Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πόσο θα κάτσει; :DΕυτυχώς είναι σ/κ...

Κι εγώ τις μελιτζάνες-πατάτες-κολοκύθια του μουσακά τις έψησα για τον ίδιο λόγο συν του ότι βαριέμαι την ορθοστασία που έχει το τηγάνισμα...

Κι εγώ βαριέμαι ρε συ Χαρά! Τουλάχιστον πέρασε ο βασ και πήρε το Χρ. να πάνε για καφέ με ένα φίλο του...μ'έσκασε! Με το δίκιο του βέβαια, πώς να περιοριστεί σε ένα γραφείο το παιδί...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ, Αρετή μου.

Τι να πω?? Φέτος δεν τον θέλει καθόλου το καλοκαίρι. Έκοψε τα δάχτυλά του με τζάμι πριν ένα μήνα, τώρα το τροχαίο, εύχομαι να μην τριτώσει το κακό:(

FEFcp3.png uSlbp2.png

κι εγω το ευχομαι γιωτα μου.χτες στεναχωρηθηκε και ο πανος που του το ειπα μετα και ειπε οοοοοτι χρειαστητε να μας παρετε τηλ οτι ωρα και να ναι.

Τι λες βρε γιώτα;! Κάντε ένα ευχέλαιο βρε παιδί μου...

Ναι Χαρά για πες που πήγατε; κατάκολο; Θύμισέ μου σε ποια περιοχή του Πύργου μένεις.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

κι εγω το ευχομαι γιωτα μου.χτες στεναχωρηθηκε και ο πανος που του το ειπα μετα και ειπε οοοοοτι χρειαστητε να μας παρετε τηλ οτι ωρα και να ναι.

Ευχαριστώ κοριτσάκι, να είστε πάντα καλά. Δεν ενημέρωσα κανέναν εκτός απο τους δικούς μου κι αυτούς το μεσημέρι κι αφού είχαν γίνει όλες οι εξετάσεις ενώ το ατύχημα έγινε 5.30 το πρωί. Απλώς τόσα χρόνια μόνη μου σε ξένο μέρος, είχα συνηθίσει να τρέχω σε όλα χωρίς να έχω δίπλα μου κάποιον κι ακόμα δεν μου έχει φύγει η συνήθεια

FEFcp3.png uSlbp2.png

στη μαριαννα που κανεμε το τραπεζι της βαφτησης πηγαμε να πληρωσουμε την τελευταια δοση απ τα χρωστουμενα και φαγαμε και μια ποικιλια.καλα ηταν ησυχα.το σαββατο θα ξαναβγουμε με την αδερφη μου.μενω μετα τα χαλικιατικα οπως πας για ολυμπια κατω απ την αγια παρασκευη λιθαρακια το λενε.

κυριακη θα φυγει.παιδια δεν εχω να κανω τιποτα σκυλοβαρεθηκα.χτες εκανα γενικη αδειασα μτουλαπια επλυνα τα παντα απολυμανα και σημερα δεν εχω τιποτα και βολοδερνω απ το πρωι

Διαφημίσεις

δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου.για κανα μπανιο θελω να παω αλλα δουλευω σημερα και αυριο οποτε..........αντε να περασουν οι μερες να γνωριστουμε και εμεις κασι η φαιη.(καλα που ειναι η φαιη????εχει μπει σημερα????)

Να σας βάλω κάτι για να σκεφτείτε??

Κάποια στιγμή θα βαπτίσουμε την ανηψιά μου. Θα την ονομάσουμε Θεοδώρα, απο τον μπαμπά μου, όνομα που δεν μου αρέσει καθόλου σε γυναικείο γιατί στο τέλος φωνάζετε Θοδώρα (μπλιαχ)

Ο όρος μου (α, ναι, θέτω και τέτοιους) για να την βαπτίσουμε είναι ότι θα διαλέξω εγώ το όνομα που θα την φωνάζουμε. Εγώ μέχρι στιγμής έχω σκεφτεί:

Δώρα

Δωρήλια ή Δωρηλία

Θεοδωρία

Ακούω προτάσεις...

FEFcp3.png uSlbp2.png

Θεοδώρα! Ωραιότατο αυτοκρατορικό όνομα! Αλλά ξέρω ότι θα πεις όχι οπότε προτείνω: Ντόρα(με το γνωστό αντιπαθή συνειρμό...χαχα) Ντορίτα.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Θεοδώρα! Ωραιότατο αυτοκρατορικό όνομα! Αλλά ξέρω ότι θα πεις όχι οπότε προτείνω: Ντόρα(με το γνωστό αντιπαθή συνειρμό...χαχα) Ντορίτα.

Ντόρα: εκτός του γνωστού συνειρμού υπάρχει και η Ντόρα το παδικό. Θα προτιμούσα να μην την κοροϊδεύουν ούτε μικρή ούτε μεγάλη (κατάρα έχει αυτό το όνομα χαχα)

Ντορίτα. Μου αρέσει...

Και μου θύμισε και την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Άρα κρατώ δυο ονόματα απο εδώ:-P

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...