Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

ατομικές κρεπούλες με ζαμπόν κ τυρί;;;

μπορείς να αντικαταστήσεις τα πατατάκια με ξηρούς καρπούς για τους ενήλικες... εγώ τα τελευταία χρόνια δεν τα εμφανίζω καν για να τρώνε φαγητό[/Q

μαρεσουν πολυ ομως και ψαχνω κατι τετοιες ευκαιριες να φαω μερικα λογο διατροφης.θα μπω σε λιγακι αμα θες μπες αλλα ηθελα να το κανω εγω να δω πως γινετε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!τι κανετε;;;;;

χαρα χρονια πολλααααα!!!!!!!!να τον χαιρεσαιιιιι!!!!

πολυχρονος και παντα ευτυχισμενος!!!

αρετη και εγω ειχα την εντυπωση οτι εμενες πυργο οταν ερχοσουν....λαθος ειχα καταλαβει.και το συζητουσαμε με την χαρα....τελικα εκανα λαθος!!!αμαλιαδα σε ποια περιοχη μενεις;εγω ειμαι κοντα στον ανεμομυλο.

γιωτα καλως ορισες!!!!πως ηταν η κως;;;;κανατε κανα μπανιο;;;;

φαιη,τζες ολα καλα;;;;

εγω ανεβηκα πανω να κανω ενα μπανιο και βρηκα ευκαιρια να μπω λιγο να διαβασω τα νεα σας!αλλα η νικη εχει λυσσαξει!!!!!δεν εχει σταματησε να φωναζει μαμαααααα!!!!!!!!!!!!παω να την ταισω και μετα την μπουμπου και θα ξαναμπω το βραδυ!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

ευχαριστω παρα πολυ.νασαι καλα και συ να χαιρεσαι τα παιδακια σου.ειδες ειχα δικιο για την αρετη......:tongue::D!!!!λοιπον θα τα ξαναπουμε.σας περιμενω το σαββατο.κατα τις 7.30 με 8.00 φιλακια.:D:D:D

Αν και αργά βρήκα ευκαιρία να σας απαντήσω, γιατί στη δουλειά μετά την άδεια βρήκα χαρτούρα για 3:mad::mad:

Στη Κω πέρασα ωραία, η βάπτιση ήταν όμορφη καταφέραμε να κάνουμε κι ένα μπανάκι στην αγαπημένη μου παραλία Τιγκάκι.

Κατά τα άλλα, είδα πεθερικά, κουνιάδα κτλ, κουμπάρους και φίλους. Έμενα στη κουνιάδα μου με την οποία έχω καλή σχέση. Θα ήθελα να είχα λίγες παραπάνω μέρες, έστω και ώρες, για να δω κάποιους φίλους περισσότερο.

Το ταξίδι της επιστροφής ήταν κουραστικό καθώς ταξιδεύαμε όλο το βράδυ. Ευτυχώς ο Αλέξανδρος δεν φοβήθηκε στο αεροπλάνο, γιατί κάποιο άγχος το είχα. Αντε, τώρα μας έμεινε το τρένο και θα έχει ταξιδέψει με όλα τα κοινά μεταφορικά μέσα:D

Αρετή όταν βρω χρόνο θα σου στείλω φωτο. Εσείς δράμα στην γαμοβάπτιση, ε? Πάντα άξιοι!

Γιώτα, ζόρικη η μεγάλη σου? 'Ελα να δεις τον δικό μου που δεν θέλει να με χάνει απο το οπτικό του πεδίο.

Φαίη, άστα θα κλείσουν οι παιδικοί και τι θα κάνουμε οι μανούλες. εγώ θα πληρώνω γυναίκα γιατί δεν έχω που να πάω τον μικρό μου και όταν θα έρχομαι θα είναι ορεξάτος για παιχνίδια;) Αλίμονό μου.

Τζες, ο Στέργιος σε ψάχνει ακόμα!!!!! Είμασταν με τη Χαρούλα και κανονίζαμε για τα γενέθλιά του και ρωτούσε αν θα είσαι και εσύ:P:p:p Έρωτας είναι η αιτία. Ο Στ. έχει σοβαρό αντίζηλο:tongue:

FEFcp3.png uSlbp2.png

καλημερα κοριτσια τι νεα???γιωτακι περασαμε πολλυ ωραια χτες σευχαριστουμε πολυ.:D:Dκοριτσακια εγω παω το νικολακη για τσιμπι:-(:sad:και θα γυρισω λιγο αργοτερα.θα τα πουμε πιο μετα φιλακια!!!

Διαφημίσεις

Αχ μωρέ, το καημένο... εμείς το λέμε μπίμπι! χαχαχα Θα κάνουμε το Μιχαλάκο αύριο ή μεθαύριο ανάλογα με το πότε θα τελειώσει η αντιβίωση... Φιλάκια Χαρά μου!

Γιώτα θα σου πω ακριβώς που μένω στην Αμαλιάδα: Πίσω από το ΚΤΕΛ προς την πλευρά της Ρουσοπούλου με τα νυφικά (από κεί είχα πάρει και το νυφικό μου, άσχετο), στην αρχή της Βύρωνος απέναντι από κάποιο μανάβικο, α΄όροφος! Κάτω στη γωνία υπάρχει ένα μαγαζί με έπιπλα.

Αμάν βρε παιδιά όλο συναντήσεις είστε! Κρατήστε και κάτι για να πούμε όταν έρθω... Την Παρασκευή θα συναντήσω εδώ και άλλες δύο κοπέλες από το καφέ... Ανυπομονώ!

Γιώτα (Πατ) ναι αν μου στείλεις κι εγώ θα κάνω το ίδιο, αν και δεν τους βλέπω να είναι πολύ συνεπείς απέναντί μας... Τέσπα, μακάρι να διαψευστώ...

Εσείς τι άλλα νέα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Στη Κω πέρασα ωραία, η βάπτιση ήταν όμορφη καταφέραμε να κάνουμε κι ένα μπανάκι στην αγαπημένη μου παραλία Τιγκάκι.

Πάντα άξιος ο σύζυγος!

Τζες, ο Στέργιος σε ψάχνει ακόμα!!!!! Είμασταν με τη Χαρούλα και κανονίζαμε για τα γενέθλιά του και ρωτούσε αν θα είσαι και εσύ:P:p:p Έρωτας είναι η αιτία. Ο Στ. έχει σοβαρό αντίζηλο:tongue:

:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα σε όλες, δουλειά πάλιιιι μπλιαχ αυτά από'μένα

:tongue: :tongue::tongue:

Καλημέρα σε όλες, δουλειά πάλιιιι μπλιαχ αυτά από'μένα

Πες και κανά ευχάριστο! Πότε παίρνεις άδεια;

Γιωτούλα (Πατ), λόγω κεκτημένης ταχύτητας έγραψα πιο πάνω "αν μου στείλεις (φώτο), θα σου στείλω κι εγώ", ενώ ήθελα να γράψω "να μου στείλεις...". Σόρρυ, ακούγεται κάπως...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ΓΥΡΙΣΑΜΕ!!!εκανε 2 εμβολια τελικα.ενα που ηταν για 1 αυγουστου και ενα που χασαμε οσο ημουν στο νοσοκομειο.κλαμα ο δικος σου....αστα.χτες στη γιωτα περασα πολυ ωραια εγω για τη γιωτα δε ξερω να σου πω γιατι τα 2 πιτσιρικια κανανε ενα σπιτι ανω κατω και τα μαζεψε μονη της.ελπιζω να θελει να μας ξαναδει......πλακα κανω ετσι....???ηταν τελεια.λες και 2 γυναικειες κουβεντες βρε παιδι μου........αντα να ερθετε να λεμε πολλες γυναικειες κουβεντες:D:D:D:D:D:D:Dθα ερθει η αδερφη μου σημερα να μεινει μερικες μερες να το δω το σκασμενο και μου ελειψε.τελειωσε τις εξετασεις και κανει ντολτσε βιτα.αρακα θα φαμε σημερα που της αρεσει.....γουστα ειναι αυτα:rolleyes::rolleyes:εσεις πειτε κανα νεο......

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες.

Κι εγώ πέρασα τέλεια εχτές Χαρά. Περνάει ευχάριστα η ώρα όταν έχεις καλή παρέα. Τα πιτσιρίκια έπαιξαν με την καρδιά τους αν και ο δικός μου πολύ γκρίνια γιατί δεν του έδινα σημασία. Μετά δεν ξεκολούσε απο πάνω μου!!

Κοριτσάκια θα μπαίνω κλεφτά γιατί δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα απο τη δουλειά

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...