Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο που σκεφτομουνα το ειπε η αρατη εψαξα και λιγο στο ιντερνετ μηπως βρω τιποτα αλλα δεν εχει αλλα αναφερει αυτα που ειπες γιωτα.

καλημερα και απο εμενα!

γιωτα μου περαστικα σας κοπελα μου!!!!καντε κανα ευχελαιο για να μην σας τριτωσει το κακο!!!!οσο για το μεροκαματο ζητησε να πληρωθεις σε "ειδος" οταν γινει καλα!!!!;););)οσο για το ονομα τι να σου πω.και εμενα το θηλυκο δεν μου πολυαρεσει.ισως ντοριτα η ντορινα η κατι τετοιο.δωρα και ντορα με τπτ!!!!μπλιαχ

χαρουλα η αδερφη μου τα δοκιμασε!μασκαρα και μολυβι και λεει οτι ειναι σουπερ!ειδικα η μασκαρα ειναι ολα τα λεφτα!!!!ειχε δικιο η τζες!!!!ειναι ΦΟΒΕΡΗ!!!εγω δεν προλαβα να δοκιμασω τπτ....μονο αξιωθηκα να βαψω τα νυχια μου.και τα βερνικια ειναι ωραια!στεγνωνουν τσακ μπαμ!!!!οταν δοκιμασω και τα υπολοιπα θα σου πω!

θα παρω κανα τηλ την τζες να δω τι κανει!ελπιζω να προλαβω και να με αφησει η "καρφιτσα" που φοραω ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!:D(η χαρα ξερει ποια καρφιτσα λεω:lol:)

κατα τα αλλα σκουπισα λιγακι σφουγγαρισα και κλασσικα μαγειρεψα.τα νεαρα εχουν παει για μπανιο και εγω βολοδερνω να κανω καμια δουλεια και να νταχταριζω και την καφιτσα μου!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

ξερω ξερω κουκλα η καρφιτσα σου και ριχνει και ρουκετιτσες οταν ειναι φαγωμενη:shock:ναναι καλα τα σελτεδακια:lol:κι εγω οταν εφυγε η αδερφη μου το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να σκουπισω και να σφουγγαρισω.....και ειχα και μια χαρα............:lol::lol::lol:την αγαπαω μωρα αλλα απο αποστασεις ασφαλειας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μολις την εβαλα για υπνο, νωρις σημερα, για να μου ξυπνησει και νωρις και να παμε να λιωσουμε στη "μαλαθα".

Ολο το πρωι το βγαλαμε με εμενα να προσπαθω να εξηγησω σε ενα αλαφιασμενο 2χρονο οτι ΔΕΝ πειραζει που δεν μπορει να χρησιμοποιησει ακομα το ψαλιδι.. Εκεινη βεβαια με εγραφε κανονικοτατα και το προσπαθουσε νευριαζοντας βεβαια που δεν τα καταφερνει.. Ευτυχως που το ψαλιδι ειναι χαρτοκοπτικης, αλλιως θα τα ειχε κανει κιμα τα δαχτυλα της.

Γιωτουλα περαστικα σας και πραγματικα κανε κανενα ευχελαιο!

Χαρουλα και Αρετη θα κατεβω 03/09 οποτε δεν συμπιπτουν οι ημερομηνιες μας.. :(

Παω να κουτσομαγειρεψω τιποτα γιατι δεν με αφησε να κανω τιποτα ολο το πρωι! Ο Β σχολαει 13:30 και θελω να βρει τουλαχιστον ενα πιατο φαϊ ο χριστιανος, ηταν ολο το πρωι μες στη ζεστη!

Φιλακια σε ολες! :-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Το Δωρήλια/ία από πού προκύπτει;

Πήρα το Δώρα και άρχισα να του κολλάω καταλήξεις ή παραφράζοντας διάφορα ονόματα κοριτσιών. Αυτά μου ηχούσαν ωραία:lol:

Ακόμα δεν έχω τελειώσει. Άσε που ψάχνω πως είναι σε άλλες γλώσσες!!!!!!!

FEFcp3.png uSlbp2.png

Εντωμεταξύ, δεν ξέρω αν σας το είπα, αποφάσισα να προσέξω λίγο τον εαυτό μου καθώς με την δουλειά-δουλειές-παδί τα τελευταία χρόνια τον έχω εγκαταλείψει. Καθαρισμό προσώπου έχω να κάνω απο πριν το γάμο. Γράφτηκα και εγώ σε γνωστό ινστιντούτο για θεραπείες προσώπου, σώματος και γυμναστήριο!

FEFcp3.png uSlbp2.png

Τι θεραπείες Γιώτα ακριβώς;

Καθαρισμό προσώπου κάνω /έκανα τακτικά, αλλά είναι ακριβός. βρε παιδί μου, 50 ευρώ. Τώρα το Σεπτέμβριο μαζί με κούρεμα και ρίζα. Αλήθεια, σκέφτομαι να τα κόψω ένα μακρύ καρέ. Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας τώρα ή όταν με δείτε από κοντά.

Τρελαίνομαι για μανικιούρ -πεντικιούρ, αλλά μόνη μου δεν μπορώ είμαι άχρηστη!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Οι θεραπείες σώματος περιλαμβάνουν μασάζ, και μηχανήματα για σύσφιξη και λιποδιάλυση.

Οι θεραπείες προσώπου ενυδάτωση, λεύκανση (αργότερα για να φύγουν οι πανάδες) και καθαρισμό. Ήδη έκλεισα για καθαρισμό την ερχόμενη εβδομάδα.

Είναι για ένα χρόνο και μπορώ να κάνω 200 επισκέψεις για ότι θελω εγώ. Στο γυμναστήριο μπορώ να πηγαίνω όποτε θέλω και όσο θέλω. Με δεδομένο ότι τα γυμναστήρια εδώ έχουν απο 40ευρώ και πάνω, τα 500 που μου ζήτησαν για όλα αυτά μου φάνηκαν καλά. Εσείς τι λέτε?

FEFcp3.png uSlbp2.png

Μανικιούρ - πεντικιούρ, έρχεται μια κοπέλα απο την Αμαλιάδα και τα φτιάχνει στο σπίτι μου. Καλά το μανικιούρ δεν κρατάει με τις δουλειές αλλά το πεντικιούρ μένει σχεδόν 1 μήνα.

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

Καλά μου φαίνονται! Καθαρισμό μπορείς να κάνεις κάθε δυο μήνες, δεν ξέρω τι τύπο δέρματος έχεις, αν γεμίζουν οι πόροι δηλ. συχνά και όπως σου είπα είναι πανάκριβος. Κι εδώ τα γυμναστήρια (ακόμα και της πλάκας) 40 ευρώ ζητάνε...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Λέω να κλείσω σιγά - σιγά Υ/Η και τα συναφή του γραφείου΄μπας και την κάνω κανένα 10λεπτο νωρίτερα γιατί δεν βλέπω μπροστά μου απο την νύστα.

καλό μεσημέρι

ζζζζζζζζζζζζζζζ

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...