Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εχω πει.το 2002 ηρθα διακοπες.ειχε μαγαζι στη κατακολου.περασα να ψωνισω τον ειδα τον ηξεραν οι δικοι μου οποτε εμαθα ονοματα οικ.κατασταση κ.τ.λ.μαρεσε και ειπα αυτον θα τον παντευτω οταν κλεισω τα 18 θα παω να τον βρω.και ετσι εγινε.τωρα αν ειχε παντρευτει κακο του κεφαλιου του.παντως επι 4 5 χρονια μονο αυτον σκεφτομουνα.και μετα βρηκα το τηλ.του τον πηρα τηλ του ειπα πια ειμαι(με θυμηθηκε ηξερε ειπαμε τους δικους μου)ηρθε στη κορινθο και τα υπολοιπα ειναι τα αυτονοητα.....;)φτασαμε εδω....

Ναι ναι το θυμάμαι, γιατί μου είχε κάνει εντύπωση! Απλώς πώς εγινε το νταραβέρι βρε παιδί μου; Του έκανες ερωτική εξομολόγηση; Δεν πιστεύω να έπεσες τόσο χαμηλα!χααχαχαχα

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ναι ναι το θυμάμαι, γιατί μου είχε κάνει εντύπωση! Απλώς πώς εγινε το νταραβέρι βρε παιδί μου; Του έκανες ερωτική εξομολόγηση; Δεν πιστεύω να έπεσες τόσο χαμηλα!χααχαχαχα

οχι ρε δε κανω τετοια αυτα του τα ειπα αφου πλεον ημεσταν κανονικα μαζι.στην αρχη ηταν κεραβνοβολο.ηταν να γινει.απ τη μοιρα απ το θεο τι ναπω??παντως ειμαστε πολυ ερωτευμενοι ακομα.δεν εχουμε προβληματα.

οχι ρε δε κανω τετοια αυτα του τα ειπα αφου πλεον ημεσταν κανονικα μαζι.στην αρχη ηταν κεραβνοβολο.ηταν να γινει.απ τη μοιρα απ το θεο τι ναπω??παντως ειμαστε πολυ ερωτευμενοι ακομα.δεν εχουμε προβληματα.

φτου φτου μη μας ματιασω......καλε φτυστε κι εσεις.....

Διαφημίσεις

και πάντα έτσι να είστε.. ερωτευμένου..φτου φτου.. πόσο είπαμε ειναι ο πάνος τωρα;

38.αλλα δε μας απασχολει αυτο.εσεις πως γνωριστηκατε με το στ?

38.αλλα δε μας απασχολει αυτο.εσεις πως γνωριστηκατε με το στ?

Καθόλου δεν μας απασχολεί..σαν το Στ. δλδ απλά εισαι το γκομενάκι τους όπως κ να το κάνουμε απο σε περνάει τόσα χρόνια:cool:

Διαφημίσεις

Καθόλου δεν μας απασχολεί..σαν το Στ. δλδ απλά εισαι το γκομενάκι τους όπως κ να το κάνουμε απο σε περνάει τόσα χρόνια:cool:

38 και ο στ?εμενα μαρεσει που εχουμε αυτη τη διαφορα.

εσεις πως γνωριστηκατε με το στ?

Είχα πάρει άδεια από τη δουλειά επειδή είχα πάθει αλλεργική αντίδραση από φάρμακο κ τελείωνε η άδεια μου κ θα κατέβαινα Πάτρα, ήταν παρασκευή 15/2 κ βγήκαμε, εγώ ήμουν άβαφτη επειδή δεν μπορουσα να φορέσω τίποτα κ ήμουν μές τα νεύρα επειδή δεν ήθελα με τίποτα να βγώ κ ήθελα να πάω κάτω. Ημουν με ένα ζευγάρι φίλων κ μια άλλη κοπέλα σε ένα μαγαζί στον Κορυδαλλό κ θα μας έβρισκαν ένας άντρας κ μια κοπέλα κοινοί φίλοι που εγώ δεν ήξερα.

Οταν άνοιξε η πόρτα του κλαμπ κάποια στιγμή είδα το Στ. κ κρατούσα ένα ποτήρι νερό (δεν μπορούσα να πιω κ αλκοολ...μαμώτι) κ μου έπεσε κάτω κ έγινα μουσκεμα, ήταν πανέμορφος. Οταν ήρθαν κ έκατσαν στο τραπέζι από τη ντροπή μου μήπως με είχε δεί δεν του μιλούσα όλο το βράδυ

Την επόμενη μέρα βγήκαμε πάλι όλοι μαζί κ αργά το βράδυ με στριμώξε σε μια γωνία κ με φίλησε. Ανταλλάξαμε τηλ αλλά εγώ έφευγα για Πάτρα κ φαντάστηκα ότι ήταν απλά ένα φιλι κ τέλος.. Με κάλεσε κ βρεθήκαμε κ Κυριακή κ μετά κατέβηκα Πάτρα. Εγώ πίστευα ότι μέχρι εκεί ήταν. Την Τετάρτη το απόγευμα που ήξερε ότι δεν δουλευα με πήρε ένα τηλ να τα πούμε να με ρωτήσει τί κάνω κ με τα πολλά μετά από 5' ήταν στην εξώπορτα μου..... ε μετά πείστικα ότι ήθελε να ειμαστε μαζί ..τόσα χλμ έκανε

αμα δε σε επειθε και τοτε.....καλαφτα χαραλαμπε.ολοι μπαμ μπαν παντως.μονο εγω περιμενα απ το 2002 μεχρι το 2007.να μην ημουν 5 χρονια πιο μεγαλη τοτε.οχι τωρα.............

γεια σας κοριτσια!τι κανετε;εμεις σημερα εχουμε σηκωθει απο τις 4 το πρωι....γκρρρρρρρ:mad:μας εφαγε η γκρινια....:mad:ευτυχως που δεν ειχα και μαγειρεμα!ειχε μεινει γιουβετσι απο χθες!κατα τα αλλα καλα!!!

αρετη παντα αξια και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!καλα τι μπαχαλο ηταν αυτο που επικρατουσε εκει;;;;ευτυχως που τελειωσε αισια και δεν ειχατε τιποτα χειροτερα!!!!τελεια η γνωριμια σας μεσω νετ!πολυ πολυ προχω και φυσικα να το πεις στα παιδια σου!οσο για την αντιδραση στους τσακωμους πιστευω εχουμε ολες την ιδια!!!!!!!

χαρα σου ειπα ποσο πολυ σε ζηλευω που κοιμουντε τοσες ωρες τα παιδια σου;;;;;;;;;χθες η μεγαλη κοιμηθηκε στις 10 40 και η μικρη στις 11 10!!!!!!και 4 τω πρωι χορευαμε:mad:εισαι πολυυυυυυ τυχερη και να κανεις 10 σταυρους την ημερα γι'αυτο!!!!!!!το φορεμα πολυ ωραιο!!!!!σουπερ!!!!ελπιζω τωρα που γνωρισες μια κοριτσομανα να σου αλλαξει το γουρι και να κανεις ενα γερο και υγιες κοριτσακι!!!!βασικα ελπιζω να αλλαξω και το γουρι της αρετης αφου θελει τοσο πολυ ενα κοριτσακι!!!:D

τζες μην ζηλευεις!!!κοντευει ο καιρος που θα περναμε ολες μαζι καλα!!!!χαιρομαι που αναγνωρισε το λαθος του και σου ζητησε συγγνωμη....

φαιη λογικο να αγχωνεσαι αλλα η αρχη να ξερεις ειναι δυσκολη.μετα θα συνηθησετε και οι δυο και θα περνατε σουπερ!!!

αχ παω να κλεισω λιγο τα ματακια μου γιατι υπαρχει κινδυνος να σηκωθει ξανα η μικρη κλαιγοντας και δεν με βλεπω να αντεχω μεχρι το βραδυ....

σας φιλω!!!!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

αχ παω να κλεισω λιγο τα ματακια μου γιατι υπαρχει κινδυνος να σηκωθει ξανα η μικρη κλαιγοντας και δεν με βλεπω να αντεχω μεχρι το βραδυ....

σας φιλω!!!!

Πάνε ξεκουράσου κ τα λέμε το βράδυ

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...