Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι κάνεις Τζες;

Ακομη γραφείο, υποτίθεται ότι έκατσα κ σήμερα κ αυριο για να κοψω τιμολόγια κ να μου δώσει πιο εύκολα άδεια την τετάρτη αλλα μου κάνει ιστορίες κ τα έχω πάρει κρανιο αφού πάλι θα είμαι η μονη ηλίθια που θα παρει μια εβδομάδα

Κ

Και ο Αλέξανδροσ με πυρετό απο εχτές.

Περαστικά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια!!

Εχθες πηγαμε Αττικο οπως σας ειχα πει! Περασαμε πολυ ωραια, ειδαμε τα φλαμινγκο, τους παπαγαλους, τις στρουθοκαμηλους, τις καμηλοπαρδαλεις, τις ζεβρες, τα λιονταρια (στα οποια εχουν ενα τζιπ που καθεσαι και σκαει το λιονταρι μουρη με μουρη στο παρμπριζ, γα-μα-το).. Μετα πηγαμε στο δασος των ελευθερων μαϊμουδων, εκει την καταβρηκα γιατι σκαρφαλωναν επανω μας και καθοντουσαν στους ωμους μας αφηνοντας μας να τις χαϊδεψουμε! Το Μαρακι βεβαια τα εκανε επανω του και εκλαψε αλλα της περασε ευκολα! Επειτα χαζεψαμε τις παπιες, τους λυκους και για τελος αφησαμε τα ζωακια της φαρμας.. Μπηκαμε στην κουνελοχωρα, ειδαμε τις κατσικουλες και καταληξαμε στην παιδικη χαρα απεναντι απο τα αλογακια. Καναμε κουνια και στο φευγα ταϊσαμε τις χελωνιτσες. Ηταν απλα τελεια! Μετα πηγαμε Ραφηνα για μασα και ευτυχως που μου εκοψε και ειχα παρει μαζι μου μια πλαστελινη, μια σφραγιδα και αυτοκολλητα, οπου τα εδωσα στη μικρη και απασχοληθηκε κι ετσι μας αφησε να φαμε μια μπουκια με την ησυχια μας.. Ηπιαμε και ενα μισοκιλο ροζε και με κοπανησε! :lol:

Σημερα το πρωι παρολο που κοιμηθηκε στις 00:00 η Μαρω, στις 06:50 ηταν ορθια... :roll: Το αποτελεσμα ηταν να εχουμε που και που γκρινια αν και σε γενικες γραμμες ειναι ησυχη.. Πηγαμε εδωσα αιμα για τις εξετασεις, αυριο θα τις παρω.. Κατα τα αλλα καλα.. Ο μπαμπας μας δουλευει απογευμα σημερα και σχολαει στις 20:00 οποτε θα τη βγαλουμε τα δυο μας σε τιποτα κουνιες.. Αργουν ακομα οι διακοπες μας αλλα δεν θελω να την κρατησω μες στο σπιτι οσο μας μενει καλοκαιρι ακομα με τιποτα!

Αρετουλα συγχαρητηρια για το σταθμο!! Καλη σας αρχη!! :D

Γιωτουλα (PatPan) περαστικα στον Αλεξανδρακο!

Χαρουλα ολα καλα?

Τζες.. σου απαντησα και διπλα! ;)

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσια!καλο μηνα!και καλη εβδομαδα!τι κανετε;

εμεις ειμαστε καλα.λιγακι στεναχωρημενες που εφυγε ο μπαμπας μας παλι και θα ξαναερθει τον δεκαπενταυγουστο παλι.....σνιφ σνιφ σνιφ

χαθηκα τοσες μερες αλλα δεν ημουν εδω.ειχα παει στην μανουλα μου στην γλυφα για λιγη ξεκουραση απο το μαγειρεμα και εκει ιντερνετ γιοκ!γι'αυτο εχω μερες να γραψω!

κατα τα αλλα καλα.πηγα την νικη στην μαμα μου και να'μαι και εγω πρωινη πρωινη!!!!

χαρουλα περασαμε πολυ ομορφα στο παρτι!ηταν ολα πολυ ωραια!σε ευχαριστουμε πολυυυυυυ!!!!

γιωτα περστικα στον αλεξανδρακο σου!!!!

αρετη και εσενα περαστικουλια!!!!μα τι επαθαν καλοκαιριατικα τα μικρουλια σας;;;;;συγχαρητηρια για τον παιδικο!!!!

τζες αντε να περασουν οι μερες να ερθεις!μας ελειψες!με την αρετη που θα ειμαστε μια πορτα θα βρισκομαστε συχνα ε αρετουλα;;;

φαιη μου βλεπω οι μερες σας ειναι γεματες!στο αττικο θελω να την παω και εγω αλλα οποτε ενεβαινουμε αθηνα ολο κατι γινετε και δεν παμε.τωρα τον νοεμβριο εχω ενα συνεδριο στην αθηνα που θελω να παρακολουθησω και το εβαλα σκοπο!!!!θα παω!!!!και θα την παω και στο allou fun park!!!!και εκει ειναι ωραια!αν δεν σας πεφτει μακρια να την πας!ειναι στον ρεντη!

ειρηνη καλως ορισες στην παρεα μας!με λενε γιωτα ειμαι 31 εχω την νικη χρυσοβαλαντω 2 ετων και την μπεμπα 3 μηνων και μενω στην αμαλιαδα!

σας φιλω ολες γλυκα!ξυπνησε η μπουμπου και θελει μαμ!!!!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

εχω την νικη χρυσοβαλαντω 2 ετων /QUOTE]

Νίκη Χρυσοβαλάντω: γιόρταζε προχθές? Χρόνια της πολλά, να την χαίρεσαι!

Δουλειά σήμερα χαλαρά!!

Και δε χαίρεσαι;:D

Γιωτούλα, ναι γιόρταζε στις 28/7! Να τη χαίρεσαι! Να σου πω; Η παιδική χαρά εκεί στον ανεμόμυλο είναι της προκοπής ή μπαααα....;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

ναι ναι ναι γιορταζαμε!!!!!!!!!!!ειναι ταμενη στην Χαρη Της Αγιας μας!!!!!σε Αυτην οφειλω την υπαρξη της!!!!απο την συλληψη μεχρι να βγει σε περας η εγκυμοσυνη και μεχρι να βεβαιωθουμε οτι ειναι ενα υγειες μωρο!σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!

αρετη κατι εχει.δηλ κουνιες τραμπαλα κτλ αλλα δεν εχει γρασιδι κατω.ειναι χωματα.αλλα το χειροτερο ειναι οι γυφτοι που μαζευονται εκει.γι'αυτο και δεν την παω.αντιθετα ειναι ενα ωραιο μαγαζακι επανω στην πλατεια για μπυριτσα δηλ.εμεις καθομαστε εκει και τα μικρα παιζουν στην πλατεια με ποδηλατα μπαλα κτλ;)

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

ναι ναι ναι γιορταζαμε!!!!!!!!!!!ειναι ταμενη στην Χαρη Της Αγιας μας!!!!!σε Αυτην οφειλω την υπαρξη της!!!!απο την συλληψη μεχρι να βγει σε περας η εγκυμοσυνη και μεχρι να βεβαιωθουμε οτι ειναι ενα υγειες μωρο!σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!

αρετη κατι εχει.δηλ κουνιες τραμπαλα κτλ αλλα δεν εχει γρασιδι κατω.ειναι χωματα.αλλα το χειροτερο ειναι οι γυφτοι που μαζευονται εκει.γι'αυτο και δεν την παω.αντιθετα ειναι ενα ωραιο μαγαζακι επανω στην πλατεια για μπυριτσα δηλ.εμεις καθομαστε εκει και τα μικρα παιζουν στην πλατεια με ποδηλατα μπαλα κτλ;)

χαχαχα... ξέρω! Και παλιά, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, υπήρχε κι ένα μαγαζάκι με ωραία σουβλάκια! Δεν υπάρχουν σκαλιά όμως, τα οποία είναι επίφοβα για τα παιδιά;Καλά τον μεγάλο μου δεν το φοβάμαι, ο μικρός όμως είναι... μικρός, δηλ. έχει άγνοια κινδύνου. Που αλλού μπορούμε να πάμε;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

φανταζομαι λεμε το ιδιο μαγαζι γιατι εχει και σουβλακια!σκαλες δεν εχει εκει μπροστα.μονο κατι σκαλακια που δεν ξερω για πιο λογο τα εβαλαν για να κανουν επιπεδο στην πλατεια.δεν ξερω αν καταλαβες τι λεω.τεσπα.η νικη μου ειναι 2 δεν παει εκει.εσενα ο μικρος λες να παει;παντως οποτε παμε με φιλους εκει παντα καποιος ειναι ορθιος να τα προσεχει!!!:Dαλλιως μετα ειναι ο πεζοδρομος που τωρα δεν εχει πολλα μαγαζια ανοιχτα ο παιδοτοπος και μετα κουρουτα.δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου κατι αλλο!αααα!εχει ανοιξει ενα με φουσκωτα στον δρομο οπως παμε για κουρουτα αλλα εχει 7 ευρω εισοδο!!!!!!:mad:ασε που τα φοβαμαι αυτα!ειχε χτυπησει ενα παιδακι στα βαφτησια της νικης που ειχα φουσκωτα και απο τοτε δεν θελω να τα ξαναδω!!!!

καλα ειμαι φαιη μου εδω σπιτι.σορυ που δε μπαινω πολυ αλλα ειναι η αδερφη μου εδω και ειναι ολη μερα αγκαλια με το λαπτοπ.χτες ηθελα να κανω μια δουλεια και ηταν διπλα μου μη τυχον και την τελειωσω και δε της το δωσω....:mad:απο αυριο λογικα θα τα λεμε παλι.φιλακια σε ολες αν μπορεσω θα ξαναμπω:D

Διαφημίσεις

πρέπει να μας έφυγαν γύρω στα 7.000 με τις κουμπαριές

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Κάτι κοιτούσα σε προηγούμενες σελίδες και τώρα το είδα!!!!!

Αρετηηηηηηηηηηηηηηηηηηη, άμα είναι έτσι ξαναπαντρεύομαι, γίνεσαι κουμπάρα?????:lol::lol: Ή αν θες ξαναβαπτίζω το παιδί :lol::roll:

FEFcp3.png uSlbp2.png

Φιλενάδες μου γλυκές, σας γράφω τώρα αφου το πρωί δεν θα πάω δουλειά, ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, θα καθαρίσω το σπιτι να μείνει καθαρό, θα σιδερώσω στον άντρα κ μετά αφου πληρώσω κατι πραγματάκια θα κατηφορήσω προς τα μέρη μας.

Το πιο πιθανό ειναι ότι δεν θα έχω ίντερνετ αλλά θα μαθαίνω νέα σας. Θα βρεθούμε ναι;; Θα είμαι κάτω μεχρι τις 15/8.

Σας φιλώ, ότι κ να κάνετε να περασετε όμορφα, να μου φιλήσετε τα ζουζούνια κ να ξεκουραστείτε όσοοοο μπορείτε

ΦΙλιά

Καλές διακοπές Τζες μου. Εμείς μάλλον θα τα πούμε από τέλη Αυγούστου που θα επιστρέψω στη δουλειά. Καλά να περάσετε και φιλάκια στα παιδάκια σου!

Οι λοιπές τι κάνετε;Αααα εχει ατονίσει το θέμα μας.... γιατί βρε παιδιά;;; Τι θα μαγειρέψετε σήμερα; Εγώ έφτιαξα μια σαλτσούλα από φρεσκια ντομάτα με πιπεριές και θα βράσω μακαρόνια το μεσημέρι. Επίπλέον, έφτιαξα αρακά με πατατούλες για αύριο κι έτσι δεν έχω μαγείρεμα σήμερα. θα κάνω καμιά δουλειά μάλλον στο σπίτι και αν έχει καλό καιρό, θα πάμε στον παιδότοπο-κλασικά! Α χθες έβρεξε εδώ καταρρακτωδώς! και είχε και πολύ αέρα... Κάτω πώς ήταν;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...