Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπωπω...

Εμείς, παιδιά, έτσι όπως τα υπολογίσαμε με τον Βασ πρέπει να μας έφυγαν γύρω στα 7.000 με τις κουμπαριές, με όλα όμως: δηλ, κουστούμια, φορέματα, κομμωτήρια, νύχια, όλα! Αν δεν είχε πουλήσει τις μετοχές του όταν έφυγε από την παλιά δουλειά, δε θα είχαμε να πληρώσουμε και φυσικά δε θα μπορούσαμε να αναλάβουμε τέτοιες υποχρεώσεις... με τις όποιες συνέπειες...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εμένα μου χρωστάνε Ιούνιο, Ιούλιο κ δεν ξέρω καν αν θα πληρωθώ

Αχ, είναι δύσκολα να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι!!!! Χαλάει η ψυχολογία σου, χώρια οι υποχρεώσεις που τρέχουν. Άστα...

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες!

Εδω κι εγω, βολοδερνω! Πηγαμε με τη μικρη θαλασσα το απογευμα, ξεκολλησαμε απο την παραλια στις 20:50 :shock:

Κατα τα αλλα ολα καλα.. Παρασκευη κλεινει ο σταθμος μας (πρεπει να το εχω πει και χιλιες φορες, το κανω για να το χωνεψω :mrgreen:) και ομολογω πως θα μου λειψει πολυ η Ρενα (η διεθυντρια).. Μιλουσαμε καθημερινα, τη συνηθισα και της ειπα εχθες στην πλακα πως θα την παιρνω και τον Αυγουστο να μιλαμε! :lol: Η γυναικα ειπε να την παιρνω οποτε θελω και οποτε θελω να παω κι απο το σπιτι της να πιουμε καφε (μενει 2 στενα πριν το σπιτι μου)! Ενταξει, δεν θα παω :mrgreen: αλλα μου αρεσει που εχουμε τετοια σχεση! Την εχω μες στην καρδια μου!

Παω να φαω και να ξεραθω!

Φιλακια σε ολες!! :-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερούδια!!!! Σήμερα θα έρθει ο Χρήστος από το γραφείο...ωχ!ωχ! Μου δήλωσε ότι θέλει να κάνει "δουλείτσα στον υπολιστή"... του έχω πάρει ένα τσουρεκάκι να φάει, θα πιούμε και μια σοκολάτα, που θα τη βαφτίσουμε καφέ και ας ελπίσουμε να τον ξεγελάσω λίγο...

Τι άλλα νέα εσείς; Χθες καθάρισα μπάνιο, μαγείρεψα κιμά (το μεσημέρι τα μακαρόνια), έμεινε πολύς και έβαλα και 2 τάπερ στην κατάψυξη, σιδέρωσα, έπλυνα βεράντα μπροστινή, πήγα έκανα νύχια (τρομάρα μου) και μετά στην ξαδέρφη για βοήθεια στο σερβίρισμα.... Με το ζόρι ξύπνησα σήμερα παιδιά, σέρνομαι... Σήμερα έχουν πάλι γλέντι και από αύριο ηρεμία μέχρι το Σάββατο... Άντε να τελειώνει κι αυτό!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα φιλεναδες αρετακι στην ιδια κατασταση ειμαστε.2 πτωματα εγω χτες επεσα για υπνο 3 το μεσιμερι και ξυπνησα 6.30 το απογευμα.και 11 το βραδυ ειχα κοιμηθει.μιλαμε εχω σαπισει δε μπορω να συρθω.κατα τα αλλα εχω ενα σπιτι ανω κατω πρεπει να κανω καθαριοτητα και το απογευμα να παω για δουλεια.αλλα θα συνελθω που θα παει????????????

Αυτό το σπίτι μόνο ηρεμία δε μου προσφέρει, μόνο άγχος... Ευελπιστώ το Σάββατο το πρωι (τι θα πρωτοκάνω...) να ασχοληθώ.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...