Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πες και κανά ευχάριστο! Πότε παίρνεις άδεια;

Γιωτούλα (Πατ), λόγω κεκτημένης ταχύτητας έγραψα πιο πάνω "αν μου στείλεις (φώτο), θα σου στείλω κι εγώ", ενώ ήθελα να γράψω "να μου στείλεις...". Σόρρυ, ακούγεται κάπως...

Dont worry, δεν παρεξηγούμαι τόσο εύκολα;)

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πετάχτηκα λίγο στο λογιστή... να 'μαι πάλι! Για πείτε τπτ βρε παιδιά... εγώ τυπικά είμαι στο γραφείο, δεν κουνιέται φύλλο. Μετά θα βγώ να πάρω κι εγώ κιμά να κάνω άυριο με μακαρόνια. Από 1/8 νηστεία, ό,τι κρέας φάμε, μέχρι στην Κυριακή.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Εγω θα φάω 2 καλαμάκι με ψωμί αφού με το που γύρισα σπίτι πήγαμε επίσκεψη στην αδερφή του Στ. που γιόρταζε κ αργήσαμε να γυρίσουμε. Για αύριο θα κάνω κάποια μακαρονάδα

Διαφημίσεις

χαχα.. ε έχει καιρό μπροστά της! Τι να πω κι εγώ που οι αδερφές μου είναι από 26-30 και πού μυαλό για παντρειά... 2 λαλούν και 3 χορεύουν είναι!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

χαχα.. ε έχει καιρό μπροστά της! Τι να πω κι εγώ που οι αδερφές μου είναι από 26-30 και πού μυαλό για παντρειά... 2 λαλούν και 3 χορεύουν είναι!

η δικια μου ειναι κοντεσσα.δεν μαζευει τιποτα.αφου οταν ερχετε χωριζουμε τσακωμενες.τα βρισκουμε στο τηλεφωνο.το ατιμο το θυληκο 20 μου τη φτανει τη πιεση.:shock::shock::shock:

Ούτε οι δικές μου παιδί μου! σα δούλα την έχουν τη μάνα μου. Τεμπέλες... πού να κρατήσουν σπίτι...καφέ-τσιγάρο-έξοδο και άγιος ο Θεός! Μα είναι αδερφές μου αυτές:confused:Καμία σχέση με μένα και την αδερφή μου τη μεγαλύτερη. Εμείς από 17-18 χρονών που φύγμα εγια να σπουδάσουμε, όλα μα ΌΛΑ μόνες μας και φυσικά πολλές φορές φάγαμ ετα μούτρα μας. Πάντως όταν παντρευτήκαμε ήμασταν έτοιμες:D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Ούτε οι δικές μου παιδί μου! σα δούλα την έχουν τη μάνα μου. Τεμπέλες... πού να κρατήσουν σπίτι...καφέ-τσιγάρο-έξοδο και άγιος ο Θεός! Μα είναι αδερφές μου αυτές:confused:Καμία σχέση με μένα και την αδερφή μου τη μεγαλύτερη. Εμείς από 17-18 χρονών που φύγμα εγια να σπουδάσουμε, όλα μα ΌΛΑ μόνες μας και φυσικά πολλές φορές φάγαμ ετα μούτρα μας. Πάντως όταν παντρευτήκαμε ήμασταν έτοιμες:D

τι λες κοπελα μου γεννηθηκα το 89 και τον μαιο του 2003 κραταγα σπιτι μονη μου πρωι σχολειο βραδυ λατζα για να εχω να φαω με δουλευεις??????

δε λεω για σενα για την αδερφη μου και τις αδερφες σου λεω (δεν το εγραψα σωστα ισως σορρυ)η δικη μου τουλαχιστον ουτε αυγο δε ξερει να κανει για να με βοηθησει σε κατι οταν ερχετε π.χ. να παει σκουπιδια η να μαζεψει τα απλωμενα πρεπει να της το πω 10 φορες και αν τελικα τσαντιστω παω και μονη μου.

Αύριο θα είναι καλή μέρα: θα πληρωθώ και θα πάρω κι επίδομα αδείας, παρακαλώ! άντε γιατί φαληρίσαμε με τις κουμπαριές....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αύριο θα είναι καλή μέρα: θα πληρωθώ και θα πάρω κι επίδομα αδείας, παρακαλώ! άντε γιατί φαληρίσαμε με τις κουμπαριές....

ΤΥΧΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ Ο ΠΑΝΟς ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ............

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...