Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερααααααααα!!!!!!!!!!!!τι κανετε?κι εγω σημερα φτιαχνω σλτσα με μακαρονια η ρυζι θα δειξει.τι νεα???εγω δε μπαινω γιατι δε μαφηνει η αδερφη μου σημερα την παρακαλαω απ τις 9 και το πηρα τωρα:mad:.τι νεα????:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Απο το πρωι τρεχω και δεν φτανω..

Βγηκαν αποτελεσματα της βιοψιας (ναι, αργησανε λιγακι), ολα καλα!

Βγηκαν αποτελεσματα των αιματολογικων που εκανα εχθες.. Ολα καλα, εκτος απο ζαχαρο που βγηκε ελαχιστα τσιμπημενο και του θυροειδη που βγηκαν τελειως χαλια.. Με πηρε εχθες το βραδυ ο μικροβιολογος να μου πει πως του θυροειδη τον ανησυχουν πολυ, οποτε πηγα σημερα και παρελαβα το χαρτι με τις απαντησεις και μετα πηγα στα Πολυιατρεια στην Πειραιως και με ειδε ενδοκρινολογος. Μου εγραψε και αλλες εξετασεις για το θυροειδη και υπερηχο αλλα και την καμπυλη σακχαρου. Θα παω την Παρασκευη να τις κανω επειδη για 3 μερες θα πρεπει να κανω διατροφη με υδατανθρακες. Αντε να δουμε...

Το απογευμα θα παμε Εθνικο Κηπο με λεωφορειο και μετα με το τρενακι (δηλ. το μετρο)!

Φιλακια σε ολες! :-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Α ωραία Φαίη για τη βιοψία, τώρα για το θυρεοειδή θέλει προσοχή. Καλά κάνεις και το ψάχνεις, μας επηρεάζει σε πολλά.

Μπράβο Χαρούλα! Πάει κι αυτό!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε;εμεις ειμαστε καλα!εχω επισκεψεις στο σπιτι το αγορι της αδερφης μου και οπως καταλαβαινετε δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο.λιγο να μαζεψω λιγο να μαγειρεψω λιγο με την μπεμπα παει περασε η ημερα!σημερα ειχαμε παει στο κατακολο να νοικιασουν μηχανακι(να γλυτωσω και εγω λιγακι απο ταξιτζης:D)ειχαν αραξει στο λιμανι 2 ΤΕΡΑΣΤΙΑ κρουαζιεροπλοια και 1 περιμενε πιο εξω!!!!!!καλα ΠΑΛΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!ολοκληρη ΠΛΩΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ λεμε!!!!!!

το μενου ειχε σημερα μακαρονια με κιμα(που να νηστεψουμε με τις επισκεψεις....)

τζες εννοειτε θα βρεθουμε!ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!

αρετη εδω κανει ζεστη.οχι και πααααρα πολυ αλλα κανει.καπου καπου θυμαται και φυσαει και ειναι καλυτερα τα πραγματα!

φαιη μου ευτυχως που ολα πηγαν καλα με την βιοψια.τον θυρεοειδη σου να τον προσεξεις!ας τον ρυθμισουν οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο!ειναι πολυ υπουλος και δημιουργει ενα σωρο προβληματα!οσο για το σακχαρο ευχομαι να μην ειναι τπτ!καλες βολτες με το κοριτσακι σου!!!!

χαρα σε χασαμε!ευτυχως εμενα εχει τον δικο της υπολογιστη και δεν εχω τετοιο θεμα!περιμενω να παραλαβεις απο autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin για να βρεθουμε και να τα πουμε απο κοντα!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Καλημέρα! άντε να περάσουν οι μέρες...βαρέθηκα ρε παιδιά! Εδώ 2 μέρες τώρα βρέχει καταρρακτωδώς! Καλοκαίρι έχουμε:confused:

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσια.τι νεα?εφυγε και η αδερφη μου..εχω το λαπτοπ παλι δικο μου.αλλα θα ξαναερθει παρασκευη γιατι θελουμε το σαββατο να παμε για φαι οικογενειακως και θελω να ναι εδω.προχτες ειχαμε παει για μπανιο σπιατζα με την λενα και το στεργιο.ο πανος ηταν πτωμα.ο αντρουλης μου με πηγε για καφε στη κουρουτα και κρατησε η λενα τα παιδια.εσεις τι αλλα νεα????

Καλημέρα Χαρά μου! Τπτ, τα ίδια, ο κ...οκαιρός μας κρατάει μέσα στο σπίτι, ούτε στον παιδότοπο δεν μπορούμε να πηγαίνουμε... κατά τ'άλλα σπίτι=δουλειές-δουλειά, δουλειά-σπίτι. Ευτυχώς εδώ τώρα είναι χαλαρά. Ο Μιχάλης δεν εκανε χθες πυρετό. Μάλλον πέρασε κι αυτό και τώρα θέλουμε να του κάνουμε ένα εμβόλιο. Τι θα φάτε σήμερα; Εγώ έχω φτιάξει αρακά με πατάτες.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ιωσουλα ηταν ξερω πολους αυτες τις μερες που τους ταλαιπωρει.κυκλοφορει κ γαστρεντεριτιδα αστα.πριν 6 χρονια παθαμε πνευμονια εγω κ η λενα τετοια εποχη περιπου.ειναι υπουλη.σημερα κανω γενικη στο σπιτι οποτε ο πανος και τα παιδια χορτα απο χτες και τηγανιτες πατατες και εγω κανα τοστ θα δω η μακαρονια με τυρι........εδω εχει αερα δεν εχει βρεξει.αλλα αν ειναι να βρεξει θα ειναι το σαββατο που θελω να βγω.παντα ετσι γινετε.ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ το λενε και με χαρακτηριζει..........................:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Να σου πω: για πότε λέτε να γίνει ο γάμος;

πρεπει να περασει το 11 γιατι ειναι ογαμος του αδερφου του και δε κανει την ιδια χρονια.ε λεμε κατα τον απριλη ετσι μετα το πασχα.γιατι ρωτας???

το εχει στο οπτασια.αλλα θα παω να δοκιμασω διαφορα νυφικα στο ιδιο στυλ πανω κατω.10 μερες μεινανε για να σε δουμε???????????????????

Ναι χαρά μου ναι! Άντε πότε θα περάσουν;!Κοίτα εμείς κατά πάσα πιθανότητα, θα ξεκινήσουμε πρωί για να μην τακλαιπωρηθούμε με τη ζέστη. Μεσημέρι θα είμαστε εκεί. Αν δεν πάμε για μπάνιο την ίδια μέρα, θα δούμε τις αντοχές μας, θα σε πάρω τηλ να βρεθούμε. Θέλεις;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...