Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εισαι κ τερμα θεου ρε παιδι μου.δεν εισαι αθηνα τουλαχιστον η καπου πιο κοντα τεσπα.:!:μολις τςλειωσα τις δουλειες και εκατσα να ηρεμησω γιατι σε λιγο θα ερθει κ ο πανος και θα γινει μυλος εδω μεσα παλι και μετα παω και για δουλεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα ...τι τέρμα βρε;! Στην καρδιά της Ελλάδας βρίσκομαι... μην κάνεις σαν τον πατέρα μου κι εσύ... "που πήγες βρε παιδάκι μου; να 'σουν Αθήνα, θα ερχόμουν να σε δώ. Εκεί που πήγες... ". Και όντως μόνο στο γάμο έχει έρθει, ούτε σε βαφτίσεις ούτε πουθενά....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κοριτσάκια από Δευτέρα θα έχετε την προσωπική σας αντιπρόσωπο Αvοn !! Ευχαριστώ Χαρά!!

Καλές Πωλήσεις!!

κι εγω σε ευχαριστω κοριτσι μου νασαι καλα.:D

ειναι καμοια εδω?????????η εμεινα μονη μου????ηρθε ο πανος μου εφαγε μετα πηρα το γιο του το μεγαλο και πηγαν δρομολογιο.και ετσι εχω λιγο χρονο μονη.

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες!τι κανετε;εμεις πρωινοι πρωινοι σημερα!πηγα τον γ στα κτελ να παρει το λεωφορειο και μολις μπηκα.:(:(:(που να κοιμηθω τωρα;ασε που σε κανα μισαωρο θα αρχισει η μικρη τα ουα για γαλα και μετα απο κανα μισαωρο θα σηκωθει και η νικη μαμααααααααααααααααααααα και κλαματα......ελπιζω να σηκωθει χωρις νευρα και να ερθει απλα στο κρεβατι μου γιατι δεν εχω καμια ορεξη για φωνες πρωι πρωι.....:(

κατα τα αλλα καλα.σημερα τρωμε χορταρακια με γαλεο.ευτυχως που εχω εδω την αδερφη μου και δεν θα ειναι ατελειωτη η ημερα...

εσεις;ολα καλα;

σας φιλω και θα προσπαθησω να ξαναμπω(αν με αφησει η νικη...:rolleyes:)

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Καλησπέρα κι από'μένα. Σημερα σπίτι, από το πρωί έχω βάλει 3 πλυντήρια, τηγάνησα αυγά κ θα ξαπλώσω λίγο, το απόγευμα σίδερο, μόνη είμαι άλλωστε, ο Στ. δουλεύει. Ζέστη αρκετή, αδιαθέτησα εχθές κιόλας... σούπερ..

καλα που χαθηκατε ολες σημερα;;;;εγω τωρα εβαλα τον κ@@ο μου κατω και ξαπλωσα.το πρωι μαγειρεμα μετα θαλασσα μετα ταισματα,παιχνιδια ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ και ΠΟΛΥΥΥΥΥ αγκαλια κυριως απο την μικρη.τωρα με λυπηθηκε ο Θεος και κοιμηθηκανε να ηρεμησω και εγω λιγακι και να σερφαρω με την ησυχια μου!!!:D

σας φιλωωωωω!!!!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

καλησπερα σε ολες τις κουκλες!τι κανετε;εμενα τωρα κοιμηθηκε το μικρο μου το καμαρι......αχχχχ να ξαπλωσω το κουρασμενο μου κορμακι.....

με την χαρουλα περασαμε φοβερα στο σπιτι μου!!!να το επαναλαβουμε!!!

(ασχετο χαρουλα κοιτα τα πμ σου).

εσεις που εξαφανιστηκατε ολες;η θα τα λετε ΟΛΑ μαζεμενα η θα εξαφανιζεστε;;;;

Καλημερααααα πατριδουλα μου!!!! :D:D

Εμεις καλα, απλα δεν βαζουμε τον απαυτο μας κατω! Το Σ/Κ που μας περασε τρεχαμε απο παρτυ σε παρτυ (εμεις κι ο Χατζηγιαννης :lol:)! Ειμαστε καλα σε γενικες γραμμες, λιγο αγχος μας εχει κυριευσει γιατι την Παρασκευη κλεινει ο παιδικος και θα ειμαστε ΟΛΗ μερα ΚΑΘΕ μερα πακετακι με την πριγκηπισσουλα ως τις 11/09 που θα γυρισουμε απο διακοπες...

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε;

Πάει και η γασμοβάφτιση, επιτέλους! Άντε να ηρεμήσουμε...

Στην εκκλησία τα πράγματα ήταν λίγο ανοργάνωτα όσον αφορά τη βάφτιση, στον κόσμο τους λίγο οι οικογένειες... Τέσπα, αφού τελείωσε, όλα καλά...

Εσεί τι άλλα; χθες σιδέρωνα μέχρι τη 1:30... για σήμερα θα έχω άλλα, έτσι να μην παραπονιέμαι. Ευτυχως αύριο θα μαγειρέψει η πεθερά μου και δεν έχω αυτό το άγχος. Εσείς τι νέα; εδώ άδεια η Καρδίτσα, έρημη πόλη... χθες το πρωι βγήκαμε για καφέ με τα παιδιά και ήμασταν μόνο εμείς στην καφετέρια και μόνο τα δικά μας παιδιά μόνα σε ολόκληρη πλατεία! Ωραία ήταν!χαχα

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Στην εκκλησία τα πράγματα ήταν λίγο ανοργάνωτα όσον αφορά τη βάφτιση, στον κόσμο τους λίγο οι οικογένειες...

ε πες μας κανένα κουσκουσάκι βρε Αρετούλα :tongue: χθες το πρωι βγήκαμε για καφέ με τα παιδιά και ήμασταν μόνο εμείς στην καφετέρια και μόνο τα δικά μας παιδιά μόνα σε ολόκληρη πλατεία! Ωραία ήταν!χαχα

για την πάρτη σας, άρχοντες της Καρδίτσας

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα σε όλες!!! Εγώ ένα μέτριο σκ, το Σαβ σιδέρωνα κ εχθές καθάρισα το σπίτι, το μονο θετικό ότι κοιμήθηκα κ τα δυο μεσημέρια που ειναι σπάνιο φαινομενο κ εχθές το βράδυ πήγαμε για ένα ποτό για να μου ζητήσει συγνώμη (ΚΆΝΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ) ο άντρας μου για κάτι που έγινε την παρασκευή.

Γιωτα κ Χαρά ωραία περάσατε ε;;; Θα μου το πληρώσετε!!

καλημερα κοριτσακια.τι κανετα?παντα αξια αρετη.καλο κουραγιο φαιη μου.ναι οντως περασα πολυυυυ οραια στης γιωτας

.τζεσικα :tongue::tongue::tongue:.κοριτσια τι αλλα νεα?εγω καθαριοτητα θα κανω σημερα και ΒΑΡΙΕΜΑΙ που ζω.πειτε κανα νεο..

Αποό πού να πρωτοαρχίσω.... είχαν ξεχάσει πάνα του μπέμπη-Βαγγέλη πλέον..., δεν είχαν τακτοποιήσει τα βαφτιστικά πάνω στο τραπέζι, δεν με βοηθούσαν, δηλ. έπρεπε να μου δώσουν λαδόπανο-πετσέτα και όλοι στον κόσμο τους, δεν έκαναν τπτ! Είχαν μπει μπροστά μας τα παρανυφάκια:shock:, ήταν κάτι γιαγιάδες εκεί που σχολίαζαν και μου έκαναν παρατηρήσεις και μου ήρθε να τις βρίσω (του τύπου: γιατί δεν πέρασες εσύ δαχτυλίδια και πέτα τα κουφέτα -στο Ησαϊα χόρευε- ε τι να τους πω;! Πρώτον ,έτσι είχαμε συμφωνήσει με το ζευγάρι και 2) να βγάλω το μάτι κανενός;!). Η νύφη είχε εκνευριστεί πολύ επειδή έκλαιγε το παιδί, φώναζε στη μάνα της, της έκανε συνεχώς παρατηρήσεις (καταντράπηκε η γυναίκα) και στο τέλος γυρίζει και μου κάνει: Έχουμε πρόβλημα με τα παπούτσια-δεν του κάνουν:shock::rolleyes:. Μου 'ρθε να της πω: και ποιος τα διάλεξε; και τι να κάνω εγώ τώρα;! Μου έδωσαν να φορέσω την ποδιά απ'την αρχή του μυστηρίου, λέω: Από τώρα; Τη φοράω. Έρχεται μετά η νεωκόρισσα και μου λέει: Βγάλτη, είναι νωρίς ακόμα!:mad: Κανείς δεν μας είχε ενημερώσει ότι θα ήταν 3 παπάδες, τον ένα πληρώσαμε! ο γαμπρός χάλια, λευκό-γκρι γυαλιστερό κοστούμι, μαλλί χάλια, η νύφη πολύ ωραία και φυσικά το βαφτιστήρι μου ήταν κουκλί! Να λέμε και τα καλά...:D Προς το τέλος της βραδιάς υπήρξε και μια; διαφωνία για το πώς θα φωνάζουν το παιδί: Άκη (μαμά) ή Βαγγέλη (μπαμπας). Εγώ έχω λόγο πάνω σ'αυτό;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...