Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αποό πού να πρωτοαρχίσω.... είχαν ξεχάσει πάνα του μπέμπη-Βαγγέλη πλέον..., δεν είχαν τακτοποιήσει τα βαφτιστικά πάνω στο τραπέζι, δεν με βοηθούσαν, δηλ. έπρεπε να μου δώσουν λαδόπανο-πετσέτα και όλοι στον κόσμο τους, δεν έκαναν τπτ! Είχαν μπει μπροστά μας τα παρανυφάκια:shock:, ήταν κάτι γιαγιάδες εκεί που σχολίαζαν και μου έκαναν παρατηρήσεις και μου ήρθε να τις βρίσω (του τύπου: γιατί δεν πέρασες εσύ δαχτυλίδια και πέτα τα κουφέτα -στο Ησαϊα χόρευε- ε τι να τους πω;! Πρώτον ,έτσι είχαμε συμφωνήσει με το ζευγάρι και 2) να βγάλω το μάτι κανενός;!). Η νύφη είχε εκνευριστεί πολύ επειδή έκλαιγε το παιδί, φώναζε στη μάνα της, της έκανε συνεχώς παρατηρήσεις (καταντράπηκε η γυναίκα) και στο τέλος γυρίζει και μου κάνει: Έχουμε πρόβλημα με τα παπούτσια-δεν του κάνουν:shock::rolleyes:. Μου 'ρθε να της πω: και ποιος τα διάλεξε; και τι να κάνω εγώ τώρα;! Μου έδωσαν να φορέσω την ποδιά απ'την αρχή του μυστηρίου, λέω: Από τώρα; Τη φοράω. Έρχεται μετά η νεωκόρισσα και μου λέει: Βγάλτη, είναι νωρίς ακόμα!:mad: Κανείς δεν μας είχε ενημερώσει ότι θα ήταν 3 παπάδες, τον ένα πληρώσαμε! ο γαμπρός χάλια, λευκό-γκρι γυαλιστερό κοστούμι, μαλλί χάλια, η νύφη πολύ ωραία και φυσικά το βαφτιστήρι μου ήταν κουκλί! Να λέμε και τα καλά...:D Προς το τέλος της βραδιάς υπήρξε και μια; διαφωνία για το πώς θα φωνάζουν το παιδί: Άκη (μαμά) ή Βαγγέλη (μπαμπας). Εγώ έχω λόγο πάνω σ'αυτό;

πωπω πανικος τι να πω:?::?:τα νευρα σου κροσια φανταζομαι..........ειναι να μη σου τυχει.τελικα πως το εκανες το μαλλι???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμ... μπούκλες χαλαρές πάλι, μισά-μισά κα έπεφταν και από αριστερά και δεξιά... ε δεν τρελάθηκα κιόλας, όχι ότι ήταν άσχημο απλώς δεν με είχα ξαναδεί έτσι... στους άλλους άρεσε (βασ., πεθερά, νεωκόρισσα..χαχα). Το φόρεμα πολύ ωραίο, πολύ κομψό, όταν καθόμουν όμως σηκωνόταν και μου έκανε ο βασ "μαζέψου"! χαχα!

Χαρα κανατε κανά μπανιο;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ααα εμενα μαρεσουν οι μπουκλες γενικα.στη μπανιερα καθημερινα.να δεις κατι πλισι πλιτσι που κανουμε........:tongue::tongue:ασε με παιδακι μου.ο πανος βαριετε που ζει....ασε που για να παμε για μπανιο π+ρεπει να παμε απογευμα.και κατα τις 6 ειναι μια ωρα δυσκολη.πεινανε παιζουν ξεσαλωνουν πονοκεφαλος.που να πας.εσεις εχετε κανει κανενα?

Διαφημίσεις

Αρετή μου τί να πείς, φαντάζομαι βέβαια ότι μια γαμοβάπτιση ειναι αρκετά κουραστική για όλους αφού ειναι 2 μυστήρια σε ένα αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις η οργάνωση ειναι απαραίτητη αλλιώς χάνεται η μπάλα.. Πάντα άξια παρόλα αυτά!!

ΕΓΩ ΘΑ ΦΑΩ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΟΛΙΚΗς ΜΕ ΤΥΡΙ:mad:ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ.τα μικρα θα τους κανω τραχανα και του αντρα ομελετα και σαλατα γιατι τα αλλα 2 θα μου τα φερει στο κεφαλι:rolleyes:εσεις?

Ευχαριστώ κορίτσια! κι εσείς να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Τι άλλα νέα; Τι καλό θα φάτε σημερα;

Εχθές έκανα ένα εκπληκτικό μπουτάκι με πατάτες στο φούρνο αλλά δεν έμεινε κόκκαλο κ αργά το βράδυ έφτιαξα ένα γρηγορο μπριάμ με κάτι λαχανικά που μου απέμειναν

Τρέχω λίγο πάλι στη δουλειά

Διαφημίσεις

να μαι κ εγω.τελειωσα τα βασικα.τωρα εχω να φτιαξω τα ρουχα του μωρου να βγσαλω αυτα που δε του κανουν πια.εσεις τι κανετε?εχετε δουλειτσα??

Μπαα... ηρεμία, τάξη, ασφάλεια, γενικά αυτούς τους μήνες πέφτει η δουλειά... ούτως ή άλλως βέβαια, χαλαρά είμαστε...

Πώς περάσατε με τη Γιώτα; Πού συναντηθήκατε; Είχατε και τα παιδιά μαζί;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μπαα... ηρεμία, τάξη, ασφάλεια, γενικά αυτούς τους μήνες πέφτει η δουλειά... ούτως ή άλλως βέβαια, χαλαρά είμαστε...

Πώς περάσατε με τη Γιώτα; Πού συναντηθήκατε; Είχατε και τα παιδιά μαζί;

ναι αλλα ο στεργιος ειχε κοιμηθει απ τις 7.30.ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ!!!!το ειπα στη γιωτα και επαθε σοκ.ο νικολας μαζι ξυπνιος φυσικα.επαιζε με τη μεγαλη της γιωτας το μωρακι αγκαλιτσα.χαδιαρα και αυτη σα τη μεγαλη.....αχχχχχ θελω κοριτσακι....

Κι εγώωωω.... έβλεπα στο γάμο τα παρανυφάκια με τα ωραία τους τα μαλλάκια, τα κοριτσάκια με τα ωραία φορέματα και τρελαινόμουν! Μα και βαφτιστήρι αρσενικό μου έλαχε;!:D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κι εγώωωω.... έβλεπα στο γάμο τα παρανυφάκια με τα ωραία τους τα μαλλάκια, τα κοριτσάκια με τα ωραία φορέματα και τρελαινόμουν! Μα και βαφτιστήρι αρσενικό μου έλαχε;!:D

τι λες κοριτσι μου????στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σκοινι.2 γιους 1 αντρα (μη θυμηθω για ποσα παιδια κανει απο μονος του και συγχυστω)και πηρα 2 σκυλια και αυτα αρσενικα ηταν τη τυχη μου δε το χει η μοιρα μου παιδι μου...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...