Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτό το σπίτι μόνο ηρεμία δε μου προσφέρει, μόνο άγχος... Ευελπιστώ το Σάββατο το πρωι (τι θα πρωτοκάνω...) να ασχοληθώ.

κοντεβουν οι μερουλες των διακοπων.2...ποσες κατεβαινεις???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, γραφείο κλασικά, έχθες δεν ειχα πολύ όρεξη κ δεν έκανα τίποτα.Σήμερα θα πάω πρώτα να ξεραθώ κ μετά για καμμιά δουλειά

14/8, ημέρα Κυριακή. Ε 16-17/8 θα κανονίσουμε να συναντηθούμε.

Δεν θα σε προλάβω

Διαφημίσεις

κοριτσακια και εγω απο πυργο ειμαι απο βαρβασαινα και τα καλοκαιρια μενουμε στη σπιαντζα..το χειμωνα δυστυχως αθηνα..εχω ενα κοριτσακι 4ετων και ενα γιο 8μηνων...με θελετε και μενα στη παρεα σας?

Διαφημίσεις

κοριτσακια και εγω απο πυργο ειμαι απο βαρβασαινα και τα καλοκαιρια μενουμε στη σπιαντζα..το χειμωνα δυστυχως αθηνα..εχω ενα κοριτσακι 4ετων και ενα γιο 8μηνων...με θελετε και μενα στη παρεα σας?

Kαλωσόρισες στην παρέα μας. Ολοι καλοί χωράνε!! Αθήνα που μένεις; Εγώ Αιγάλεω.

μενω κυψελη συνορα με πατησια..δεν εχω διαβασει τα ποστ αλλα χαρηκα οταν ειδα το θεμα..

Να συστηθούμε λοιπόν, ειμαι η Τζέσσικα 31ετ. με δυο παιδια, τον Θοδωρή 8ετ κ την Ανδρεϊνα 2,5ετ. είμαι από Νεά Μανωλάδα (μπαμπάς) κ με ιταλίδα μαμά... αυτά ..

εγω ειμαι η ειρηνη 37ετων την κορη την λενε δημητρα και το γιο μου θα τον βγαλουμε το σεπτεμβρη γιαννη..γιατι σπιτι χωρις γιαννη προκοπη δεν κανει... θα τα λεμε συχνα θα γνωριστουμε και καλυτερα..καληνυχτα παω να την πεσω λιγο γιατι ειχα δυσκολη μερα και ειμαι κομματια...

Καλημέρα σε όλες και καλωσήρθες Ειρήνη, εννοείται ότι σε θέλουμε στην παρέα μας! Εμένα με λένε Αρετή, 31χρ. από Αμαλιάδα, μένω Καρδίτσα, έχω 2 αγοράκια το Χρήστο, 3,3χρ. και το Μιχάλη, 20 μηνών. Ξέχασα κάτι;

Τι κάνετε οι λοιπές; Χθες το ξενυχτήσαμε πάλι στο γάμο και σέρνομαι ακόμα περισσότερο... ρε παιδιά, το τι ορθοστασία, το τι κυνηγητό με το Μιχάλη, ε πώς να ευχαριστηθώ;;; Ειλικρινά, αν είναι έτσι, δε θέλω να πηγαίνω πουθενά! Τέσπα, να πούμε και τα καλά, η νύφη ωραία, ο στολισμός και τα φαγητά πάρα πολύ καλά, ο Βασίλης μου άψογος σερβιτόρος (χαχα), του έκανα και πλάκα:"Γκαρσόν, παιδί μου, φέρε μας το ένα, φέρε μας το άλλο...".

Για σήμερα δε μαγείρεψα, έχουν μείνει φασολάκια από την Τετάρτη για τον Βασ και μακαρόνια με κιμά από χθες για μένα.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...