Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν θέλω να το πιστέψω... θα μπούμε σε διαδικασίες τώρα, ελπίζω μόνο να έχει γίνει λάθος....Το σημαντικότερο είναι: τι θα κάνω τώρα ππου θα φύγει ο Βασ, πώς θα τα καταφέρω;;; Εχω αγχωθεί τρομερά!

δε το θες????????????????????????/:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Το παιδι μου εχθες με διελυσε στην κυριολεξια.......

Παρολο που λιωσαμε στον Εθνικο Κηπο και δεν ειχε κοιμηθει πολλη ωρα το μεσημερι, δεν ηθελε να κοιμηθει με τιποτα. Ο πατερας της δουλευε βραδυνος και ημασταν ολη την ωρα στο περα - δωθε και την κλαψα. Δεν εδειχνε να ποναει καπου, αλλα εγω καλου - κακου της εδωσα ντεπον. Γυρω στις 2 ξαναξεκινησα τη διαδικασια υπνου απο την αρχη, που σημαινει τη σηκωσα, την εκανα ενα χλιαρο ντους, της εκανα μασαζ -στα σκοταδια ολα αυτα, ακομα και το ντους στο μπανιο-, την εντυσα, της εφτιαξα λιγο ζεστο γαλα που το ηπιε κανονικα και ξαπλωσα μαζι της νανουριζοντας τη. Εν τελει κοιμηθηκε στις 03:15 και σηκωθηκε σημερα το πρωι στις 08:30 (!!!!!!) ........ Δεν δειχνει καθολου νυσταγμενη, ειναι ορεξατη και απο φαγητο και απο διαθεση και μαλιστα σημερα δεν ειχαμε κανενα ατυχημα μεχρι στιγμης με την πανα, τσισα και κακα ολα στο γιογιο. Τι να πω, δεν ξερω..... Τωρα θα τη βαλω για υπνο να μου ξυπνησει νωρις να παω να τη "λιωσω" στη θαλασσα για να ξεραθει το βραδυ!

Αρετη καταρχην για το μαλλι: Πιστευω πως θα σου πηγαινει γιατι εχεις ομορφα χαρακτηριστικα και θα στα τονισει! Για το μπεμπε, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, με το καλο!! :D:D

Χαρουλα αν τα καταφερετε να ερθετε θα περιμενω τηλ. :D Το μαλλι αν θες να το σκουρυνεις ειμαι υπερ, αλλα οχι κατευθειαν μαυρο απο το ξανθο, κανε αν θες πρωτα ενα γλυκο καστανο και σταδιακα σκουρυνε το κι αλλο μεχρι να βγει αυτο που θες! ;)

Οι υπολοιπες καλα;

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κοίτσα, αυτό που έλεγα τόσο καιρό είναι ότι θα ήθελα να μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά, ιδιαίτερα ο Μιχάλης και μετά να προσπαθήσουμε για τρίτο.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ευχαριστω πες και να ναι ολα καλα.μη στεναχωριεσαι.κανενας δε χανετε.θα τα καταφερεις γυναικα εισαι το χουμε στο αιμα μας.

αρετουλα τι ωραια νεα ειναι αυτααααα;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!και χαρα στο κουραγιο σου!!!!εγω ουτε σαν σκεψη δεν το εχω αυτη τη στιγμη στο μυαλο μου.....απαπαπαπαπαπα!!!!κλειστε μου μια ωραιοτατη σουιτα στο δαφνι παρακαλω με θεα!!!!:lol::lol::lol:

ασχετο ο β ποτε θα φυγει και που θα παει;θα λειπει καιρο;

οσο για το μαλλι και εγω νομιζω οτι θα σου πηγαινει!εχεις μακρυ προσωπο...

χαρουλα εγω νομιζω οτι το ξανθο σε φωτιζει.αμα τωρα θες οπωσδηποτε να το σκουρηνεις ενα μελι η ενα γλυκο καστανο θα ηταν μια λυση.

φαιη μου τι να πω.ντουρασελ αυτα τα παιδια μας!!!:lol::lol::lol:μα καλα τι εχει μεσα αυτο το γαλα που πινουν πια;;;;; :lol::lol::lol:

το αττικο κομματακι ακριβο η ιδεα μου ειναι;;;;κατα τα αλλα εχουμε κριση...αντι να ριξουν τις τιμες....

γιωτα πως εισαι σημερα;επεσε ο πυρετος;

εγω νυχτερινη αποψε οπως βλεπετε!ταισα την μπεμπα και ξενυχτησα...

στη λαικη οντως εγινε φονικο.και εμενα μου το ειπε ο γ(!)εγω χαμπαρι δεν πηρα....μετα διαβασα στην πατριδα τα καθεκαστα.29 χρονος νεκρος που διατηρουσε παγκο με ζαρζαβατικα απο σφαιρα 30χρονου για τα ματια της 17χρονης(!)κουνιαδας του που ακουσον ακουσον συζουσαν και για χ λογους χωρισαν!!!!η κοπελα με σφαιρα στο ποδι γλυτωσε τα χειροτερα αφου οταν την σημαδευε και εκεινη ετρεχε να σωθει ενας μαυρος που ειχε και εκεινος παγκο του εσπρωξε το χερι και εχασε τον στοχο!!!!χειρουργηθηκε και ειναι στο νοσοκομειο στην αμαλιαδα.τον δραστη τον συνελαβαν.ευτυχως που ηταν μεσημερακι και δεν ειχε πολυ κοσμο!παντως οσοι ηταν φανταζομαι λαχταρησαν για τα καλα!!!!!!ααα!!!εσπασαν και το νοσοκομειο οι συγγενεις!κλασσικη αξια παντως!σε καθε περιστατικο οι τζαμαριες την πληρωνουν!!!!καθε τοσο τις σπανε!!!χαρα που θα κανει ο τζαμας!!!!!:Dτα τραβαμε και εμεις οι νοσηλευτριες....που δουλευουμε...

τεσπα.πολλα τροχαια αυτες τις μερες και ενας πνιγμος 18χρονου στον πυργο....

ωραια νεα με βαλατε να σας πω....ουφφφφ αλλαζω θεμα!!!

σημερα ηρθε και η μανουλα μου!!!!χαιρομαι τοσο πολυ οταν ειναι εδω και ειμαστε μονο γυναικες!!!!

αυριο το απογευμα παω πατρα στην γυναικολογο μου και ελπιζω να καταφερω να πεισω την νικη να κατσει σπιτι.αλλα μαλλον χλωμο το κοβω αφου θελει να ειναι συνεχεια μαζι μου.....ουτε και την μπεμπα μπορω να αφησω λογω θηλασμου οποτε βλεπω να τα κουβαλαω και τα 2 μαζι....ωωωωχχχχχχχχχχ!!!!!!!

οσο για τον δεκαπενταυγουστο και εγω τον περιμενω πως και πως!οχι τοσο γιατι ειναι η γιορτη μου αλλα γιατι θα ερθει ο γ!!!!!καλα γιορταζει η μιση ελλαδα!!!!!μετα τον δεκαπενταυγουστο θα παμε οικογενειακως στην ηγουμενιτσα για να ειμαστε μαζι με τον μπαμπα μας!το ταξιδι με αγχωνει λιγακι λογω παιδιων αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα....ασε που πρεπει να μετακομισω και οοοοολο το σπιτι!εγω δυο πραγματακια θα εχω δικα μου!τα παιδια θελουν τοσα πολλα!τι να αφησεις πισω;;;;

τεσπα!καλα τι σεντονι βραδυνο εγραψα;;;;:rolleyes:πολλα ειπα!σας καληνυχτωωωω!!!!!!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Αρετή ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Καταλαβαίνω ότι υπέστεις ένα σοκ, ότι φαντάζει βουνό μπροστά σου μια εγκυμοσύνη τώρα αλλά εγώ σου εύχομαι ολόψυχα να είναι τελειομηνη και με ένα υγιές μωράκι.

Εγώ με τον πυρετό ακόμα ταλαιπωρούμαι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ίωση είναι αυτή. Το πρωί μια χαρά και το απόγευμα πυρετός. Τα ίδια συμπτώματα είχε και ο Αλέξανδρος. Το κακό είναι ότι μου κόβει εντελώς τα πόδια. Εχτές κοιμόμουν απο τις 10!!!!!!

Ο πυρετός, πυρετός αλλα και η κούρα, κούρα. Πήγα εχτές και έκανα καθαρισμό προσώπου!! Ε, σήμερα συνάδελφος, με ρωτάει: πόσο χρονών είσαι, 27-28???? Τέζα εγώ:lol:. Περίπου, του λέω.... ε, να μην φτιάχνει η διάθεσή σου μετά?

Γιώτα, τι ώρα είναι αυτη που γράφεις!!!!! Αχ, αυτά βλέπω και αναθεωρώ για δεύτερο παιδί! Δεν μπορώ καθόλου τα ξενύχτια!

Πάντως εγώ δεν γιορτάζω στις 15 Αυγούστου. Σας την έσκασα:tongue::tongue:. Θα έρθω Χαρά σε σένα να φάω γλυκό!!!! Γιορτάζω στις 21 Νοεμβρίου, έτσι για να κάνω την ανατροπή. Φαίη, εσύ το Μαράκι πότε το γιορτάζεις???

Κανένα νέο απο την Τζες? Την έχει πάρει καμία στο τηλέφωνο? Ελπίζω να περνά ωραία!!

FEFcp3.png uSlbp2.png

αρετουλα τι ωραια νεα ειναι αυτααααα;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!και χαρα στο κουραγιο σου!!!!εγω ουτε σαν σκεψη δεν το εχω αυτη τη στιγμη στο μυαλο μου.....απαπαπαπαπαπα!!!!κλειστε μου μια ωραιοτατη σουιτα στο δαφνι παρακαλω με θεα!!!!:lol::lol::lol:

Eυχαριστώ Γιωτούλα! Τις ίδιες ατάκες λέμε....χαχα

ασχετο ο β ποτε θα φυγει και που θα παει;θα λειπει καιρο;

οσο για το μαλλι και εγω νομιζω οτι θα σου πηγαινει!εχεις μακρυ προσωπο... Μπα στρογγυλο περισσότερο, καλά θα με δείτε κι από κοντά.... Ο Βασ θα φύγει για Θεσ/νίκη 20 Σεπτεμβρίου, θα έρχεται σ/κ. Θα δουλεύει εφοριακός εκεί.

χαρουλα εγω νομιζω οτι το ξανθο σε φωτιζει.αμα τωρα θες οπωσδηποτε να το σκουρηνεις ενα μελι η ενα γλυκο καστανο θα ηταν μια λυση.

φαιη μου τι να πω.ντουρασελ αυτα τα παιδια μας!!!:lol::lol::lol:μα καλα τι εχει μεσα αυτο το γαλα που πινουν πια;;;;; :lol::lol::lol:

το αττικο κομματακι ακριβο η ιδεα μου ειναι;;;;κατα τα αλλα εχουμε κριση...αντι να ριξουν τις τιμες....

γιωτα πως εισαι σημερα;επεσε ο πυρετος;

εγω νυχτερινη αποψε οπως βλεπετε!ταισα την μπεμπα και ξενυχτησα...

στη λαικη οντως εγινε φονικο.και εμενα μου το ειπε ο γ(!)εγω χαμπαρι δεν πηρα....μετα διαβασα στην πατριδα τα καθεκαστα.29 χρονος νεκρος που διατηρουσε παγκο με ζαρζαβατικα απο σφαιρα 30χρονου για τα ματια της 17χρονης(!)κουνιαδας του που ακουσον ακουσον συζουσαν και για χ λογους χωρισαν!!!!η κοπελα με σφαιρα στο ποδι γλυτωσε τα χειροτερα αφου οταν την σημαδευε και εκεινη ετρεχε να σωθει ενας μαυρος που ειχε και εκεινος παγκο του εσπρωξε το χερι και εχασε τον στοχο!!!!χειρουργηθηκε και ειναι στο νοσοκομειο στην αμαλιαδα.τον δραστη τον συνελαβαν.ευτυχως που ηταν μεσημερακι και δεν ειχε πολυ κοσμο!παντως οσοι ηταν φανταζομαι λαχταρησαν για τα καλα!!!!!!ααα!!!εσπασαν και το νοσοκομειο οι συγγενεις!κλασσικη αξια παντως!σε καθε περιστατικο οι τζαμαριες την πληρωνουν!!!!καθε τοσο τις σπανε!!!χαρα που θα κανει ο τζαμας!!!!!:Dτα τραβαμε και εμεις οι νοσηλευτριες....που δουλευουμε...

τεσπα.

Είμαστε θερμόαιμη ράτσα, τρομάρα μας!.... πολλα τροχαια αυτες τις μερες και ενας πνιγμος 18χρονου στον πυργο....Μα υπάρχει καλοκαίρι που δεν ακούσουμε κι αυτά; Πολύ με θλίβουν αυτές οι ειδήσεις ρε γμτ!

ωραια νεα με βαλατε να σας πω....ουφφφφ αλλαζω θεμα!!!

σημερα ηρθε και η μανουλα μου!!!!χαιρομαι τοσο πολυ οταν ειναι εδω και ειμαστε μονο γυναικες!!!!

αυριο το απογευμα παω πατρα στην γυναικολογο μου και ελπιζω να καταφερω να πεισω την νικη να κατσει σπιτι.αλλα μαλλον χλωμο το κοβω αφου θελει να ειναι συνεχεια μαζι μου.....ουτε και την μπεμπα μπορω να αφησω λογω θηλασμου οποτε βλεπω να τα κουβαλαω και τα 2 μαζι....ωωωωχχχχχχχχχχ!!!!!!!

οσο για τον δεκαπενταυγουστο και εγω τον περιμενω πως και πως!οχι τοσο γιατι ειναι η γιορτη μου αλλα γιατι θα ερθει ο γ!!!!!καλα γιορταζει η μιση ελλαδα!!!!!μετα τον δεκαπενταυγουστο θα παμε οικογενειακως στην ηγουμενιτσα για να ειμαστε μαζι με τον μπαμπα μας!το ταξιδι με αγχωνει λιγακι λογω παιδιων αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα....ασε που πρεπει να μετακομισω και οοοοολο το σπιτι!εγω δυο πραγματακια θα εχω δικα μου!τα παιδια θελουν τοσα πολλα!τι να αφησεις πισω;;;;

τεσπα!καλα τι σεντονι βραδυνο εγραψα;;;;:rolleyes:πολλα ειπα!σας καληνυχτωωωω!!!!!!

Αυτό με τα πράγματα μας προβληματίζει κι εμάς. Να δούμε πού θα τα χωρέσουμε τώρα που θα έρθουμε. Μόνο το καρότσι και το ψυγειάκι έκλεισε ο χώρος μέσα στο αυτοκίνητο. Να φανταστείτε θα κάτσω πίσω αναμεσα στα καρεκλάκια των παιδιών. Ε ρε ανακάτεμα που έχει αν πέσει....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα!!!

Αρετή ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Καταλαβαίνω ότι υπέστεις ένα σοκ, ότι φαντάζει βουνό μπροστά σου μια εγκυμοσύνη τώρα αλλά εγώ σου εύχομαι ολόψυχα να είναι τελειομηνη και με ένα υγιές μωράκι. Σ'ευχαριστώ Γιωτάκι και όλες σας για τις ευχές σας κορίτσια καθώς επίσης και για το κουράγιο που δίνετε!

Εγώ με τον πυρετό ακόμα ταλαιπωρούμαι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ίωση είναι αυτή. Το πρωί μια χαρά και το απόγευμα πυρετός. Τα ίδια συμπτώματα είχε και ο Αλέξανδρος. Το κακό είναι ότι μου κόβει εντελώς τα πόδια. Εχτές κοιμόμουν απο τις 10!!!!!!Ακόμα με πυρετό; Τι είναι αυτό το πράγμα βρε παιδί μου;! Ο Χρήστος σήμερα το πρωί είχε βήχα και έκανε εμετό. Μάλλον φλέγματα είναι...Σαν να ήταν και ζεστός, θα του έβαζε ο Βασ θερμόμετρο στο χωριό. Το καημένο....

Ο πυρετός, πυρετός αλλα και η κούρα, κούρα. Πήγα εχτές και έκανα καθαρισμό προσώπου!! Ε, σήμερα συνάδελφος, με ρωτάει: πόσο χρονών είσαι, 27-28???? Τέζα εγώ:lol:. Περίπου, του λέω.... ε, να μην φτιάχνει η διάθεσή σου μετά?χαχαχα σωστή!

Γιώτα, τι ώρα είναι αυτη που γράφεις!!!!! Αχ, αυτά βλέπω και αναθεωρώ για δεύτερο παιδί! Δεν μπορώ καθόλου τα ξενύχτια!

Πάντως εγώ δεν γιορτάζω στις 15 Αυγούστου. Σας την έσκασα:tongue::tongue:. Θα έρθω Χαρά σε σένα να φάω γλυκό!!!! Γιορτάζω στις 21 Νοεμβρίου, έτσι για να κάνω την ανατροπή. Φαίη, εσύ το Μαράκι πότε το γιορτάζεις???

Κανένα νέο απο την Τζες? Την έχει πάρει καμία στο τηλέφωνο? Ελπίζω να περνά ωραία!!

Μάλλον θα περνάει καλά!!!:D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κορίτσια, το είπα στο Βασίλη χθες τελικά το μεσημέρι και στην αρχή χάρηκε, με αγκάλιασε με φίλησε, χάιδεψε κοιλίτσα, τα κλασικά... Μετά φαίνεται το σκέφτηκε καλύτερα και άρχισε να φυσά και να ξεφυσά, αγχώθηκε το πουλάκι μου για το πού θα κοιμάται το μωρό, που θα χωρέσει στο αυτοκίνητο, τα έξοδα κλπ. Ευελπιστεί όμως να γίνει πιο εύκολα η μετάθεση με τρία παιδιά. Ίδωμεν... Τελικά αποφασίσαμε να ψάξουμε για ένα αυτοκίνητο, ξέρετε αυτό με δυο καθίσματα πίσω, θα κάνουμε μια έρευνα αγοράς για να δούμε πόσο πάει...

Για τον ύπνο αποφασίσαμε να πάρουμε μια κουκέτα για τα μεγάλα (το θέμα είναι να μάθουν να κοιμούνται εκεί) και η κούνια στο δωμάτιο μας τουλάχιστον τους πρώτους μήνες... Το πού θα χωρέσουν ρούχα, παιχνίδια κλπ δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι. ΄

Δεν το έχουμε ανακοινώσει ακόμα, θα κάνω πρώτα μια χοριακή να βεβαιωθούμε και μετά. Πάντως το 2012 θα έχουμε babyboom!Με χρονική σειρά: η συνυφάδα μου, η κουμπάρα μου κι εγώ! θα τρελαθούν τα πεθερικά μου!χαχαχα

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Σήμερα μετράω ώρες αντίστροφα καθώς απο αύριο διακοπεύω:P:p:p για μια εβδομάδα. Όχι ότι θα πάω πουθενά αλλά δεν θα ξυπνάω απο τις 6.20 και δεν θα τρέχω να δω τι θα φορέσω κτλ. Άσε που δεν θα έχω το άχγος να μαγειρέψω απο το απόγευμα για την επόμενη μέρα.

Χτες με πήρε και η κουμπάρα μου. Έχουν έρθει και θα δω πάλι τον βαπτιστήρα μου (απο το Πάσχα έχω να τον δω). Θα βγω πιο μετά να του πάρω κανένα δωράκι, σκέφτομαι μια φόρμα για το σχολείο και ένα βιβλιαράκι. Τι λέτε? Αχ, στενοχωριέμαι που το βαπτιστήρι μου είναι μακρυά και δεν έχουμε τη σχέση που θα ήθελα. Δυστυχώς και η νονά του Αλ είναι μακρυά και βλέπω ότι τα πράγματα είναι χαλαρά...

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

Δεν το έχουμε ανακοινώσει ακόμα, θα κάνω πρώτα μια χοριακή να βεβαιωθούμε και μετά. Πάντως το 2012 θα έχουμε babyboom!Με χρονική σειρά: η συνυφάδα μου, η κουμπάρα μου κι εγώ! θα τρελαθούν τα πεθερικά μου!χαχαχα

Εύχομαι να είναι κοριτσάκι!!! Για να ξεφυσά πιο πολύ ο Β. όταν θα σκέφτεται ποιος θα του πειράζει το κοριτσάκι του:lol:

FEFcp3.png uSlbp2.png

Αχ καλά που μου το θύμισες! Να πάρω κι εγώ δώρο για το ανηψάκι μου που είχε γενέθλια στις 27/7. Κι εγώ μάλλον καμιά φόρμα και βιβλιαράκι, το βρίσκω πολύ καλό! Θα πεταχτώ μετά. Επίσης θέλω να πάρω και μια τσάντα για τη φίλη μου την Αλεξία, πού γιορτάζει κι έχει γενέθλια στις 30/8 από ΚΕΜ. Πήγα χθες και πήρα μία πολύ ωραία για μένα μαύρη απλή με 2 κόκκινα λουλούδια: Κλασική με μια τσαχπινιά δηλαδή, όπως εγώ! χαχαχαχα.... Έχει καλές τιμές τώρα!

Γιώτα κι εγώ εύχομαι να είναι κοριτσάκι με όλη μου την ψυχή!Θα δεινοπαθήσει βέβαι το καημένο με τον πατέρα που θα έχει.... θα την παρακολουθεί, μου το έχει ξεκαθαρίσει... σιγά ρε, εμείς δεν είχαμε πατέρα;;; δηλ τι έπρεπε να κάνει αυτός; να σε αρπάξει;! Ε μα δίκιο δεν έχω;!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα!!!τι κανετε??????αρετακι πως εισαι?ανακατευεσαι?αντε και στα δικα μας.εγω ευχομαι το 12 να ανακατευομαι και 9 μηνες μη σου πω............γιωτακι μου να ερθετε αυτο λεγαμε χτες.δε κανω τραπεζια κτλ ενα γλυκο μονο.δεν εντεχει η τσεπη μας.πρεπει να μαζεψουμε και κανενα φραγκο για το γαμο......καλα ακομα με πυρετο εισαι????περαστικουλια.σε επερνα κ εχτες να ρωτησω πως ειστε αλλα δε σε βρηκα.αντε να πιουμε κανα καφε τωρα που θα σαι χαλαρη.γιωτακι μεγαλες ωρες χτυπας μπραβοοοοο μου θυμειζεις τους πρωτους μηνες στο στεργιο(ευτυχως δε κρατησε πολυ)η ειρηνη που ειναι εχει να γραψει πανω απο 3 μερες η ειναι η ιδεα μου???????????φαιακι καλημερα πως ειναι το μαρακι ολη μερα σπιτι????????????πανακριβο το ατικο.απαπαπα.σημερα το πρωι ηρθαν και 2 πελατισσες αυτες με ξυπνησαν και φερανε κατι ρουχα για φτιαξιμο και το απογευμα θα ειναι κλεισμενο με τα παντελονια.δεν πειραζει και ευχαριστω να λεω.εχουμε εξοδα.αυτα τα δικα μου εσεις πειτε αλλα νεα..........φτιαχνω φασολαδα ασπρη(τι να φας και καθε μερα???????)με λεμονι δε τρελαινομαι αλλα τη τρωνε οι αντρες μεχρι και ο νικολας...:shock::shock:

Έλα Χαρά μου! Ωραία η φασολάδα η άσπρη αλλά εδώ δεν την καταλαβαίνουν, δεν την ξέρουν.... Για σήμερα γεμιστά από την πεθερά μου, ευτυχώς γιατί βαριέμαι να τα φτιάξω αν και μ'αρέσουν. Πήγα να κάνω τη χοριακή, το μεσημεράκι θα βγουν τα αποτελέσματα.

Πάλι καλά να λες για τη δουλειά. Κι εμείς τώρα πρεπει να κάνουμε τρελή οικονομία. Πήγα και πήρα τα δώρα μου και τέλος, όχι άλλα έξοδα!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...