Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

νωρις αρχισατε!που να μπει στην εφηβεια δηλ!τι εχει να γινει!!!!:D:D:D

και οι γυναικες Λεων δεν πανε πισω αν κρινω απο την κορη μου!αφου οταν καθετε σε μια μερια ησυχη λεω δεν μπορει!κατι επαθε!καλα μην φανταστεις οτι γινεται και συχνα αυτο...:lol::lol::lol:

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:tongue::D θα με πεθάνεις μεσημεριάτικα

Ο γιός μου, μου λέει "μανούλα μια σαν εσένα θα παντρευτώ" κι εγώ απάντηση "το καλό που σου θέλω, μην μου φέρεις καμμια που να μην καθαρίζει, μαγειρεύει κ να μην σε προσέχει γιατί θα την τακτοποιήσει η μανούλα :tongue: :tongue: :tongue:

εμενα μου ειπε το πρωι μαμα εσενα μπορω να σε πανρευτω?του ειπα οχι λεει γιατι εχεις παντρευτει το μπαμπα?του λεω ναι και τα παιδακια δε παντρευονται τις μαμαδες τους.και λεει γμτοοοοο τοτε θα βρω να παντρευτω αλλο κοριτσακι????ναι του λεω και μου λεει θα μπορω να εχω και εγω μια βερα?οταν παντρευτεις θα εχεις.η κυρια τζεσικα μου λεει ποτε θα ρθει????μη με ρωτας μου κολλαει αυτο.να φερεις και τον αντρα σου να του ζητησει το χερι σου:tongue::tongue:

μη με ρωτας μου κολλαει αυτο.να φερεις και τον αντρα σου να του ζητησει το χερι σου:tongue::tongue:

Κοίτα θα τον φέρω να με ζητήσει από τον άντρα μου κ μετά θα μπω καταψυξη να ειμαι φρέσκια φρέσκια σε καμμια 20αριά χρόνια

Διαφημίσεις

νωρις αρχισατε!που να μπει στην εφηβεια δηλ!τι εχει να γινει!!!!:D:D:D

και οι γυναικες Λεων δεν πανε πισω αν κρινω απο την κορη μου!αφου οταν καθετε σε μια μερια ησυχη λεω δεν μπορει!κατι επαθε!καλα μην φανταστεις οτι γινεται και συχνα αυτο...:lol::lol::lol:

ασε παιδακι μου δε στεκετε πουθενα λες και ειμαι σε καραβι ζαλιζομαι κατι φορες.τζες πηγες στο μειλ σου.?

αφου οταν καθετε σε μια μερια ησυχη λεω δεν μπορει!κατι επαθε!καλα μην φανταστεις οτι γινεται και συχνα αυτο...:lol::lol::lol:

Εγώ παιδιά ήμουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΗ, βέβαια η μάνα μου ήταν κ τόσο αυστηρή που για να αναπνέυσω έπρεπε να μου δώσει άδεια οπότε δεν είχα περιθώρια

Κοίτα θα τον φέρω να με ζητήσει από τον άντρα μου κ μετά θα μπω καταψυξη να ειμαι φρέσκια φρέσκια σε καμμια 20αριά χρόνια

κοιτα τι την πειραξε.........20 μονο?στα 24 θα παντρευτει ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.

κοιτα τι την πειραξε.........20 μονο?στα 24 θα παντρευτει ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.

ε καλά μέχρι να με γνωρίσει, να με φέρει στα γεροντια (εσας δλδ) να με ξαναγνωρίζεται θα μου παρει λίγο χρόνο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...