Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα και απο μενα ευχαριστω για τη θερμη υποδοχη...χαρουλα με το καλο να γινεις νυφουλα...δε νομιζω να σου περασει ειναι μια ωρα μαγικη και αξιζει να το ζησεις και να ευχαριστηθεις το τρεξιμο..γιωτα μενω στο νο8 στο περιπτερο δεξια...οταν κατεβω θα κανονισουμε για καφεδακι του χρονου τωρα γιατι φετος δουλευω και ειναι και η βαφτιση αρχες σεπτεμβρη καθολου χρονος για ταξιδακι δεν μενει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???εμεις εδω καλα στο πυρετο της προετοιμασιας.σημερα δε θα προλαβω να μπω καθολου ασε που η αδερφη μου ειναι αγκαλια με το φβ ολες τις μερες θα αποβλακωθει αυτο το παιδι οποτε και εγω τη παρακαλαω για να το παρω λιγο.αν προλαβω θα μπω αργα το μεσημερι.φιλακια σε ολες!!!!

καλημερα κοριτσια χθες οτι ανοιξα το pc να σας μιλησω λιγο και να δω και τα απολεσματα για την επιδοτηση των παιδικων σταθμων τσακκκκκ επεσε το ρευμα..ηρθε σημερα η δεη και τωρα τελειωσε..μεχρι τωρα ολη η πολυκατοικια δεν ειχε ρευμα...παλι καλα που το εφτιαξαν γιατι φευγω για δουλεια τωρα και θα μεινει ο αντρας μου με το μπεμπη..θα τα πουμε το βραδακι αν προλαβω αλλιως αυριο βραδυ..λεμε να παμε στην ερετρια για μπανακι...

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!

Ειμαστε καλα!

Σημερα ο μπαμπας μας δουλευε απογευμα και μας αφησε μοναχουλες.. Παρολαυτα εμεις, αφου παιξαμε με τις σαπουνοφουσκες, τις πλαστελινες και αφου καναμε κουνια και τσουληθρα στο μπαλκονι, πηραμε το λεωφορειο και πηγαμε οι δυο μας Πειραια -στο λιμανι - να χαζεψουμε τα καραβια.. Της αρεσε της μικρης πολυ! Μετα γυρισαμε και πηγαμε για "φαγητο" :lol: οι δυο μας.. Τουτεστιν κατσαμε σε ενα σουβλατζιδικο κοντα στο σπιτι μας και φαγαμε απο ενα ΚΑΛΑΜΑΚΙ :mrgreen: κοτοπουλο. Μετα πηραμε το δρομο για το σπιτι, αλλα χαζευαμε και οι δυο μας.. Ποτε μιλουσαμε με τα αστερακια, ποτε ψαχναμε το φεγγαρακι, ποτε κυνηγουσαμε καμμια γατουλα να τη χαϊδεψουμε, μετα μετρουσαμε τις ροδες απο τα παρκαρισμενα αυτοκινητα και το αποτελεσμα ηταν να μπουμε σπιτι στις 11 παρα 20.. Καναμε μπανιο, μασαζακι, φαγαμε και ενα γιαουρτι με μελι :shock: και ξαπλωσαμε μολις!

Αυριο δεν εχω ιδεα τι θα κανουμε.. Ξερω μονο πως δεν θα κατσουμε μεσα! Τι πρωτοτυπο... :rolleyes: Τη Δευτερα θα παω για εξετασεις αιματος γιατι μαλλον μου εχει πεσει ο σιδηρος.. Ζαλιζομαι, νυσταζω συνεχεια, εχω χασει και πολυ αιμα σε αυτη την περιοδο και λεω να το κοιταξω!

Φιλακια σε ολες!! :-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! :D

Εμεις σημερα ξυπνησαμε 8 παρα 10! Φαγαμε πρωινο και βγηκαμε στο μπαλκονι οπου και πλατσουρισαμε στην πισινουλα μας! Σημερα βεβαια το καναμε λιγακι "υπερπαραγωγη" το ζητημα καθως ειχαμε βαλει και την τσουληθρα μας μεσα και ετσι το Μαρακι κατεληγε στο τελειωμα της τσουληθρας να κανει βουτια!! :lol: Ξετρελαθηκε το πιτσιρικακι μου! :D Επισης προσπαθουσαμε να πιασουμε τις φουσκες που εβγαζε το μηχανημα με τις σαπουνοφουσκες αλλα εκαναν κι εκεινες βουτια, πριν προλαβουμε να τις αγγιξουμε. Γενικα, ηταν ενα χαλαρο και ομορφο πρωινο. Μετα φαγαμε φρουτα και πηγαμε απο τη μαμα μου για μεσημεριανο. Φαγαμε ψαρακι με πατατουλες στο φουρνο και σαλατα και αφου αδειασαμε το πιατακι μας μας σερβιρε και λιιιιιγο παγωτακι η θεια μας! :D Πριν λιγο γυρισαμε και πεσαμε για νανακια κατευθειαν!

Το απογευμα λεμε να παμε Αττικο! Και μιας που θα εχουμε μαζι και το μπαμπα μας, λεμε να κατσουμε Ραφηνα για φαγητο οι τρεις μας. Να εχει ξε-λυσσαξει η μικρη με τα ζωακια πρωτα και να φαει κι εκεινη τιποτα.

Αυτα τα ολιγα απο εμας!

Καλο υπολοιπο Κυριακης σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα! Τι μου κάνετε;

Επιτέλους, πάει και αυτός ο γάμος! Τέλος, γυρνάμε στη ρουτίνα μας, μπούχτισα βρε παιδιά! Μα ΚΑΘΕ μερα εκεί.... ξεπατώθηκα να κυνηγάω τα μικρά και να ακούω για το Μιχάλη "τι ζωηρός που είναι....". Τι ζωηρός;! 20 μηνών είναι, τι θα κάνει; Ρομπότ είναι να υπακούει στις εντολές μου;;; Τέλος πάντων, μου το μάτιασαν οι καρακάξες το παιδί και από χθες έχει πυρετό....:-(:sad:Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, έχουμε γκρίνια.... Εσείς τι άλλα νέα; Πάω να δω τα αποτελέσμα τα της εεταα, ξεχάστηκα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Και ο Αλέξανδροσ με πυρετό απο εχτές. Ευτυχώς είχα κανονίσει να έρθει γυναίκα να τον κρατήσει, αφού έκλεισε ο σταθμός, και δεν χρειάστηκε να πάρω άδεια ή να τον στείλω στο χωριό που είναι οι ανηψιές μου. Φοβάμαι μην τισ κολλήσει!

Μα τι κακό και αυτό, καλοκαιριάτικα πυρετός :(:(:(:mad:

Αρετή σου έστειλα μέιλ με φωτο. Ευτυχώς σας πήραν στον σταθμό, (και τα 2?), εγώ δεν έκανα εεταα αλλά στον δήμο και τα αποτελέσματα θα βγουν τέλη Αυγούστου

FEFcp3.png uSlbp2.png

Χαρά, Ελληνική εταιρεία τοπικής ανάπτυξης και αυτ/σης. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό για παιδ. και βρεφ. σταθμούς για εργαζόμενες μητέρες. Πώς περάσατε το Σάββατο;

Γιώτα, μόνο το ένα έστειλα το μικρό. Ο σταθμός του μεγάλου δεν ήταν στη λίστα, αν ήταν σίγουρα θα κάναμε αίτηση και γι'αυτόν, αλλά δε θέλαμε να του αλλάξουμε περιβάλλον...να 'ναι ίωση με πυρετό;

Πάω να δω φώτο.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Α καλά Γιώτα, Κούκλα! Πολύ ωραίο το φόρεμα και το μαλλί! Καλά ο Αλέξανδρος αντράκος! μου άρεσε η γραββατούλα,χαχαχα. Και ο Χρήστος ήθελε να βάλει στο γάμο, μόλις είδε το Βασίλη να βάζει τη δική του! Του τη βάλαμε και ησυχάσαμε!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...