Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμας!!

Το παιδι μου θελει τελικα πολλα για να μας τρελανει!

Σηκωθηκε σημερα στις 7. Εγω σερνομουν, ο Β ειχε φυγει για δουλεια.. Δοκιμασα οποτε να την ξαναβαλω στο κρεβατι της και να της εξηγησω πως θα εκτιμουσα αφανταστα αν ξυπνουσαμε σε καμμια ωρα. Εν τελει επιασε! Σηκωθηκε ξανα στις 8 αν και ολη αυτη την ωρα δεν κοιμοταν, την ακουγα που μιλουσε, που επαιζε με το Φωτεινουλη της αλλα παρολαυτα δεν σηκωθηκε!

Μολις πηγε 8, ηρθε στο κρεβατι μου και σηκωθηκαμε για να πιουμε γαλα και να ετοιμαστουμε για το σχολειο. Φτου να μην το ματιασω, αλλα ειλικρινα δεν καταλαβα πως εχω παιδι σημερα. Ουτε γκρινια, ουτε μα/μου/σου/του.... Ηρθε το σχολικο και ελεγα απο μεσα μου "αμα ειναι ετσι, μην την παρετε σημερα" :lol:

Κατα τα αλλα ησυχιες, εχθες λιωσαμε κυριολεκτικα στη θαλασσα, αφου φυγαμε οταν νυχτωσε και η Μαρια στο αμαξι δεν ειχε κουραγιο ουτε να μιλησει. Εν τω μεταξυ ξεχασα να ξεπαγωσω τον κιμα απο βραδυς και τωρα τι τρωνε οεο? Για ριχτε καμμια ιδεα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ξεχασα να σας πω εκανα χοριακη σημερα κ ειναι 27.κοντευει να μηδενησει.

άντε .. πάλι καλά.. με τις ζαλάδες καλύτερα εισαι;

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσια;;;;!

Καλά να περάσετε!!!

Εγώ χρησιμοποιώ skip με cajoline (μωβ) για όλους μας. Πάει ο καιρός που έπαιρνα ιδιαίτερα για τα παιδιά....

κι εγώ αυτό παίρνω κ επίσης τα πλένω όλα μαζί τα ρούχα καιρό τώρα

Εν τω μεταξυ ξεχασα να ξεπαγωσω τον κιμα απο βραδυς και τωρα τι τρωνε οεο? Για ριχτε καμμια ιδεα!

Αν το βγάλεις τώρα θα ξεπαγώσει σε κάνα 2ωρο. Κι εγώ κιμά ειχα κ σηκώθηκα το πρωί να το μαγειρέψω σάλτσα κ έβρασα κ μακαρόνια.

Καλημέρα σε όλες είπα;; Δεν είπα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ φιλεναδες τι κανετε???τι νεα???εγω ημουν μεχρι τωρα στο κρεβατι τα παιδια ευτυχως κοιμουντε ακομα και εγω ημουν πτωμα απο χτες που ετρεχα ολη μερα.πρωι δουλειες απογευμα δουλεια κουραστηκα λιγο γιατι δεν ξαπλωσα καθολου να χαλαρωσω.εσεις τι νεα??

Κανά λαδερό; καμιά μακαρονάδα με ψεύτικη σάλτσα;

αχαχαχ και εγω κατι τετοιο με κοβω να κανω.......αρετη αντι να ερθει η γιωτα εκαι δεν ερχεσαι εσυ εδω?να ερθει και η τζες και η φαιη να ειμαστε και οι 6 μια ευχαριστη ατμοσφαιρα?????:D:D:Dπως τη βρισκαις την ιδεα μου????????:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ωραία θα 'ταν... αλλά χλωμό το κόβω... δε λες μη χρειαστεί να πάμε και πιο βόρεια... ελπίζω όχι!χαχα

Τα μικρά σου κοιμούνται το μεσημέρι καθόλου;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ο νικολας καθετε στη κουνια.αν δε κοιματε αιζει. ο μεγαλος οχι.μου βγαζει τη πιστη.τι να κανω???τα δικα σου?κοιμουνται????

Ναι ευτυχώς! Αλλά ξυπνάνε και νωρίς ακόμα και τα σ/κ... Αύριο θα έρθει γυναίκα στο σπίτι να μου το καθαρίσει ευτυχώς, γιατί θέλω να μαγειρέψω και να κάνω μπανιο τα παιδιά κι εγώ, να φάμε και μετά στις 2 έχω κομμωτήριο, οπότε θέλω να έχω ξεμπερδέψει από αυτά. Ο βασ θα πάει τα πράγματα στην εκκλησία γιατί είναι πάρα πολλά, σκέψου για 2 μυστήρια....

Τελικά, χθες δε μου έκανε το χτένισμα που ήθελα η κομμώτρια...χαχα... πολλή ελευθερία της έχω δώσει... μου έκανε χαλαρές μπούκλες -το φυσικό μου δηλ.- και μου τα έπιασε πίσω μισά-μισά. Ωραία ήταν. Έτσι ήρθα και στη δουλειά σήμερα, τορομάρα μου!... αλλά πότε να λουστώ;! Ανησυχώ τι θα μου κάνει για το γάμο...:)

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

όχι, αλλά είναι της παλιάς σχολής βρε παιδί μου... δηλ. μου λέει: "να μη φαίνεσαι ότι είσαι η κουμπάρα...;":shock::rolleyes: Δηλ. όπως κατάλαβες, θέλει να με κάνει υπερπαραγωγή! δεν πρόκεται να της περάσει όμως!:-)

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!πωπω ναι αρετη μου μη την αφησεις να σε κανει λατερνα τοσο ωραια κοπελα κριμα ειναι.οτι θες εσυ να σου φτιαξει στο κατω κατω την πληρωνεις....δε το κανει για τη ψυχη της μανας της....τζες βαζω τραπεζι???????????οσες πιστες προσελθετε....:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...