Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Γιωτούλες μου τι κάνετε;

Γιώτα (Πατ) πώς τα περάσατε; Ωραίο νησί η Κως; κάνατε κανά μπανάκι; Το μυστήριο πώς πήγε; Τα δικά μου τα διάβασες, υποθέτω... έχεις άδεια ακόμα, φαντάζομαι, ε;

Γιώτα (Αμαλ) αυτό ξαναπέστο! Είναι μεγάλο πράγμα να κοιμούνται τα παιδιά! Τα δικά μου δεν είναι του ύπνου δυστυχώς! Απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί για το τρίτο...

Χαρά, Τζες, τι μου κάνετε; Τζες ωραία ιστορία και να σου πω ότι κι εγώ είμαι σαν εσένα, δύσκολα πείστηκα για τον Βασίλη, πέρασε δοκιμασίες ουουουου... του έβγαλα την πίστη του ανθρώπου... ΘΑΥΜΑ που δε με παράτησε!

Τι άλλα νέα; Τι θα φάτε σήμερα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσια μου καλα ειμαστε και εμεις.εδω.πουρεδακι με λιγο κρεατακι θα κανω εγω για τα αγορια εγω θα δω τι θα φαω....τα νεα?

Τπτ μωρέ, ησυχία! Χθες πήγαμε στο σπίτι της ξαδέρφης που παντρεύεται το Σάββατο και γυρίσαμε στη 1:00, κουτουλάω σήμερα... Σήμερα πάαααααλι τα ίδια....Πώς τα βαριέμαι αυτά... και να πεις ότι κάνουμε τπτ, την Πέμπτη μόνο που ο Βασ με το Μάκη (αδερφός) θα βοηθήσουν στο σερβίρισμα... χαχα... θα τον τρέξω το Βασ. εκείνη τη μέρα!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ολα καλα?

Αυτες τις μερες, ειμαι χωμα.. Με τη μικρη συνεχως κανουμε κατι, ο Β δουλευει σαν το σκυλι και δεν προλαβαινω σχεδον ουτε να ανασανω.. Εχθες φτιαξαμε κεϊκ και πηγε στο σταθμο να κερασει τους φιλους της για τη γιορτη της το Δεκαπενταυγουστο αφου τοτε ο παιδικος θα ειναι κλειστος. Το καναμε Δευτερα (και οχι Παρασκευη που ειναι και η τελευταια μερα που ειναι ανοιχτο το σχολειο) για να πετυχουμε οσο το δυνατο περισσοτερα παιδακια. Ομορφα περασανε απο οσο μου ειπαν!

Σημερα δωσαμε τα δωρακια μας στο προσωπικο του σταθμου για να τους ευχηθουμε "Καλο Καλοκαιρι" αν και η μικρη μπηκε με κλαμματα στο σχολικο επειδη δεν την αφησε ο πατερας της να κατεβει τη σκαλα του σπιτιου μονη της.

Το μενου εχει κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο, η μικρη θα φαει στο σταθμο και το απογευμα τρωμε φρουτοκρεμα που μας βοηθαει στη δυσκοιλιοτητα.

Για την ιστορια, με το Β γνωριστηκα το 2005, βγαινοντας απο μια δυσκολη και μακροχρονια σχεση 4,5 ετων. Οπως ηδη ξερετε ολες, ειναι Ζητας, αλλα εκεινη την περιοδο εκανε και 2η δουλεια ως delivery boy σε ενα ψητοπωλειο. Στο ιδιο ψητοπωλειο πηγα κι εγω να δουλεψω μοιραζοντας φυλλαδια. Εκει γνωριστηκαμε, μου ζητησε το τηλ. μου και ηρθε μια μερα απο τη σχολη που πηγαινα τα πρωινα χωρις να μου το εχει πει και με πηρε να παμε για καφε Βαρκιζα. Εκει, οπως λεει και η Τζες, με στριμωξε και με φιλησε και ετσι αποφασισαμε να ειμαστε μαζι. Ο δικος μου κι αν περασε τα πανδεινα, απορω πως αντεξε τοτε!

Γιωτουλα welcome back! Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου στο φατσοβιβλιο!

Αρετη για τα της γαμοβαπτισης... χαρα στο κουραγιο σου!

Οι υπολοιπες καλα?

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σέλω κι εγώ φωτογραφιες!

Α Γιώτα, το ίδιο φόρεμα που έβαλες στη βάφτιση, θα φορέσει και η ξαδέρφη του αντρα μου που παντρεύεται την Τετάρτη ή την Πέμπτη!

Αχ Φαίη μου, τι θα κάνουμε τώρα που τελειώνει ο παιδικός;!αααααχχχχχ...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Χρονια πολλα στο Στεργιο! Να τον χαιρεσαι Χαρουλα μου!

Αχ και βαχ Αρετη μου! Πανικος με εχει πιασει... Και στανταρ οι μερες θα κυλανε πιο αργα κι απο replay....

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια

Χαρά να χαίρεστε το παιδάκι σας, χιλιόχρονος κ γερός!

γραφείο ξανά, βαρέθηκα, από λεφτά ουτε καν αναφέρουν κάτι, πάλι ταπί θα φύγω για το χωριό, αυτά..ειδα στον ύπνο μου ότι ειχε γεμισει το σπιτι ποντίκια , ουτε τα σκότωσα κ μου φαίνονταν κ χαριτωμενά... οικογενειακά προβλήματα λέει ο ονειροκρίτης... ευχομαι επειδή απλά εξαφανίστηκαν χωρίς να κάνω τίποτα να ειναι θετικό.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...