Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι άλλα νέα χαρά μου; Τελικά το χρώμα μαλλιών θα το αλλάξεις;

Εγώ το έχω πάρει απόφαση: θα τα κόψω από Σεπτέμβριο!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντωμεταξύ ψάχνω εδώ και πόσες μέρες να κάνω μανικιούρ-πεντικιούρ και όλες έχουν εξαφανιστεί! Από την προηγούμενη εβδομάδα ψάχνω... Χθες προσπάθησα να τα βάψω μόνη μου με ένα καινούργιο βερνίκι και τα 'κανα σκ@τ@...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

τιποτα αλλο.σπιτι ειμαι χωμα.στα νυχια τα καταφερνω.με τις σκιες ειχα ενα θεμα αν κ με τις πολυτιμες συμβουλες της τζες τελευταια τα εχω καταφερει.εσυ πες μου κανα νεο.μαζεψες πραγματακια???????

τιποτα αλλο.σπιτι ειμαι χωμα.στα νυχια τα καταφερνω.με τις σκιες ειχα ενα θεμα αν κ με τις πολυτιμες συμβουλες της τζες τελευταια τα εχω καταφερει.εσυ πες μου κανα νεο.μαζεψες πραγματακια???????

Μπα αυτά τα έχω αφήσει για Σάββατο πρωί, να έχω τελειώσει με πλυντήρια και σιδερώματα. Άλλωστε τα περισσότερα θα είναι των παιδιών... Άσε που θα αναγκαστούμε να πάρουμε και καρότσι και με βλέπω να κάθομαι πίσω ανάμεσα στα καρεκλάκια των μικρών... Θα πάει η αναγούλα σύννεφο.... Εμείς πότε θα συναντηθούμε; στις 16;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μπα αυτά τα έχω αφήσει για Σάββατο πρωί, να έχω τελειώσει με πλυντήρια και σιδερώματα. Άλλωστε τα περισσότερα θα είναι των παιδιών... Άσε που θα αναγκαστούμε να πάρουμε και καρότσι και με βλέπω να κάθομαι πίσω ανάμεσα στα καρεκλάκια των μικρών... Θα πάει η αναγούλα σύννεφο.... Εμείς πότε θα συναντηθούμε; στις 16;

οποτε θες δεν εχω προβλημα εγω.θα ερθετε η θα ερθουμε?

Διαφημίσεις

Χμ αυτό δεν το ξέρω... θα ρωτήσουμε και αν μπορούν οι άλλες κοπέλες οπότε θα δούμε που συμφέρει καλύτερα. Δηλ. αν δεν μπορεί η Γιώτα (Αμαλιάδα) να έρθει, θα έρθουμε εμείς. κάπως έτσι... Πού θα πάμε; Στην Αμαλιάδα έχει κανά ασφαλές μέρος για τα μικρά μας; ούτε που ξέρω...να πιούμε κι έναν καφέ χωρίς άγχος βρε παιδί μου!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα. Τι κάνετε? Εγώ μαζεύω το σπίτι γιατί εχτές το απόγευμα υπήρχαν 5 μικρά μέσα.Βρίσκω παιχνίδια παντού!!! Αλλά χαλάλι τους

Φακές έχω φτιάξει για σήμερα. Δεν τρελένομαι αλλά θέλω να μάθει να τις τρώει ο Αλεξ. και μόνο μαζί μου δοκιμάζει φαγητά.

Γιώτα

t8360-happy-birthday-sadaf&docid=h2ucXr51A_SntM&w=379&h=297&ei=p4hDTsPFAsqOswbzjeHXBw&zoom=1&iact=hc&vpx=184&vpy=243&dur=2617&hovh=199&hovw=254&tx=158&ty=108&page=2&tbnh=126&tbnw=161&start=17&ndsp=17&ved=1t:429,r:12,s:17&biw=1246&bih=636

Χρόνια πολλά στην κόρη σου, να τα εκατοστήσει και πάντα καλότυχη να είναι.

FEFcp3.png uSlbp2.png

για αμαλιαδα δε ξερω καθολου.για πυργο το σπιτι μου κλασικα.: Mrgreen:: Mrgreen:: Mrgreen:αποφασιστε.γιωτακι να κανονισουμε να τον πιουμε εκεινο το καφε που λεγαμε τωρα που εχεις αδεια.να δουμε και στο ε βαυ κατι πραγματακια που θελω.πειτε κανενα νεο βρε κοριτσια βαριεμαιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

Τι νέο βρε;! :)Τπτ συγκλονιστικό δε γίνεται-και καλύτερα κατά τη γνώμη μου! Ησυχία, τάξη, ασφάλεια! Σήμερα ο Βασ έχει πάει σε έναν παπά, τον παπά-Πάνο, στα Βραγκιανά, δεν ξέρω αν τον έχετε ακουστά, είναι φωτισμένος άνθρωπος. Με εκνευρίζει που μπορεί να πάει, όπου θέλει.... εγώ ένα κομμωτήριο πάω και γυρίζω με την ψυχή στο στόμα. Δεν απολαμβάνω τπτ...

Του τα 'πε και ο πατέρας του αλλά αυτός πέρα βρέχει....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τι νέο βρε;! :)Τπτ συγκλονιστικό δε γίνεται-και καλύτερα κατά τη γνώμη μου! Ησυχία, τάξη, ασφάλεια! Σήμερα ο Βασ έχει πάει σε έναν παπά, τον παπά-Πάνο, στα Βραγκιανά, δεν ξέρω αν τον έχετε ακουστά, είναι φωτισμένος άνθρωπος. Με εκνευρίζει που μπορεί να πάει, όπου θέλει.... εγώ ένα κομμωτήριο πάω και γυρίζω με την ψυχή στο στόμα. Δεν απολαμβάνω τπτ...

Του τα 'πε και ο πατέρας του αλλά αυτός πέρα βρέχει....

αντρες παιδι μου τι να πεις.....:mad:κι εγω με το ρολοι στο χερι ειμαι.να προλαβω να τα κανω ολα σπιτι παιδια φαι ρουχα να ειμαι χαλαρη στις 3.30 που θαρθει να εχω προλαβει να γινω και γυναικα (να πεταξω απο πανω μου το προφιλ της νοικοκυράς μη με βλεπει και με το τσεμπερι....)να βαλω τα παιδια σε μια ταξη να μπορεσει να κοιμηθει χωρις φασαρια.και το απογευμα να ειμαι ξεκουραστη να κανουμε πραγματα μαζι να ειμαι απικο σε ολα.και αμα θελω να βγω θελω κανα 3ημερο να το κανονισω!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ειναι αδικια?????????????????????????

Διαφημίσεις

Τελικά βρήκα μια φίλη της αδερφής μου να μου κάνει τα νύχια την Κυριακή, μη με δείτε κι απεριποίητη...χαχαχα...

Πού θα βρεθείτε; Με τα μικρά;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...