιιιιιιιιιι, ο Αλ. επιτέλους τις έφαγε!

Η ντοματόπιττα χτες τέλεια. Δεν αφήσαμε ψίχουλο. Μπράβο Αρετή για την συνταγή.

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια φιλάκια, χαίρομαι για την ντοματόπιτα! Χαρά θα μου δώσεις αύριο συνταγή ομελέτας! Γειά σας!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Γεια σας ρε κοριτσακια! :D

Αρετη αυριο φευγετε? Καταλαβα καλα? :confused: Καλο ταξιδι κοριτσαρα, να κανετε συχνες στασεις να ξεπιανεται και το σπορακι! ;)

Χαρουλα απο τη μια ζηλευω σαν τρελη τον κηπο σου, απο την αλλη κουραστηκα μονο στη σκεψη πως θα επρεπε να τον συμμαζευω κιολας! :lol: Ειναι παντως τρελη διευκολυνση, ειδικα για τα παιδια.. Ξεδινουν εκει τρεχοντας και δεν χρειαζεται να τα τραβολογας καθημερινα σε κουνιες κι απο 'δω κι απο 'κει! Τη συνταγη τη θελω κι εγω αν μπορεις! :)

Γιωτουλα (PatPan) θα πας Πυξ Λαξ?? Ζηλευωωωω ρεεε!! Να μας βαλεις φωτο στο φατσοβιβλιο να παρουμε τζουρα κι εμεις! ;)

Γιωτουλα (Αμαλιαδα) να χαιρεσαι την κορακλα σου, να ζησει σαν τα ψηλα βουνα και να την καμαρωσεις οπως επιθυμει! Παντα γερη να ειναι!

Οποια δει τη Τζες το Σαββατο, να της δωσει πολλα - πολλα φιλια και να της πει πως μου ελειψε πολυυυυ και θελω να τη δω!!

Εμεις καλα!

Περιμενω να ξυπνησει το καθαρματακι να το ταϊσω και να την κανουμε για θαλασσα! Σημερα ειναι το 16ο μας μπανιο!!! Καθομαι και τα μετραω οπως τοτε που ημουν παιδι που μετρουσαμε και τα μπανια αλλα και τα παγωτα που τρωγαμε, θυμαστε??? :lol: Σημερα θα παμε μονες μας, με μια φιλη γιατι ο Β δουλευει. Ειναι η 1η φορα που θα παμε μονες στη θαλασσα και ελπιζω να πετυχει το εγχειρημα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας ρε κοριτσακια! :D

Γιωτουλα (PatPan) θα πας Πυξ Λαξ?? Ζηλευωωωω ρεεε!! Να μας βαλεις φωτο στο φατσοβιβλιο να παρουμε τζουρα κι εμεις! ;)

Αύριο πυξ λαξ και σήμερα Θαλασσινό. I'm so happy!!

FEFcp3.png uSlbp2.png

κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τα αγγελουδια σας!!!!

εμεις πριν λιγο κοιμηθηκαμε και ετρεχα σαν την τρελλη να πεταξω τα σκουπιδια μην και ξυπνησουν και γινει χαμος!:rolleyes:αλλα ευτυχως ημουν τυχερη!ολα οκ!μαζεψα λιγακι και το σαλονι μου που εχει γινει παιδοτοπος απο τα πολλα παιχνιδια και τωρα ξαπλωσα.

αυριο ερχετε ο γ.το κακο ειναι οτι παρεα με τον γ καπακι το σαββατο το πρωι μου ερχονται επισκεψεις απο λαρισσα παρακαλω!ενταξει τα θελω τα παιδια αλλα με 2 μικρα στο σπιτι και μαλιστα το 1 στο βυζι δεν ειναι και οτι πιο ευκολο....να μαγειρευω να μαζευω και να τους ξεναγω στην περιοχη....μπανιο και καφεδες...ελπιζω να τα καταφερω και να μην κλαταρω!:-(οχι και τιποτα αλλο αλλα θελω να ειμαι καλη οικοδεσποινα απο την στιγμη που θα μενουν σπιτι μου!

γιωτααααα!!ζηλευωωωωω!!!!θελω και εγωωωωω!!!!!ειχαμε και το ιδιο φαι σημερα!!!:tongue:

φαιη ολα οκ με τη θαλασσα;δεν ειχατε τιποτα απροοπτα ε;

χαρουλα κουραστικα και μονο που σε διαβαζα....χαρα στο κουραγιο σου κοπελα μου!!!

αρετουλα με το καλο να ερθεις!!!οσο για το πεντικιουρ εχω και λεω εδω και 3 μηνες οτι θελω να κανω και ακομα δεν τα εχω καταφερει....οτι κανω μονη μου αλλα αλλιως ειναι οι επαγγελματιες!!!!εχει βγει και η ριζα ενα χιλιομετρο και ακομα δεν εχω καταφερει να την βαψω....ερχετε δεκαπενταυγουστος και εγω θα ειμαι σαν να μην πω τι....κατι τετοιες ωρες μου ερχετε να βαλω τα κλαματα.....:(:(:(

τεσπα.

οποια δει την τζες να της δωσει φιλια!ακομα δεν εχω αξιωθει να την παρω ενα τηλ.καλα τι γαιδουρα θα λεει οτι ειμαι.... αχ πειτε να μην με παρεξηγει....:oops::oops::oops:

κορες θελω και εγω την συνταγη απο ντοματοπιτα(βαριεμαι να ψαξω πισω να την βρω) και απο ομελετα φουρνου!αντε να μαγειρεψω και κατι διαφορετικο!ολο τα ιδια και τα ιδια!

απο αυριο ισως να μην μπαινω τοσο συχνα.θα ειναι εδω γ και επισκεψεις.καταλαβαινετε...παντως οποτε ξεκλεβω λιγο χρονο θα διαβαζω τα νεα σας!φιλακια πολλα πολλα!!!!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Διαφημίσεις

λοιπον η συνταγη λεει:καθαριζεις πατατες και τις τηγανιζεις αλλα εγω τις ψηνω στο χαμηλο γκριλ μεχρι να μαλακωσουν πολυ 30 λεπτα θελουν και μετα τις απλωνεις στο ταψι σαν βαση.(μπορεις επισης σαν βαση να βαλεις μελιτζανες η κολοκυθια οτι αρεσει στο καθενα.αν εισαι vegeterian μπορεις και ολα μαζι.)χτυπας σε μπολ 7-8 αυγα ψιλοκοβεις αλαντικα πιπεριες λουκανικο χωριατικο ελιες ντοματα οτι εχεις στο ψυγειο σου και τα ριχνεις μεσα στο μπολ με τα αυγα.βαζεις αλατι πιπερι ριγανη.αν θες πολυ φουσκωτη βαζεις και λιγο γαλα εβαπορε 1 φλυτζανακι του καφε.τα ριχνεις στο ταψι με τις πατατες και το αφηνεις στο φουρνο αντιστασεις στους 200 το κανω σε 15 λεπτα ειναι ετοιμο.ριχνεις τριμμενο τυρι πριν το σβησεις (5 λεπτα πριν περιπου)και ετοιμο.αν δεν εχεις τριμμενο τυρι μπορεις να βαλεις λιγη φετα τριμμενη για μια πιο χωριατικη εκδοχη.ειναι τελειο και μολις κρυωσει τρωγετε και με το χερι σαν πιτσα.

αν ψησεις τις πατατες βαλε λιγο λαδακι στο ταψι να μη κολλησει.αν τις τηγανησεις δε χρειαζετε. επίσης εγω το φτιαχνω σε πυρεξ για να βλεπω αν εχει ψηθει το αυγο γιατι με τα αλλα δε βλεπεις και μπορει να το βγαλεις και να σου σπασει.

λοιπον καλη επιτυχια και καλη σας ορεξη!!!!!!!!!!

καλημερα.τι κανετε???εγω σημερα πρωινη πρωινη.αργησε λιγο να ξυπνησει ο πανος και πεταχτηκαμε στον αερα.να του ετοιμασω ρουχα να του φτιαξω καφε.......με ταραξε πρωι πρωι.εσεις τιι κανετε?????????τελευταια μερα τα λεμε συστηματικα ε?????????????:(:(:(απο 1 σεπτεμβρη παλι εδω στο παλιο μας στεκι:-P:razz::-Pαντε θα μου λειψετεεεεεεεε!!!!!!!!!θα τα πουμε αργοτερα παλι.φιλακια!!!!:D

Φαιάκι καλά να περάσετε! Σήμερα σταματάω δουλειά (γιούπιιιιι) και την Κυριακή κατεβαίνουμε Αμαλιάδα! Μια χαρά θα είστε μόνες, γυναικοπαρέα....χαχα

Γιώτα (πατ) προκαλείς....

Γιώτα (Αμαλιάδα), μην ανησυχείς, θα αναλάβει και ο άντρας σου μερικά πράγματα, δεν εννοώ βέβαια μαγείρεμα, συγύρισμα κλπ αλλά ξεναγήσεις, καφέδες, τη μεγάλη. Άλλωστε, φαντάζομαι για να τους φιλοξενείτε τους φίλους σας έχετε καλή σχέση και άρα θα δείξουν κατανόηση. Πόσο θα μείνουν; Στις 16 θα φύγουν; Κάτι έχω στο νού μου για σένα....:D;)

Χαρά μου, χίλια ευχαριστώ για τη συνταγή.Τώρα θα μπορώ να τρώω την ομελέτα χωρίς τύψεις... Μη στενοχωριέσαι βρε, θα γυρίσει και η Τζες, θα τα πούμε κι εμείς από κοντά...άλλωστε 29/8 θα είμαι πίσω στη δουλειά. Λογικά θα μπορώ να μπαίνω και τη δεύτερη εβδομάδα της άδειάς μου από το σπίτι.Μάλλον γύρισε ο φοιτητής, γιατί τελευταία έχουμε ίντερνετ....χιχι

Για σήμερα φτιάχνει μπατζίνα η πεθερά μου με φυτικό τυρί για να φάμε όλοι, νηστεύοντες και μη... Για όσες δεν ξέρουν είναι πίτα με κολοκύθι χωρίς φύλλο. Σήμερα θα παώ να κουρέψω το Χρήστο μου, να πάρει αέρα το κεφαλάκι του και μετά θα συναντηθώ με την κουμπάρα μου και φίλη να της δώσω την τσάντα που της πήρα.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα

Ξύπνησα μόλις πριν μισή ώρα!!!! Εχτές απολαύσαμε Παντελή Θαλασσινό οικογενειακώς και όταν επιστρέψαμε έπιασα ένα βιβλίο και με ξενύχτησε. Μέχρι τις 3 διάβαζα, μάλλον σήμερα θα το τελειώσω.

Αρετή, άντε τελευταία μέρα σήμερα, μετά χαλαραααααα:D

Χαρά, τι μου θύμισες τώρα! Πόσα πρωινά τρέχω σαν την τρελή για αποκοιμιθηκα λίγο παραπάνω. Μου αρέσει ο πρωινός ύπνος, τι να κάνουμε?

Γιώτα, ας έρχονταν και μένα οι φίλοι μου απο μακρυά κι ας έτρεχα λιγάκι! Μου λείπουν οι φίλοι μου κι έχουμε σκορπιστεί στους πέντε ανέμους:(

Για πεντικιούρ αν θέλεις μπορώ να σου δώσω τηλ μιας κοπέλας απο Αμαλιάδα που έρχεται σπίτι και το κάνει. Εγώ αυτήν έχω και είμαι ευχαριστημένη. Μπορείς να το συνδυάσεις μια μέρα που θα είναι η μαμά σου και η αδερφή σου. Σαν πεντικιούρ πάρτι μου ακούγεται!

Φαιή, πώς πήγε το μπανάκι σας? Δεν πιστεύω να είχατε πρόβλημα καθώς είδα στο φέις πως είναι δελφινάκι κανονικό:P

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...