Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΝΑΜΑΙ Κ ΕΓΩ!τι κανετε κοριτσια?γιωτουλα μη στεναχωριεσαι ψυχη μου.εγω σιδερωσα τα μισα,πηγα να δωσω αιμα,ηρθα,μεγειρεψα,και τωρα ετοιμαζομαι να συνεχισω το σιδερωμα.......εσεις??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝΑΜΑΙ Κ ΕΓΩ!τι κανετε κοριτσια?γιωτουλα μη στεναχωριεσαι ψυχη μου.εγω σιδερωσα τα μισα,πηγα να δωσω αιμα,ηρθα,μεγειρεψα,και τωρα ετοιμαζομαι να συνεχισω το σιδερωμα.......εσεις??

εκεινη η φαιη που ειναι σημερα?φαιηηηηηηη.......

και εγώ στο σίδερο ξέσπασα. 2 ώρες σιδέρωνα αλλά έβαλα και 2 πλυντήρια οπότε ξαναμαζευτηκαν:mad:

Αχ, σήμερα με έχουν πιάσει τα αγχη μου. Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα που θα τρέξουν οι διορισμοί και είμαι ... κάπως:

Θα διοριστώ ή όχι?

Αν ναι, πού? Πόσο μακρυά θα είναι?

Νησί ή στεριά?

Και πώς θα τα βολέψω με το παιδί? Και ο Βασίλης?

Θα βγαίνουμε οικονομικά με 2 σπίτια?

Αξιζει το κόπο?

?

?

?

ένα σωρό ερωτήματα. Μέχρι τις 20 Αυγούστου ελπίζω να ξέρω.

FEFcp3.png uSlbp2.png

Ε χθες μύριζε κάπως και φοβηθήκαμε για μόλυνση...
Περαστικά στο αγοράκι σου Αρετή, θα περάσει γρήγορα
καλησπερα κοριτσια!τι κανετε;

γκρίνια...μαύρη γκρινια..δεν την αντέχω κι εγώ με τίποτα όταν μου το κάνουν αυτό

Μέχρι τις 20 Αυγούστου ελπίζω να ξέρω.

Μακάρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο άμεσα κ να ειναι ότι καλύτερο για όλους σας

Χαρούλα τί μαγείρεψες σήμερα.... τί θα φάμε;

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου! Συγγνωμη που δεν μπηκα νωριτερα!

Οπως σας εχω ηδη πει, νοητα ειμαι ηδη κατω, ειδικα απο τη στιγμη που αποφασισαμε να ερθουμε εστω και για λιγες μερες! Μονιμως σκεφτομαι αποσκευες και ταξιδια και δραστηριοτητες!

Σημερα πηγαμε και πηραμε εμεις τη μικρη απο το σχολειο, επαιζε ησυχη με κατι πλαστελινες. Στεναχωριεμαι που θα κλεισει ο παιδικος την αλλη Παρασκευη, συνηθισα να μιλαω με τις δασκαλες της και να εχω λιγακι χρονο για εμενα.. Αλλα ενταξει, μεσολαβουν διακοπουλες και θα την παλεψουμε, ετσι κι αλλιως μια χαρα τα βγαζαμε περα και πριν γραφτει η μικρη "λολειο".

Για το σιδερο μην τα συζητατε καν.. Ευτυχως που εχω πρεσσα, οποτε τα διπλωνω οπως θελω να μπουν στα συρταρια και τα παταω κι ετσι ξεμπερδευω πιο ευκολα. Εκτος βεβαια απο κατι πουκαμισα ή κατι μπλουζες με σουριτσες που χρησιμοποιουμε κανονικα το σιδερο.

Και μιας που πιασαμε το θεμα 'ρουχα", να σας ρωτησω: με τι πλενετε τα ρουχα σας? Η ιστορια με εμας εχει ως εξης: τα δικα μας (δικα μου + του Β) τα πλενω με ariel ανθη μηλιας και μοσχολεμονο και μαλακτικο βαζω ενα αγνωστης μαρκας, απο το Σ/Μ που δουλευει η μανα μου που εχει μυρωδια παιδικης πουδρας. Της Μαριας τα πλενω ακομα ξεχωρα και χρησιμοποιω ariel baby & soft και μαλακτικο το cajoline το ασπρο που ειναι υποαλλεργικο. Στο σιδερωμα (και για τα δικα μας αλλα και για του παιδιου τα ρουχα), χρησιμοποιω ειτε στην πρεσσα ειτε στο σιδερο το μωβ cajoline αντι για σκετο νερακι, που αρωματιζει ελαφρα τα ρουχα. Κι εχθες γυριζει ο Β το βραδυ και μου λεει "να αλλαξεις απορρυπαντικο γιατι στη δουλεια μου ειπανε πως μυριζω σαν γκομενα" :roll: Κι ερωτω εγω: πως πρεπει να μυριζει δηλαδη? Να βρωμοκοπαει? Τι να κανω? Να κοψω το cajoline στο σιδερωμα? Να αλλαξω απορρυπαντικο?? Για πειτε καμμια γνωμη!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αρετη περαστικα στον μικρουλη σου!

γιωτα ευχομαι οτι καλυτερο για εσενα και την οικογενεια σου και συντομα να εχει ξεκαθαρισει το τοπιο γιατι η αναμονη ειναι χειροτερη!!!!!

φαιη τπτ να μην αλλαξεις!εδω κυνηγαμε να μενει η μυρωδια στα ρουχα!και εγω με αριελ τα δικα μας και baby soft χωρις μαλακτικο στις μικρες!το οποιο παρεπιπτωντος μυριζει τελεια και χωρις μαλακτικο!

κορες κουραγιο με το σιδερο!!!!!!εγω τα μαζευω ολα και καθε σ/κ μου βγαινει το λαδι η μαλλον καλυτερα ο ιδρωτας!!!!!!!:lol::lol::lol:

χαρα αντε να γραφτεις στην α...ν να σου παραγγειλω κατι πραγματακια!οπως ειδες δεν εχασα καθολου καιρο!!!!!:)

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Διαφημίσεις

Άσε Χαρούλα, θα στα πω κι απο κοντά. Αν και μάλλον ούτε φέτος προβλέπεται διορισμός, λόγω του μνημονίου:mad:

Κι όπως μου ευχήθηκε ένας φίλος να με πάρουν στη Γαύδο ή στη Σίκινο.

Που είναι η Σίκινος, βρε κορίτσια?:P:p:p

FEFcp3.png uSlbp2.png

ειναι στις κυκλαδες.τωρα που σας βρηκα τις 2 γιωτες που ειστε κοντα?????????θελω φυσικα να διοριστεις αλλα οχι να φυγεις απ το πυργο μας:confused::confused::confused:

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσια;;;;

εγω μπηκα στα κλεφτα.δεν ξερω ποτε θα τα καταφερω να ξαναμπω.φερνω και την νικη πισω και εχω εδω και τον γ.

σας φιλωωωωω!!!!!!!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Καλημέρα! Πώς είστε σήμερα; Εγώ ψιλοξενυχτισμένη από το γλέντι χθες, μη φανταστείτε ότι φύγαμε και αργά, στην 01:00, γιατί ο Χρήστος αποκοιμήθηκε και ο Μιχ. άρχισε γκρίνια -κλασικά.... Ε μέχρι να ξαπλώσουμε πήγε 2 η ώρα. Απότ ις 7 μετά στο πόδι...

Φαίη, γέλασα με το Βασίλη-φαντάσου τι ακούει σε αυτή τη δουλειά! χαχα. Εγώ χρησιμοποιώ skip με cajoline (μωβ) για όλους μας. Πάει ο καιρός που έπαιρνα ιδιαίτερα για τα παιδιά....

Γιωτούλα, σε νιώθω...και να φανταστείς ακόμα δεν έχει φύγει ο βασ. Μόνο με την ιδέα, αγχώνομαι, πανικοβάλλομαι.... Κάπως θα τα φέρει ο Θεός -θέλω να πιστεύω- και θα σμίξουμε πάλι ως οικογένεια... για τα δόντια, δώστου να δαγκώνει αυτά που έχουν τα φαρμακεία, τα ξέρεις, άντε θα περάσει και αυτή η φάση...

Γιωτούλα (Πατ), τι να πω.... ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει σε αυτή τη χώρα. Εύχομαι να σου έρθει ο διορισμός και να είναι κι εκεί που θέλεις (το φαντάζεσαι να είναι Καρδίτσα;!). αλήθεια, τι ειδικότητα έχεις; Να σε ρωτήσω: Ο άντρας σου δημ. υπάλληλος είναι; Ρωτάω, μήπως μπορεί να σε φέρει αυτός εδώ.

Χαρούλα, ωραία! Άντε πάει κι αυτό... Αλήθεια, τι μαγειρεύεις σήμερα;

Τζες καλά;

Εγω για σήμερα παιδιά θα φτιάξω πατατούτες τηγανητές και κοτόπουλο κοκκινιστό από χθες. Ο Βασ. μόνο πατάτες και σαλάτα αφού νηστεύει.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...