Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι χαρά μου ναι! Άντε πότε θα περάσουν;!Κοίτα εμείς κατά πάσα πιθανότητα, θα ξεκινήσουμε πρωί για να μην τακλαιπωρηθούμε με τη ζέστη. Μεσημέρι θα είμαστε εκεί. Αν δεν πάμε για μπάνιο την ίδια μέρα, θα δούμε τις αντοχές μας, θα σε πάρω τηλ να βρεθούμε. Θέλεις;

ναι καλε οτι θελεις εδω ειμαι εγω γυρω γυρω.δε κανω τιποτα.και πρωινα αμα θες ειμαι μονη να ερθεις να τα πουμε αμα δεν εχεις τιποτα να κανεις.αλλα και απογευμα που θα ναι εδω ο πανιος δεν υπαρχει θεμα.οδηγεις???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμ... επισήμως οδηγώ... ανεπισήμως... άστο καλύτερα!χαχα. Πρωινά μάλλον θα πηγαίνουμε για μπανιο. Οπότε για απογευματάκι μας βλέπω να τα λέμε...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλα οποτε θες απλα παιρνεις τηλ.ειναι κ η γιωτα αμαλιαδα οποτε θα βρεθουμε και ολες μαζι.θα πω κ εγω στη γιωτα απο πυργο αμα ειναι να ερθουμε μαζι αν μπορει.θα το κονονισουμε.:D

τα μικρα εδω σπανε το σπιτι καθε μερα και το αναστηλωνω εγω καθε μερα επισης.μου εχει φυγει ο απαυτος.........στις δουλειες.κατα τα αλλα περιμενουνε να παμε για κανα μπανιο καμοια βολτα κουνιες κτλ.τα απογευματα τα παιρνει η πεθερα μου να ηρεμει το κεφαλι μου λιγο ε και ετσι περνανε οι μερες 1 μηνας και 9 μερες εμεινε για να παει ο στεργιος σχολειο.....:D

Διαφημίσεις

Κορες σημερα το νευρικο μου συστημα ειναι υπο καταρρευση... Ο μπαμπας μας σημερα εχει ρεπο μετα απο πολυυυυυυυ καιρο.. Και ειπε να σηκωθει το πρωι εκεινος με τη μικρη.. Περαν του οτι με αφησαν και κοιμηθηκα ως τις 11 (που ειναι καλο), σηκωθηκα με νευρα και πονοκεφαλο γιατι η Μαρια μας εχει τιναξει τα νευρα στο Θεο με τη γκρινια.. Ανευ λογου και αιτιας ετσι? Την πηρα πριν απο λιγο και πηγαμε βολτιτσα με το καροτσι ως το Σ/Μ και το μαναβικο... Πηραμε και ενα καινουριο σετακι κουβαδακια να τα εχουμε αποκλειστικα για τη θαλασσα αφου τα προηγουμενα τα εχουμε παρει εργολαβεια στις κουνιες και αυτα που ειχαμε για τις κουνιες τα εχουμε μονιμα μες στην πισινα (για ονομα δηλαδη.....)! Πηραμε και ροδακινα και κερασια και γυρισαμε.. Τωρα τρωει φρουτοκρεμα και θα τη βαλω για υπνο, να μου ξυπνησει νωρις και να παμε να λιωσουμε στη θαλασσα..

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Χαχαχα μάλλον βόλτα ήθελε το Μαράκι! Καλά να περάσετε! Θα κουραστεί και θα κοιμηθεί σαν πουλάκι μετά....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μαλλον κατι αλλο ηθελε το Μαρακι Αρετη μου, αλλα ειναι αντιπαιδαγωγικο! :lol: Ναι, με τη θαλασσα ξεραινεται κατευθειαν, την κουραζει αρκετα!

Κοντευουν και οι δικες σου μερες για την αδεια ε? Θα μεινω εγω πισω να φυλαω το καφε μας.. Και η Χαρουλα αν δεν ειναι η αδερφη της εκει να της παιρνει το λαπτοπ!! χαχαχα

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

τι κανετε κουκλες;εγω απο το πρωι ετρεχα!πηγα να πληρωσω ρευμα,τηλ,ιντερνετ και μετα παιδιατρο.η οποια δεν ειχε παει ακομα στο ιατρειο (ωρα 10 το πρωι λεμε).ετσι πηγαμε σε μια καλη μου φιλη για λιγο κους κους,ειδα τα ωραια της νυφικα (μακαρι να μπορουσα να ξαναπαντρευτω με τον γ ετσι για να ξαναντυθω νυφουλα;)) και μετα ξανα μανα στην παιδιατρο.μας εκανε τσιμπι και τα 2 τα μπουτακια!!!!!:(ευτυχως οταν την πηρα αγκαλιτσα ηρεμισε αμεσως το πουλακι μου.....μετα στην αγαπημενη μου φαρμακοποιο με την οποια αισιως θα κουμπαριασουμε!!!!!!ναι ναι ναι!!!!θα μου βαφτησει την μπεμπουλα!!!!!

και ΟΟΟΟΛΑ αυτα με την μπεμπα στο σλιγκ αφου το καροτσι ουτε να το φτυσουμε δεν θελουμε.....

ΟΥΦΦΦΦ κουραστικα που τα ξανασκευτικα!!!!

φιλακια!!!!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

κοριτσακια καλησπερα και απο μενα τι κανετε?διαβαζω νεα σας αλλα δεν προλαβαινω να σας γραψω η δουλεια εχει λιγο ακαταστατα ωραρια και μεχρι να ερθω να φροντισω λιγο το μικρο κατι το σπιτι μου εφυγε η μερα..ποσο ζηλευω εσας που θα φυγετε να μου φερετε λιγη θαλασσα οταν γυρισετε και κατι απο παραλια....τα ζουζουνακια που ηταν αρρωστα?...και οι ετοιμασιες για το γαμο εχουν ξεκινησει η οχι ακομα?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.πως ειστε??εγω καλα βγηκαμε για φαγακι χτες οικογενειακως και ηταν πολυ ωραια.πηγα και μια βολτουλα απο αμαλιαδα ειδα και τη γιωτα.καλα περασα χτες ξεσκασα.ειρηνη μου δεν εχω ξεκινησει ακομα θα περιμενω να φυγουν οι ζεστες και μετα.απο οκτωβεη λεω.

Καλημέρα σε όλες! Σήμερα έχω το Χρήστο στο γραφείο και ήδη πρόλαβε να λερωθεί και να με λερώσει.... Τα νεύρα μου! Μετά θα πεταχτούμε σπίτι να αλλάξουμε... Για σήμερα μαγείρεψα μουσακά νηστίσιμο πρώτη φορά.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα! Νυστάζω, είμαι πτώμα, θέλω να πάω σπίτι μου!

Χάθηκα λιγάκι γιατί εκτός του Αλέξανδρου που είχε πυρετό, έτρεχα στο νοσοκομείο γιατί ο Βασ. έπεσε με την μηχανή και έχει χτυπήσει τον ώμο του και τον αστράγαλο. Ευτυχώς αποφύγαμε χειρότερο τραυματισμό γιατί δεν έτρεχε, φορούσε κράνος και μπουφάν μηχανής με προστατευτικά. Τον κράτησαν μέσα 1 μέρα για προληπτικούς λόγους και χτες το μεσημέρι υπέγραψε και έφυγε γιατί ένιωθε χειρότερο μέσα στο νοσοκομείο.

Κι έτσι αυτές τισ μέρες κάνω την αποκλεισική νοσοκόμα. Γιώτα, τι μεροκάματο με συμβουλεύεις να ζητήσω???:-P

FEFcp3.png uSlbp2.png

Πωπω, περαστικά βρε Γιωτάκι! Τι κακό ήταν κι αυτό;! Ευτυχώς αποφύγατε τα χειρότερα... Πυρετό είχε και ο Μιχάλης μου για 3 24ωρα, ίωση μου είπαν, δεν είχε κανένα άλλο συμπτωμα, περαστικά του!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ναμαι παλι.μολις εβαλα το φαι μου να γινετε μελιτζανες με σαλτσουλα τις ψηνω ομως δε τις τηγανιζω λογο θερμιδων:rolleyes:στα μικρα θα κανω λιγες χυλοπιτες μαλλον.πειτε κανα νεο βαριεμαι που ζω αυριο ξαναρχετε κ η αδερφη μου:shock::shock::shock:........

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...