Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Καλή σου επιτυχια! Εύχομαι αύριο τετραψήφιο αριθμό! Ολα να πάνε κατ’ευχην! στείλε μας να μας πεις τα νέα σου αν θέλεις!🙏🏻🙏🏻

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κορες! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Ειρηνακι καλως ηρθες! Εγω ειμαι η Φαιη, 24 χρονων, μενω μονιμα Αθηνα, αλλα καταγομαι απο ενα χωριο κοντα στη Ζαχαρω! Εχω τη Μαρια (ενα και μοναδικο και ετσι θα παραμεινει ;)) που ειναι 29 μηνων και μου εχει παρει τα μυαλα κανονικα και με το νομο! :D

Συγγνωμη που δεν μπαινω τοσο συχνα οσο πριν, απλα με εχει πιασει και εμενα το καλοκαιρι και ειμαστε συνεχεια εξω, συνεχεια κατι κανουμε και δεν πολυμπαινω.. Υποσχομαι να επανορθωσω! :D

Αρετουλα.... τελευταια μερα παιδικος σημερα ε? :( Η δικια μου σημερα μπηκε με κλαμματα γιατι οταν ξυπνησε βρηκε στο σαλονι ενα πονυ "hop - hop" που της πηρε εχθες ο πατερας της και ηθελε να κατσει εδω να παιξει με αυτο. Απο αυριο ξεκιναει καλο αγγουρακι.... :oops: Καλα μας κουραγια!!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμ..χμ, μια διόρθωση να κάνω: ο Χρήστος μου είναι 3,4 χρ. Είδα το τικεράκι, όχι ότι έκατσα και υπολόγισα! χαχαχα

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα....ειρηνακι καλως μας ηρθες.εγω ειμαι η χαρα 22 ετων εχω το στεργιο 4 χρονων και το νικολα 17 μηνων.φυσικα σε θελουμε στη παρεα μας.κοριτσια μου σημερα αργησα να ξυπνησω γιατι αργησα να κοιμηθω.ειμαι πολυ χαρουμενη.χτες αποφασισαμε με το πανο να κανουμε και το θρησκευτικο μας....ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΥΦΟΥΛΑ!!!!!:D:D:D:Dδεν ειχα καμοια ιδιεταιρη λαχταρα ποτε αλλα τωρα με εχει πιασει και ειμαι πολυυυυυυυυυ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!ευχομαι να μη μου περασει!!!!!αχ κοριτσια πειτε κατι θα τρελαθω σα μικρο παιδακι νιωθω.........ειναι φυσιολογικο????????????????????:rolleyes:

Διαφημίσεις

χαχαχα... με το καλό! όλες έτσι λέμε, ότι δεν είχαμε και καμία πρεμούρα αλλά μπαίνουμε στο τρυπάκι! Για πότε λέτε; Ανοιχτός γάμος;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ακομα δε ξερω τιποτα.μονο το νυφικο εχω βρει.τιποτα αλλο.παντως οτι και να ναι δεν κανω τραπεζι γιατι θα παμε διακοπες.θελω να αφησω τα μικρα στη μανα μου εστω και 3ημερο και να ημαστε μονοι μας.:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Ωραίο, ό,τι και να διάλεγες είσαι ψηλή και έχεις ωραίο σώμα οπότε θα σου πηγαίνει....

τα τουλια δε μου πανε και τωρα με δυο παιδια ειπα να βαλω κατι απλο...

Με το καλο Χαρουλα μου! Η ωρα η καλη!!

Δεν ελαβα ομως καποιο e-mail.. Με ξεχασες μαλλον... :-P

Περιμενω να ξυπνησει η λατρεια μου να την ταϊσω και να παμε "μαλαθα"..

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ηρθα και εγώ. Επιτέλους ξεμπέρδεψα με τη δουλειά. Πώς καταφέρνουν μετά απο διακοπές να μου σπάνε έτσι τα νεύρα???? Δλδ εάν δεν πήγαινα για δουλειά θα χάναμε τις προθεσμίες?? Μάλλον τους έχω καλομάθει, γιατί ξέρουν ότι θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου να φέρω την δουλειά εις πέρας:mad: Πάντως είμαι πολύ κουρασμένη!

Ειρήνη καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με λένε Γιώτα, μένω στον Πύργο και είμαι απο την Αλφειούσα. Είμαι 36 χρονών και έχω τον Αλέξανδρο 4,5 ετών. Στην Σπιάντζα που μένετε? Εμείς συνήθως όταν πάμε για μπάνιο, πηγαίνουμε στην Αγ, Παρασκευή στην καινούρια καντίνα που έχει ανοίξει εκεί.

Φαίη καλα κάνεις και τριγυρνάς, τώρα που έχεις το χρόνο και είναι και καλοκαίρι που συνηθως είναι πιο ανέξοδα οταν βγαίνεις έξω. Ένα παγωτάκι στο χέρι και αγκαλίτσες στο παγκάκι!

Αρετή, δεν σε ξέχασα με τις φωτό. Δεν είχα καθόλου χρόνο καθώς έπαιρνα δουλειά και στο σπίτι! Κάνε μας μετά και σχόλιο σε ποια πήγαινε καλύτερα το φόρεμα (έτσι δεν κάνουν στις μεσημεριανές εκπομπές:P:p:p)

Τζες, μετράς τις μέρες για να έρθεις ή τις μέρες που ζεις ανέμελα χωρίς τα παιδιά? Και πίνεις και σαγκριά, για να ζηλεύουμε κάποιες:lol:

Γιώτα και Χαρά, θα τα πούμε αύριο απο κοντά. Ανυπομονώ να δοκιμάσω τις νοστιμιές της Χαράς!

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...