Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το δικο μου το λεει "κικό μου"

Ονειρο μου δεν νομιζω να ειναι, γιατι το τονιζε ετσι "το ομίο μου"

Αααχχ... Δεν ξερω τι ητανε.. Ξερω μονο πως ευχομαι με ολες μου τις δυναμεις να μην το ξαναζητησει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Γιωτούλα! Ωχ ελπίζω να σας αρέσει... Εγώ έφτιαξα ρεβύθια αλλά έμειναν γεμιστά από χθες και αυτά θα΄φάω. Τα ρεβύθια ας τα τιμήσει ο Βασ που του αρέσουν!

Πώς είσαι σήμερα; καλύτερα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα!!τι κανετε?εγω σημερα δε θα προλαβω να μπω γιατι θελω να καθαρισω το σπιτι για το 15αυγουστο.σημερα τρωμε φασολαδα απο χτες.αρετη πως εισαι σημερα?γιωτακι συνηλθες?ο αντρας σου καλα?

Ευτυχώς τώρα είμαι μια χαρά και κυρίως είναι εντάξει ο Αλεξ. Ο Β. καλύτερα είναι, ακόμα δεν πάει για δουλειά και είναι όλο νεύρα γιατί βαριέται.

Αρετή, το ανακοίνωσες? Ποιες οι αντιδράσεις των δικών σου?

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

Μόνο στα πεθερικά μου το είπα και χάρηκαν πολύ! Συνυφάδα, κουνιάδος, φίλη-κουμπάρα, επίσης χάρηκαν. Στους δικούς μου θα το πω από κοντα....δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουν....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλησπερες!

Γιωτουλα (PatPan) καλη η ντοματοπιτα? Περιμενουμε εντυπωσεις!

Αρετη πως εισαι? Εχεις αναγουλες και ξινιλες που ελεγες ακομα;

Χαρουλα η νεα φωτο που εβαλες στο φατσοβιβλιο ειναι πολυ ωραια! Εισαι γλυκα!

Τζες και Γιωτουλα (Αμαλιαδα) εσεις καλα?

Εμεις εχθες πηγαμε για μπανιο Λαγονησι.. Η μικρη λυσσαξε για τα καλα! Μετα ηρθαν επισκεψεις απο 'δω και η Μαρω κοιμηθηκε στις 12:30!!

Πηρα τις απαντησεις με τις εξετασεις μου σημερα.. Βγηκαν τελειως χαλια και η καμπυλη αλλα και του θυροειδη.. Αυριο θα παω απο τον ενδοκρινολογο να δω τι θα κανουμε.. Ευχομαι μονο να μην χρειαστω ινσουλινη, ας με βαλει σε αγωγη με χαπια -αν κρινεται αναγκαιο- αλλα οχι ινσουλινη..... :( Τεσπα, δεν προδικαζω τιποτα, θα σας πω αυριο τα νεοτερα..

Κατα τα αλλα ολα καλα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσια!τι κανετε;εμεις σημερα εχουμε τα γεννεθλια μας!!!!γινομαστε 2!!!!!!!!!!!αχ ποτε περασαν 2 χρονια απο τοτε που εγινα πρωτη φορα μαμα;;;;το κοριτσακι μου εχει σηκωθει απο τις 7 παρα....αλλα σημερα δεν θα το κανω θεμα!ειναι η τιμητικη της!παρτυ δυστυχως δεν θα κανω.την κυριακη που θα ειναι εδω και ο μπαμπας θα κοψουμε την τουρτα μας οικογενειακα!

φαιη μου η ινσουλινη ειναι η τελευταια λυση στον διαβητη.πρωτα προσπαθουν με διαιτα να τον ρυθμισουν.αν δεν πετυχει καταφευγουν στα χαπια και εαν και εκεινα αποτυχουν τοτε καταληγουν στην ινσουλινη.παντως εμπειρικα σου λεω οτι μπορει να εχει απορρυθμιστει το σακχαρο απο τον θυρεοειδη.αμα τον ρυθμισεις καλα να δες οτι μπορει να ρυθμιστει και το σακχαρο απο μονο του.την μαμα μου την κατεστρεψε.πιεση,σακχαρο,καρδια ολα τα διελυσε μεχρι να τον ανακαλυψουμε και να τον ρυθμισουμε.παντως σου ευχομαι οτι το καλυτερο!

αααα!και το αγχος δεν βοηθαει καθολου!το αντιθετο θα ελεγα!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Καλημέρα τι μου κάνετε;

Γιώτα να χαίρεσαι την κορούλα σου!όντως, μεγάλη μέρα!

Φαίη μου περαστικά εύχομαι! Πώς και άρχισες να το ψάχνεις;

Λοιπόν, 1 και σήμερα! Άντε δεν αντέχω άλλο, βαρέθηκα!Θέλω να φύγω, δεν κουνιέται φύλλο στο γραφείο....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.γιωτουλα να τη χαιρεσαι τηη κορακλα σου.να τη δεις οπως επυθυμεις.αρετακι πως εισαι?εγω τελειωσα τη γενικη χτες στις 11 παρα το βραδυ και επεσα σα το κοτοπουλο.ενα πτωμα μιλαμε.εχω να πλυνω και τα παραθυρα εξωτερικα αλλα αυτο θα το κανω το απογευμα με το πανο.τα παιδια κλασικα ολη μερα χτες ηταν στο κηπο και επαιζαν με τα αμαξακια και τα νερα.σημερα θα φτιαξω μοσχαρι με μακαρονια.εσεις τι νεα???????????

Αχ ωραίο φαγητάκι! Θα πω στη μαμά μου να μου το φτιάξει. Κάθε φορά που κατεβαίνω φτιάχνει για όλη την οικογένεια ό,τι επιθυμώ εγώ, χαχαχα....

Σε καταλαβαίνω, εγώ γενική μετά την Αμαλιάδα, που θα έχω ακόμα άδεια, τώρα τα βασικά: ξεσκόνισμα-σκούπισμα -σφουγγάρισμα και πολλά πλυντήρια, ΠΟΛΛΑ πλυντήρια, βρε παιδιά! Για σήμερα εγώ φασολάκια, όχι ότι τρελαίνομαι, αλλά τεσπα...

Έριξε μια βροχή εδώ χθες το βραδάκι... μας στέρησε την έξοδο αλλά δεν πειράζει, κάτσαμε και λίγο σπίτι και δεν ξοδευτήκαμε...

Χαρά τον εξωτερικό χώρο εσύ τον περιποιείσαι ή ο Πάνος;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ο πανος κοβει γκαζον καταβρεχει φιταχνει τη κλουβα με τα πουλια και εχει αναλαβει ποτισματα.(εχουμε μπεκ αλλα καποιος πρεπει να τα ανοιγει!!!!!)εγω μαζευω παιχνιδια που ειναι συνηθως πεταμενα ολουθε σκουπιζω φυλλα και το αμαξι εσωτερικα.μαζι πλενουμε παραθυρα.ο πανος πλενει σαπουνιζει και εγω στεγνωνω και εξωτερικα το αμαξι το ιδιο.βοηθαει δεν εχω παραπονο.αλλα δεν ειναι να κανει τιποτα μεσα τα κανει σκ@τ@ μονο στο στρωσιμο ξεστρωμα των χαλιων βοηθαει γιατι πρεπει να κατεβουν (η να ανεβουν) στο παταρι να σηκωθουν επιπλα κτλ.και εγω εχω πολλα πλυντηρια χτες μονο 4.και δεν τελειωσαν ακομα.περιμενω μπας και ριξει καμια βροχη να δροσιστουμε που καταβρεχουμε και το τσιμεντο τσιτσιριζει και στεγνωνει αμεσως.χτες καταβρεχε απο τις 9 και που νυχτωσε μεχρι που τελειωσα τις δουλειες για να δροσισει.και ειχε και αερα.ανοιξα και τις πορτες και μου πηρε τα βαζα ο αερας.

πωπω, μου φαίνεται η αυλή-κήπος είναι σαν να έχεις 2ο σπίτι...

το σπιτι ειαι 100 τετραγωνικα και εξω ειναι 300.εχουμε απλα αλλα οταν ειναι για καθαρισμα..........:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...