Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαρά πότε έχετε επέτειο εσείς;

γαμου 4 σεπτεμβρη σχεσης 9 δεκεμβρη.ααααα αυριο εχει γεννεθλια ο στεργιος μου.αλλα θα τα κανω το σαββατο

Ααααα να θυμηθώ να σου ευχηθώ! Εμείς 20/5 γάμου και 13/1 γνωριμίας (δια ζώσης), γιατί ιντερνετική γνωριμία είχαμε 2 Αυγούστου! χαχαχα

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ααααα να θυμηθώ να σου ευχηθώ! Εμείς 20/5 γάμου και 13/1 γνωριμίας (δια ζώσης), γιατί ιντερνετική γνωριμία είχαμε 2 Αυγούστου! χαχαχα

ααα απ το ιντερνετ γνωριστηκατε πουλακια μου???

:)

Ναι τρομάρα μας! Και αργήσαμε να βρεθούμε γιατί ήμουν στο εξωτερικό. Βέβαια, είχαμε ανταλλάξει φώτο, μιλούσαμε στο τηλ κανονικά, σα ζευγάρι. Η συνάντησή μας ήταν απλώς τυπική! Μετά βέβαια κάναμε κι άλλα πράγματα σα ζευγάρι, πιο ουσιαστικά! χαχαχα

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Ναι τρομάρα μας! Και αργήσαμε να βρεθούμε γιατί ήμουν στο εξωτερικό. Βέβαια, είχαμε ανταλλάξει φώτο, μιλούσαμε στο τηλ κανονικά, σα ζευγάρι. Η συνάντησή μας ήταν απλώς τυπική! Μετά βέβαια κάναμε κι άλλα πράγματα σα ζευγάρι, πιο ουσιαστικά! χαχαχα

λογικο.και πως ξερατε οτι θα ταιριαξετε?

Τι να σου πω... κύλησε πάρα πολύ φυσιολογικά η όλη ιστορία από την πρώτη μέρα που μιλήσαμε στο chat. Ταιριάζαμε σε χαρακτήρα, απόψεις, γούστα, στο τι θέλαμε από τη ζωή γενικότερα... Μετά εδώ, Ελλάδα, ερχόταν κάθε σ/κ γιατί εγώ δούλευα και πήγαινα σπανίως, κάποια στιγμή έμεινε κι εδώ για ένα 8μηνο, γιατί δούλευε με σύμβαση, ε και τότε έδεσε το πράγμα... Σε λίγους (φίλους) το έχω πει για τη γνωριμία μας και μόνο στη μαμά μου. Τα πεθερικά μου δεν το ξέρουν... Τα παιδιά μου λες να μας θεωρήσουν πολύ προχώ ή να θεωρείται παρωχημένος τρόπος γνωριμίας όταν μεγαλώσουν:confused: Μάλλον το δεύτερο....Πάντως θα τους πω την αλήθεια...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ουάου

Πάντως θα τους πω την αλήθεια...

Φυσικά κ να τους πεις την αλήθεια κ δεν νομίζω ακόμη κ τότε αυτός ο τρόπος να ειναι ξεπερασμένος

Πάντως ώρες-ώρες απορούμε με το Βασίλη... πώς βρεθήκαμε, πώς ταιριάξαμε, πώς φτάσαμε ώς εδώ... ο Θεός μας ένωσε. Τον κοιτάζω έτσι στο άσχετο μερικές φορές και ευχαριστώ το Θεό από μέσα μου....τι έκανα για να τον αξίζω...;

Άσχετα που όταν τσακωνόμαστε θέλω να του σπάσω το κεφάλι, να του ρίξω καμιά κλωτσιά ΚΑΙ να τον χωρίσω!άλλο αυτό...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Πάντως ώρες-ώρες απορούμε με το Βασίλη... πώς βρεθήκαμε, πώς ταιριάξαμε, πώς φτάσαμε ώς εδώ... ο Θεός μας ένωσε. Τον κοιτάζω έτσι στο άσχετο μερικές φορές και ευχαριστώ το Θεό από μέσα μου....τι έκανα για να τον αξίζω...;

Άσχετα που όταν τσακωνόμαστε θέλω να του σπάσω το κεφάλι, να του ρίξω καμιά κλωτσιά ΚΑΙ να τον χωρίσω!άλλο αυτό...

Καλά το ότι θες να του σπάσεις το κεφάλι λογικό το βρίσκω.... όσο για το πρώτο σχόλιο "τι έκανα για να τον αξίζω" μην το ξανακούσω... σίγουρα κάτι όλες έχουμε που αξίζουμε έναν καλό άνθρωπο δίπλα μας...

Διαφημίσεις

Τι να σου πω... κύλησε πάρα πολύ φυσιολογικά η όλη ιστορία από την πρώτη μέρα που μιλήσαμε στο chat. Ταιριάζαμε σε χαρακτήρα, απόψεις, γούστα, στο τι θέλαμε από τη ζωή γενικότερα... Μετά εδώ, Ελλάδα, ερχόταν κάθε σ/κ γιατί εγώ δούλευα και πήγαινα σπανίως, κάποια στιγμή έμεινε κι εδώ για ένα 8μηνο, γιατί δούλευε με σύμβαση, ε και τότε έδεσε το πράγμα... Σε λίγους (φίλους) το έχω πει για τη γνωριμία μας και μόνο στη μαμά μου. Τα πεθερικά μου δεν το ξέρουν... Τα παιδιά μου λες να μας θεωρήσουν πολύ προχώ ή να θεωρείται παρωχημένος τρόπος γνωριμίας όταν μεγαλώσουν:confused: Μάλλον το δεύτερο....Πάντως θα τους πω την αλήθεια...[/quote

καλε εισαι με τα καλα σου???γιατι το βλεπεις ετσι?ισα ισα.απλα εμενα μου εκανε εντυπωση γιατι προτη φορα ακουω να παντρευονται απο γνωριμια μεσω ιντερνετ.δεν ειναι κακο!!!!!!!

καλε εισαι με τα καλα σου???γιατι το βλεπεις ετσι?ισα ισα.απλα εμενα μου εκανε εντυπωση γιατι προτη φορα ακουω να παντρευονται απο γνωριμια μεσω ιντερνετ.δεν ειναι κακο!!!!!!!

Ξέρω κι άλλη κοπέλα από το καφέ που γνωρίστηκε μέσω chat κ έχουν τώρα μια υπέροχη οικογένεια

εγω εχω πει.το 2002 ηρθα διακοπες.ειχε μαγαζι στη κατακολου.περασα να ψωνισω τον ειδα τον ηξεραν οι δικοι μου οποτε εμαθα ονοματα οικ.κατασταση κ.τ.λ.μαρεσε και ειπα αυτον θα τον παντευτω οταν κλεισω τα 18 θα παω να τον βρω.και ετσι εγινε.τωρα αν ειχε παντρευτει κακο του κεφαλιου του.παντως επι 4 5 χρονια μονο αυτον σκεφτομουνα.και μετα βρηκα το τηλ.του τον πηρα τηλ του ειπα πια ειμαι(με θυμηθηκε ηξερε ειπαμε τους δικους μου)ηρθε στη κορινθο και τα υπολοιπα ειναι τα αυτονοητα.....;)φτασαμε εδω....

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...