Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα!Πολύ γέλασα με τα χθεσινά μηνύματά σας....

Χαρούλα, 7 Μαρτίου έχω γενέθλια, εσύ; Πώς ήταν το στιφάδο;

Σήμερα πήγαμε στο νοσοκομείο το μικρό (απουσιάζει ο παιδίατρος), σας είχα πει που είχε χτυπήσει στο νυχάκι του το μεγάλο του ποδιού; Ε χθες μύριζε κάπως και φοβηθήκαμε για μόλυνση... Πράγματι, έχει μολυνθεί και μας έδωσαν αντιβίωση και μας είπαν να του βάζουμε μπεταντίν, γάζες κλπ.... αυτό το κάναμε ούτως ή άλλως. Μπορεί αν χρειαστεί να βγάλουμε το νυχάκι του.... άουτς!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

πωπω ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ το καημενο.περυσυ τετοια εποχη φοραγα κατι ψηλοτακουνα ξυλινα και ερχετε ο μεγαλος πισω μου και τον παταω κατα λαθος με το τακουνι.....καλαμα αυτος λεω παει το ποδι αφου ημουν ετοιμη μα τον παω στο νοσοκομειο.αλλα ευτυχως μετα απο καμια ωρα ηρεμησε και κοιμηθηκε αλλα ειναι βαρβαρο στα νυχια το χτυπημα.το κουνελι τελειο το μισο το εδωσα στη πεθερα μου γιατι ειναι πειρασμος.το βραδυ ο μεγαλος αλλαξε τροπαρι λεει θα παντρευτει την ανδρεινα και να της παρουμε ενα μοβ δαχτυλιδι και να παρει και αυτος ενα μπλε και να παντρευτουνε.και το πρωι με το που ανοιξε το ματι μου λεει σημερα θα παμε για το δωρο της ανδρεινας?????????ΕΡΩΤΙΛΟΣ:D:D:D

Ευχαριστώ κορίτσια! Να 'στε καλά!

9 μαρτίου ε; :o

Εγώ για σήμερα έφτιαξα κοτόπουλο κοκκινιστό με ρύζι.:D

Πράγματι ερωτύλος ο Στέργιος!;)

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Σήμερα ξυπνησα με πολυυυύ άσχημη διάθεση. Θα σας αφήσω και ελπίζω αργότερα να συνέλθω και να ξαναμπώ

Εντάξει παιδί μου!Κοίτα να συνέλθεις....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

τι επαθες παιδι μου???εγινε κατι?αρετουλα θα τα θυμαμαι τα γεννεθλια σου στανταρ.εχω μια συμαθητρια απ το δημοτικο που εχει γεννεθλια 10 μαρτιου μια μερα μετα απο μενα και την ιδια χρονια.15 χρονια τωρα δεν την εχω ξεχασει ποτε την παιρνω ακομα τηλ και αυτη επισεις.

Καλησπέρα κορίτσια, πως είστε;Δεν έχω διαβάσει τίποτα προηγούμενο θα ειμαι μέσα ευελπιστώ το μεσημεράκι αργά.

Μπήκα να πω ένα γειά κ θα βγώ να συνεχίσω. Σήμερα ειμαι πάαααρα πολύ πιεσμένη με τη δουλειά... Τελείωσα με τα δρομολόγια των οδηγών αλλά εχω ακόμα την καταχώρηση των ζυγολογίων, τις φωτοτυπίες τους (περίπου 200 σελ) κ να ετοιμάσω κάτι εντολές παραλαβών από ιδιώτες... ουφ ... πολύ πιεσμένη είμαι σήμερα

καλησπερα κοριτσια!τι κανετε;εμεις ειμαστε καλα αν εξαιρεσεις την απιστευτη γκρινια που εχει η μπεμπα.....βγαζει σαλια και χωνει το χερι στο στομα.δεν καλοτρωει και δεν κοιμαται....ΔΟΝΤΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!αχ νωρις αρχισαμεεεεεε.............δεν την παλευω,τα ειχα ξεχασει πως ειναι και τωρα μου φαινεται καπως.....

σημερα ερχετε ο γ.το σαββατο θα ανεβει ξανα αθηνα με λεωφορειο και θα αγησει εδω το αυτοκινητο.πρεπει να συνοδεψει τον γερανο στην ηγουμενιτσα.....καμια εβδομαδα ταξιδι δηλ....ουτε ξερω ποτε θα καταφερει να ξαναερθει.....τον περιμενω απο ωρα σε ωρα....γμτ τι κολοδουλειες....

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...