Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α ναι... στο πατρικό μου, με τους γονείς μου και τις αδερφές μου.Άσε υπάρχει συνωστισμός...

Τοστάκια με γαλοπούλα και τυρί;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ναι... στο πατρικό μου, με τους γονείς μου και τις αδερφές μου.Άσε υπάρχει συνωστισμός...

Τοστάκια με γαλοπούλα και τυρί;

ναι στο πατρικο σου....πυργο αμαλιαδα??????????????

Μπορεί Χαρά να είναι από τον καφέ.. κι εγώ πίνω ένα καφέ (συνήθως φραπέ) την ημέρα ή αν πιω φρέντο μετά με χαλάει άσχημα... γενικά δεν είμαι πολύ του καφε. Σιγουρα κ αυτό που προσφατα πέρασες μπορεί να έχει επηρρεάσει τα εντερικά.

Για τα παιδάκια κοτομπουκιές στο φούρνο ή κεφτεδάκια που όλα τα τρώνε

Διαφημίσεις

ατομικά πιτσάκια; τι τούρτα θα έχετε; με παράσταση; τι γεύση;

Έχω κάποιο σόι στον Πύργο... μια ξαδέρφη Γεωργία, δικηγόρος είναι, δεν ξέρω όμως αν εργάζεται εκεί. Φαντάσου...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλη όρεξη!!
τουρτα σπαιντερμαν σοκολατα μπισκοτο γευση.καλη ορεξη...

Ευχαριστώ, πολυ μου αρέσει όταν έχουν τα παιδάκια μου γενέθλια... κ μου αρέσει να οργανώνω πάρτυ, η μητέρα μου ποτέ δεν μου έκανε γενέθλια με παιδάκια, αφενός ήταν καλοκαίρι αφετέρου δεν ειναι πολυ party animal

ουάου! θα ξετρελαθούν τα μικρά!(και οι μεγάλοι...)

το ελπιζω.λοιπον ανακεφαλαιωνουμε.τουρτα.παστιτσιο πιτσακια λουκανικοπιτακια τυροπιτακια πατατοσαλατα μακαρονοσαλατα κολοκυθοκεφτεδες τοστ.πατατακια αναψυκτικα.:?::!:

το ελπιζω.λοιπον ανακεφαλαιωνουμε.τουρτα.παστιτσιο πιτσακια λουκανικοπιτακια τυροπιτακια πατατοσαλατα μακαρονοσαλατα κολοκυθοκεφτεδες τοστ.πατατακια αναψυκτικα.:?::!:

ατομικές κρεπούλες με ζαμπόν κ τυρί;;;

μπορείς να αντικαταστήσεις τα πατατάκια με ξηρούς καρπούς για τους ενήλικες... εγώ τα τελευταία χρόνια δεν τα εμφανίζω καν για να τρώνε φαγητό

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...