Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουπς... εγώ γιατί αυτό το είχα ξεχάσει ...σόρρυ βλακεία μου...ειχα όμως την εντύπωση ότι έχεις μαμα

εχω μαμα ρε (και μπαμπα εχω αυτος δεν εχει κορη)αλλα εχω σηνηθυσει να ειμαι μονη απο μικρη οποτε τα κανονιζω ολα μονη μου.:D

εδώ ...λέγοντας...εκεί.... δλδ στη Μανωλάδα...

ααα ελεγα μη τα τραβας στας προτευουσας τετοιες μερες.εδω κανει πολυυυυυ ζεστη παντως εκει??????

εδώ δεν έχω κανέναν να μου τα κρατήσει...πολύ ζέστη κ εδώ

το χειμωνα τη μικρη ποιος τη κραταει?ο μεγαλος παει σχολειο ολοημερο?

Διαφημίσεις

το χειμωνα τη μικρη ποιος τη κραταει?ο μεγαλος παει σχολειο ολοημερο?

Οχι δεν τον έχω βάλει ολοήμερο, κ από το προνήπιο πάντα το έβαζα μέχρι τις 12:15, αφού ειναι οι γονείς μου στο σπιτι θεωρούσα καλύτερο για το παιδί να τρώει κ να κοιμάται σπιτι ...το ολοήμερο θα ήταν μια καλή ιδέα αλλά δεν κάνουν σωστή δουλειά σε όλα τα σχολεια δυστυχώς.. Την μικρή η μάνα μου. Οι δικοί μου Αθήνα μένουν αλλά κατεβαίνουν πάντα όταν κλείνουν τα σχολεία Χριστουγεννα, Πάσχα κ καλοκαίρι

που ειστε ρε κοριτσια;παλι τα ιδια σημερα!εκανα 15 λεπτα να σας διαβασω και να μαθω τα νεα σας!ααααα!δεν παιζω!χανω επεισοδια ετσι!!!:tongue:

αρετη ειστε πολυ ομορφη οικογενεια!μακαρι να μπορεσω να σου στειλω και εγω φωτο να μας δεις!τωρα που ειναι εδω η αδερφουλα που κατεχει την τεχνολογια παραπανω απο εμενα ελπιζω να την ψησω και να με βοηθησει!χιχιχι

φαιη ελα εσυ με το καλο και θα κανονησουμε την συναντιση!

χαρα εισαι καλα τωρα;τι αδιαθεσια ηταν αυτη;ο αντρεας το εχει ακομα εκει το μαγαζι η εχει παει αλλου;

τζες μην λες για ηλικιες!!!!εσυ εγω και η φαιη βραζουμε στο ιδιο καζανι!το ηλικιακο εννοω!;)

γιωτα δεν ηξερα οτι η βαφτηση ειναι στην κω!αντε θα πατε και σε νησακι!καλα να περασετε!

οσο για τα ζωδια

ΕΓΩ Ζυγος με ωροσκοπο Ταυρο

ΓΙΑΝΝΗΣ Υδροχοος με ωροσκοπο Ταυρο

ΝΙΚΗ Λεων με ωροσκοπο Ταυρο

ΜΠΕΜΠΑ Ταυρος με ωροσκοπο Ταυρο

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ;;;;;;;;ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΟΟΟΣΑ ΚΕΡΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Οχι δεν τον έχω βάλει ολοήμερο, κ από το προνήπιο πάντα το έβαζα μέχρι τις 12:15, αφού ειναι οι γονείς μου στο σπιτι θεωρούσα καλύτερο για το παιδί να τρώει κ να κοιμάται σπιτι ...το ολοήμερο θα ήταν μια καλή ιδέα αλλά δεν κάνουν σωστή δουλειά σε όλα τα σχολεια δυστυχώς.. Την μικρή η μάνα μου.

ρε παιδι μουο μεγαλος παει προνηπιο το σεπτεμβρη.και με ρωτησε η δασκαλα για ολοημερο αν γινει τμημα κ εγω ειπα ναι.μετα το ξανασκεφτηκα.δεν ειναι πολυ 8 με 4.λεω να μη το στειλω.αυτο ειπαν και τα υπολοιπα κοριτσια που το συζητησαμε.αλλα εσυ ησουν εδω νομιζω.για πες κ εσυ τη γνωμη σου.φοβαμαι μη κουραστει και δε το θελει καθολου μετα.

που ειστε ρε κοριτσια;παλι τα ιδια σημερα!εκανα 15 λεπτα να σας διαβασω και να μαθω τα νεα σας!ααααα!δεν παιζω!χανω επεισοδια ετσι!!!:tongue:

αρετη ειστε πολυ ομορφη οικογενεια!μακαρι να μπορεσω να σου στειλω και εγω φωτο να μας δεις!τωρα που ειναι εδω η αδερφουλα που κατεχει την τεχνολογια παραπανω απο εμενα ελπιζω να την ψησω και να με βοηθησει!χιχιχι

φαιη ελα εσυ με το καλο και θα κανονησουμε την συναντιση!

χαρα εισαι καλα τωρα;τι αδιαθεσια ηταν αυτη;ο αντρεας το εχει ακομα εκει το μαγαζι η εχει παει αλλου;

τζες μην λες για ηλικιες!!!!εσυ εγω και η φαιη βραζουμε στο ιδιο καζανι!το ηλικιακο εννοω!;)

γιωτα δεν ηξερα οτι η βαφτηση ειναι στην κω!αντε θα πατε και σε νησακι!καλα να περασετε!

οσο για τα ζωδια

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ;;;;;;;;ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΟΟΟΣΑ ΚΕΡΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

καλα καλα ακομα δεν ειμαι χανω και αιμα.....καταλαβαινεις.αλλα τρωω φρουτα κ λαχανικα ισως βοηθησουν.ναι το εχει ακομα και ειναι κ ο καλυτερος.εκουν κανει πολοι γνωστοι μου εδω.μιλησαμε κ στο τηλ κ μου ελυσε ολες τις αποιες μου.μου εστειλε κ με φαξ το σχεδιο και γενικα με καλυψε για να τον εμπιστευθω.εγω ενα λεων εχω και τρομαζω να τον κανω ζαφτι.ο πανος μου για κριος ειναι υσυχος αρκει να μη του πατησεις το καλο...

καλα κοριτσια η αποθεωση.ο στεργιος εχει ενα κουτι διαφανο κλεινει απο πανω σαν ταπερ φανταστειτε.και πιανει μυγες παιδια 3 εκλεισε μεσα.:shock::shock::shock:το σιχαμενο: Roll:

Διαφημίσεις

τζες μην λες για ηλικιες!!!!εσυ εγω και η φαιη βραζουμε στο ιδιο καζανι!το ηλικιακο εννοω!;)AX NAI είμαστε νέες εμείςςςς

πολύ κέρατο βρε παιδί μου... έλεος

αλλα εσυ ησουν εδω νομιζω..

δεν το θυμάμαι καθόλου... κοίτα εγώ θεωρώ οτι αφού εισαι σπιτι καλύτερα να τον παιρνεις νωρίτερα

εγω ενα λεων εχω και τρομαζω να τον κανω ζαφτι.ο πανος μου για κριος ειναι υσυχος αρκει να μη του πατησεις το καλο...
Γιατί βρε ειμαστε μάλαμα τα λιοντάρια :D
καλα κοριτσια η αποθεωση.ο στεργιος εχει ενα κουτι διαφανο κλεινει απο πανω σαν ταπερ φανταστειτε.και πιανει μυγες παιδια 3 εκλεισε μεσα.:shock::shock::shock:το σιχαμενο: Roll:

αχχχχ τί καλά σιχαμενιές κάνει σαν εμένα...απο' μένα πήρε το παιδί... να τώρα κατάλαβα γιατί με συμπαθεί ο γιός σου...ειμαστε το ίδιο ζώδιο

παιδια θα καταγγειλω το γιο μου δημοσια.εχει παθει τρελα με τη τζεσικα.απο το πρωι ως το βραδυ ρωταει κ 10 φορες ποτε θα ερθει παλι.με τη τζες οχι με την ανδρεινα.ερχετε και με ρωταει ποτε θα παντρευτει και με ποια να το παθω τωρα το εμφραγμα η να το αφησω για αργοτερα?για γτναικες λεων δεν εχω ιδεα αλλα οι αντρες αν κρινω απ το γιο μου ειναι λες και εχουν καταπιει τον εγκελαδο:rolleyes:

παιδια θα καταγγειλω το γιο μου δημοσια.εχει παθει τρελα με τη τζεσικα.απο το πρωι ως το βραδυ ρωταει κ 10 φορες ποτε θα ερθει παλι.με τη τζες οχι με την ανδρεινα.ερχετε και με ρωταει ποτε θα παντρευτει και με ποια να το παθω τωρα το εμφραγμα η να το αφησω για αργοτερα?για γτναικες λεων δεν εχω ιδεα αλλα οι αντρες αν κρινω απ το γιο μου ειναι λες και εχουν καταπιει τον εγκελαδο:rolleyes:

:tongue::D θα με πεθάνεις μεσημεριάτικα

Ο γιός μου, μου λέει "μανούλα μια σαν εσένα θα παντρευτώ" κι εγώ απάντηση "το καλό που σου θέλω, μην μου φέρεις καμμια που να μην καθαρίζει, μαγειρεύει κ να μην σε προσέχει γιατί θα την τακτοποιήσει η μανούλα :tongue: :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...