Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα.πως ειστε κοριτσια??εμεις σηκωσαμε πυρετο χτες 8,8 ο στεργις το πρωι 38.5 ο νικολας το βραδυ.και μια γκρινια ελεινη εκανα και εγω ενα 37,5 αλλα αυτα ειναι πτεσματα.αυτα απο μας.εσεις τι νεα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ περαστικά σας! Μάλλον η ίωση που περασε και ο Μιχάλης είναι... 3 24ωρα κράτησε. Χθες δεν είχα μαγείρεμα και βγήκαμε για καφέ με του κουμπαρους (τους πρώτους) και μας ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδάκι!!! Γενικώς τηη επόμενη χρονιά θα έχουμε γεννητούρια: Φεβρουάριο η συνυφάδα μου με το καλό, Μάρτιο η κουμπάρα.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ωχ περαστικά σας! Μάλλον η ίωση που περασε και ο Μιχάλης είναι... 3 24ωρα κράτησε. Χθες δεν είχα μαγείρεμα και βγήκαμε για καφέ με του κουμπαρους (τους πρώτους) και μας ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδάκι!!! Γενικώς τηη επόμενη χρονιά θα έχουμε γεννητούρια: Φεβρουάριο η συνυφάδα μου με το καλό, Μάρτιο η κουμπάρα.

αχ με το καλο...και στα δικα μας;););)

σε ευχαριστ γιωτα μου.δε θα ερθω το σαββατο που λεγαμε για να μη κολλησετε τιποτα αρκετα περασατε.αμα ειναι το κανονιζουμε απο βδομαδα.οκ?αρετη που εισαι??????????????????????

Διαφημίσεις

Ναι κανονίστε την επόμενη συνάντηση και τη μεθεπόμενη θα βρεθούμε όλες μαζί! Αχ ανυπομονώ βρε παιδιά! Αυτή η αναμονή πολύ μου την έχει δώσει... Θέλω να φύγω!!!!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλησπερα στα ομορφα κοριτσακια! :D

Χαρουλα περαστικα σας! Οικογενειακως σας επιασε βρε παιδι μου? Αντε, να γινετε γρηγορα καλα! :D

Αρετη με το καλο να υποδεχθειτε τα καινουρια μπεμπονια! Παντα γερα να ειναι!

Γιωτα (PatPan) με γεια οι θεραπειες! Ζηλευωωωωωωω!!

Εγω σημερα πηγα και εκανα τις υπολοιπες εξετασεις για το θυροειδη και την καμπυλη σακχαρου. Την Τριτη θα κερω τι γινεται!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπερα στα ομορφα κοριτσακια! :D

Εγω σημερα πηγα και εκανα τις υπολοιπες εξετασεις για το θυροειδη και την καμπυλη σακχαρου. Την Τριτη θα κερω τι γινεται!

Αντε να τα ρυθμίσεις όλα και να είσαι στα χάι σου, χωρίς ζαλάδες και ατονίες.

Εγώ με πυρετό, 38,7:sad::-(

FEFcp3.png uSlbp2.png

καλησπερα κοριτσια!τι κανετε;περαστικα στα αρρωστουλικα του φορουμ!μα καλα τι κυκλοφορει και ειστε ολοι αρρωστουλιδες;;;;

εμεις μια απο τα ιδια.η μπεμπα εχει ξεφυγει απο καθε οριο και δεν ξεκολλαει απο την αγκαλια.....ουτε τουαλετα δεν με αφηνει να παω......γινετε μπλε απο το κλαμα σαν κανω οτι την αφηνω κατω....εχω απελπιστει....ολο κλαιει....τσιριδες λεμε οχι αστεια!ποτε θα τελειωσει αυτο το δραμα;ελεγα πως η νικη μου ηταν δυσκολο παιδι αλλα εκανα λαθος!αγγελουδι ηταν!τωρα το βλεπω που εχω ενα πραγματικα δυστροπο παιδι...πριν 5 λεπτα κοιμηθηκε αισιως και τωρα παλι στριφογυρναει στο λικνο....ημαρτον πια!!!!αν συνεχιστει για πολυ αυτη η κατασταση δεν με βλεπω να αντεχω......

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Καλησπερα σας κοριτσακια!

Σημερα λιωσαμε στο Αττικο ζωολογικο παρκο. Ναι, ξαναπηγαμε και θα ξαναπαμε και θα πηγαινουμε συ-νε-χει-α!! Ειναι τελειο! Το ζουζουνι μου ξεδωσε για τα καλα και μολις γυρισαμε, εκανε μπανιο, εφαγε και κοιμηθηκε κατευθειαν.

Εχω ενα δυσαρεστο.. Η διαμονη μας στον Κακοβατο (κατα την οποια θα καναμε και συναντηση) ματαιωθηκε.. :( Ο Β επιμενει πως ειναι καλυτερο να μην αλλαξει το παιδι μεσα σε τοσο λιγες μερες κλιμα (θα ερχομασταν μετα τις διακοπες μας στη Μονεμβασια) και πως καλυτερα να παμε λιγες μερες Πατρα -στους δικους του- οπου αν δουμε πως η μικρη δυσανασχετει, τα μαζευουμε και φευγουμε χωρις να πληρωσουμε κρατησεις κλπ. Οποτε, δεν θα ερθουμε και τωρα... Ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι... Κι ηθελα τοσο πολυ να σας γνωρισω ρε γμτ! :(

Γιωτουλα (PatPan) περαστικα σου κοριτσαρα! Ευχομαι να εισαι ηδη καλυτερα!

Γιωτουλα (Αμαλιαδα), καταλαβαινω πως σου εχουν πεσει πολλα μαζεμενα ρε αγαπακι... Προσπαθησε να κουλαρεις και να κανεις "break" οσο πιο συχνα μπορεις.. Η απομακρυνση -εστω και για λιγο- απο τα παιδια, θα σου δωσουν χρονο να ανασανεις και να αναδιοργανωθεις! Δεν εννοω να τα παρατησεις και να φυγεις, προς Θεου! Απλα αν ειναι εφικτο, αστα στη μαμα σου και πηγαινε καπου να πιεις εναν καφε ή κανε οτιδηποτε σε ευχαριστει! Το ενδεχομενο του παιδικου το εχεις σκεφτει; Εμενα πραγματικα με εσωσαν αυτες οι 5 ωρες που ειναι ολοδικες μου, ανευ παιδιου! Και τωρα που ειναι κλειστος, ενω στην αρχη ειχα παθει πανικο, βλεπω πως μου ειχε λειψει και λαχταραω να κανω πραγματα μαζι της! Αφου -σκεψου- μου ειπε ο αντρας μου εφοσον δεν θα παμε Πυργο και θα γυρισουμε Αθηνα νωριτερα, να ενημερωσω το σταθμο για να ξεκινησει μολις επιστρεψουμε! Και ενω -πριν απο 2 μηνες π.χ.- θα το εκανα κατευθειαν, τωρα του απαντησα "εισαι σοβαρος; θα παει κανονικα απο Δευτερα, οχι μεσοβδομαδα!" Ευχομαι να πανε ολα καλα και σε εσενα!

Χαρουλα δεν μπηκες καθολου.. Πως ειστε εσεις? Συνηλθατε?

Κατα τα αλλα ησυχιες..

Φιλακια σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Πω πω κατι ερημιες.................

Εμεις εδω.. Κλασσικα ορθια απο τις 8 η μικρη κυρια, παρολο που ξεποδαριαστηκαμε στο Αττικο εχθες! Φαγαμε, αλλαξαμε, παιξαμε, πηγαμε στη γιαγια μας για μεσημεριανο και το απογευμα λεμε να ξεποδαριαστουμε στον Εθνικο Κηπο για ακομα μια φορα!

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

καλησπερα κουκλες!τι κανετε;εμεις τωρα αισιως κοιμηθηκαμε....και βρηκε η μαμα λιγο χρονο για να σερφαρει....:)

σημερα ειχαμε παει εκκλησια το πρωι.ηπιαμε τον Χριστουλη και φαγαμε τσομακι....:Dεπρεπε να με βλεπατε!η μπεμπα στο σλιγκ και η νικη να οργωνει το προαυλιο της Φραγγαβιλας και στο καπακι να θελει και αγκαλια!!!!αχ σκηνες απειρου καλλους!τωρα δεν εχω που να βαλω την μεση μου....οι κηλες μου με πεθαναν μετα το σημερινο....

φαιη μου πολυ στεναχωρηθηκα που δεν θα ερθεις τελικα....:(ηθελα πολυ να σε γνωρισω....ασε που οι κορες μας θα εκαναν σουπερ παρεα!!!!υπαρχει περιπτωση να ερθεις καθολου τον χειμωνα η χλωμο;;;;

στο αττικο ποσο ειναι η εισοδος;λεμε αν ειμαστε καλα τον νοεμβριο να ανεβουμε αθηνα για ενα συνεδριο που εχω και να παμε και εκει!εχω δει στην τηλεοραση οτι ειναι πολυυυυυ ωραια!!!!και η δικια μου η φιλοζωη θα ξετρελλαθει!!!!!και μετα και μια βολτα στο allou fun park και στους mazoo and the zoo(αν κανουν φετος παρασταση)και ειμαστε κομπλε!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Α ρε Γιωτακι τι τραβας κι εσυ! Στη Φραγγαβιλα εκανε τη βαφτιση της 3ης της κορης, η κουμπαρα μου!

Για Χειμωνα δεν ξερω ακομα, αλλα το κοβω πολυ δυσκολο! Ο Β δεν παιρνει αδεια, εκτος απο Πρωτοχρονια και τοτε ισως να κατεβουμε. Θα δειξει, αναλογως τα οικονομικα, να ειμαστε καλα κιολας πρωτα ο Θεος!

Η εισοδος στο Αττικο ειναι 15 ευρω το ατομο, τα μικρα εως 3 ετων δεν πληρωνουν. Αντε να ανεβεις να δω εστω εσενα, εχω σκασει μιλαμε που δεν θα κατεβω!

Εμεις λιωσαμε στον Εθνικο Κηπο σημερα, αλλα η μικρη ειναι ακομα ξυπνια! :shock: Εν τω μεταξυ ο πατερας της φευγει τωρα για δουλεια και σημαινει πως θα φαω καλο αγγουρακι μονη μου..... Της εδωσα πριν λιγο λιγακι depon μπας και την ενοχλει κανενα δοντι και αναμενω... Ουφ! Δυσκολη νυχτα προβλεπεται!

gM4vp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τελευταία εβδομάδα, επιτέλους! Άντε να περάσει και γρήγορα....

Παιδιά άσχετο: Κι εγώ βαφτίστηκα στη Φραγκαβίλλα! χαχαχα

Γιωτούλα (Πατ), περαστικά. Σήμερα είσαι καλύτερα;

Γιωτούλα (Αμαλιάδα) μα το ίδιο παιδί με μένα στο θηλυκό του έχεις; όχι κλάμα, τσιρίδα! Νεύρο, γκρίνια, να μη βολεύεται πουθενά. Καλά αυτό για την τουαλέτα, κάνε υπομονή και σε κανά δυο χρόνια μπορεί να καταφέρεις να πας και μόνη σου! Να σου πω τι μπορεί να φταίει; Η νευρικότητα η δική σου, το άγχος σου, η βιασύνη σου. Εγώ εκεί πιστεύω ότι έκανα λάθος. Αποτέλεσμα; Να δεθεί περισσότερο με το Βασίλη. Μόνο στην αγκαλιά του ηρεμεί. Όχι ότι δεν κάθεται πλέον και σε μένα, αλλά στις δύσκολες καταστάσεις ηρεμεί με τον Βασίλη.Μάλλον αντιλαμβάνεται το δικό μου εκνευρισμό και δε με θέλει... τι να πω...

Φαίη τι λες βρε; 15 ευρώ η είσοδος; Κι εμένα μου κακοφαίνονται τα 12 στον παιδότοπο για όλους. Α πα πα, δε συμφέρει η Αθήνα....

Εμείς περάσαμε ένα καλό σχετικά σ/κ το Σάββατο βράδυ πήγαμε για πίτσα (ωραιότατη) νηστίσιμη με ένα φιλικό μας ζευγάρι και φυσικά ήμουν: μπουκιά-κυνήγι το Μιχάλη, μπουκιά-κυνήγι το Μιχάλη κοκ.... Τέλος πάντων, καλά περάσαμε, από κάποια στιγμή και μετά αποκοιμήθηκε στο καρότσι και ησυχάσαμε... Ο Χρήστος έπαιζε με ένα μπεκ και το έλεγε κανόνι (χαχα), είπε κάτι χαριτωμένα.... πού να σας τα λέω... Χθες το βραδάκι πήγαμε παιδότοπο, αλλά φύγαμε σχετικά νωρίς, γιατί ε.ιχε γκρίνια ο Μιχάλης (Τι πρωτότυπο!)

Η Χαρούλα φιλοξενεί την αδερφή της η οποία έχει κατασχέσει το pc. Από σήμερα ευελπιστώ να βρούμε τη σειρά μας....

Για σήμερα θα φάμε γίγαντες από χθες. Εσείς τι καλό μαγειρεύετε;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα.επιτελους εφυγε η αδερφη μου χτες μεσημερι και ησυχασα.σαββατο βγηκμε ολοι μαζι για φαγητο το βραδυ παιξανε τα παιδια ξελλυσαξαν.μετα γυρισαμε τα κοιμησα εκατσε η αδερφη μου σπιτι και πηγα με το πανο για ποτο και βραδυνο μπανακι:D:Dκαιρο ειχαμε!!!!χτες επισκεφθηκαμε τη θεια μου και μι φιλη μας (σωτηριες)λογο εορτης.ωραια περασα σκ.σημερα θα φαμε κατι ελαφρυ γιατι εξοικονομησα ενα κιλο απ τη βδομαδα που μας περασε και ηταν και το κινητρο να χασω και αλλα 3 που θελω και ενα αυτο 4 γιατι ψιλοβαριομουνα κιολας.πανε και τα παγωτακια με τη ζεστη..................:(:(.αυτυα τα νεα μας.εσεις τι αλλα?????????????????????

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...