Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

φαιη και εγω λυπηθηκα που δε θα ερθεις.αμα ανεβουμε αθηνα εμεις θα σε παρω τηλ.οκ??????//αρετακι ναι αντε να περασει να γνωρισουμε κι εσενα......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε Χαρά μου κι εγώ ξανακύλησα με τα κιλά. Τώρα με τη νηστεία είχα ξεκινήσει τις σαλατούλες τα βράδια και κάπως είχε ξεφουσκώσει, αλλά το σ/κ ξέφυγα λίγο, τόσος κόπος πήγε στράφι. καλά για παγωτό ούτε ένα δεν έχω φάει όλο το καλοκαίρι! Τώρα εντωμεταξύ περιμένω και περίοδο και έχω πρηστεί...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Α κορίτσια, έχω παράπονο από σας: σας έχω ρωτήσει εδώ και πόσο καιρό αν πιστεύετε ότι θα μου πήγαινε ένα μακρύ καρέ που σκέφτομαι να τα κόψω από Σεπτέμβρη κι εσείς με γράψατε! Για πείτε....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κι εγω ισως περιοδο περιμενω και πηρα κιλο.μια βδομαδα το χω και ολα μαζι 3 δεν ειναι θεμα απλα βαριεμαι.αλλα το πηρα αποφαση.και λιγο γυμναστικουλα καλο θα μου κανει.ναι πιστευω οτι το καρε θα σου πηγαινε.η κουμπαρα μου (εχετε παρομοιο σχημα προσωπου και ειναι και αυτη ομορφη ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!)προπερσι ειχε κανει μακρυ καρεδακι με λιγο πιο μακτυα τα μπροστινα και πιο κοντα τα πισω της πηγαινε παααααρα πολυ και ηταν και ευκολο στο φτιαξιμο.

Αυτό! Να είναι πρακτικό θέλω, να μη χρειάζεται να ασχολούμαι πολύ... Να το τολμήσω δηλ ε; Δεν θα είναι δα και τεράστια αλλαγή, άσε που τρίχες είναι και θα ξαναμεγαλώσουν...

Ααα κάτι άλλο που ήθελα να σας ρωτήσω: Τι φονικό έγινε στην Αμαλιάδα στη λαϊκή;Γύφτοι ήταν;Το διάβασα στο ίντερνετ.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

δεν ακουσα τιποτα.να μας πει η γιωτα μολις μπει.εμενα με επιασε ενα πραγμα τουτη τη βδομαδα να βαψω τα μαλλια μου μαυρα.ο πανος φυσικα ουτε να το ακουσει οποτε οπως ηρθε μου φυγε......

Ναι μωρέ, μείνε ξανθιά λίγο ακόμα, μη δω και "άλλο άνθρωπο" από τις φωτο! χαχα Να σου πω: Γιορτάζει ο Πάνος το 15αύγουστο; Και οι Γιωτούλες μας; Εγώ έχω 2 αδερφές που γιορτάζουν (Γιώτα, Μαρία).

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ναι μωρέ, μείνε ξανθιά λίγο ακόμα, μη δω και "άλλο άνθρωπο" από τις φωτο! χαχα Να σου πω: Γιορτάζει ο Πάνος το 15αύγουστο; Και οι Γιωτούλες μας; Εγώ έχω 2 αδερφές που γιορτάζουν (Γιώτα, Μαρία).

ναιιιι γιορταζει ο αντρας της ζωης μου.και οι γιωτουλες μας.τα χρονια πολλα για τις αδερφες σου θα στα πω την αλλη δευτερα.καθε σπιτι γιορταζει βρε παιδι μου

ομως της παναγιας και του αγ.γεωργιου.

Χαρά, δε θα το πιστέψεις:Έκανα ένα τεστ και βγήκε θετικό! Είχα από χθες κάτι ανακατώματα, κάτι ξινίλες και λέω βρε μπας...; Δεν ξέρω πώς νιώθω...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

τωρα το ειδα.ειχα κατι δουλειες.μπραβοοοοοοο κοριτσακι μου.με το καλο.να πανε ολα καλα πραγματικα στο ευχομαι μεσα απ τη καρδια μου.να πας αμεσως στο γιατρο μη το αφησεις.

Διαφημίσεις

Δεν θέλω να το πιστέψω... θα μπούμε σε διαδικασίες τώρα, ελπίζω μόνο να έχει γίνει λάθος....Το σημαντικότερο είναι: τι θα κάνω τώρα ππου θα φύγει ο Βασ, πώς θα τα καταφέρω;;; Εχω αγχωθεί τρομερά!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...