Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλωσσοκοπανες!! :tongue:

Πιασατε τα της μοδος βλεπω! :D

Λοιπον κοριτσουδια μου: Το νεο προγραμμα διακοπων εχει ως εξης:

26/08 - 02/09: Μονεμβασια

03/09 - 06/09: Κακοβατος

07/09 - 10/09: Πατρα (στα πεθερικα)

11/09: Αναχωρηση για Αθηνα!

Οποτε καλες μου φιλεναδιτσες, κανονιστε στο διαστημα που θα ειμαι στον Κακοβατο να κανονισουμε να βρεθουμε κανενα απογευματακι, ε??? :D:D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

να ραφτω δηλαδη να κανω τα κουμαντα (που λεει κ ο πανος)να ερθω μανολαδα?????η θα σβησεις.......αυτα τα λιγα κερακια που ειναι να σβησεις κατα δω μερια στην αυλαρα μου????

Γλωσσοκοπανες!! :tongue:

Πιασατε τα της μοδος βλεπω! :D

Λοιπον κοριτσουδια μου: Το νεο προγραμμα διακοπων εχει ως εξης:

26/08 - 02/09: Μονεμβασια

03/09 - 06/09: Κακοβατος

07/09 - 10/09: Πατρα (στα πεθερικα)

11/09: Αναχωρηση για Αθηνα!

Οποτε καλες μου φιλεναδιτσες, κανονιστε στο διαστημα που θα ειμαι στον Κακοβατο να κανονισουμε να βρεθουμε κανενα απογευματακι, ε??? :D:D:D

τι ειναι κακοβατος?

Α! Τα ζωδια ξεχασα:

Φαιη: Ζυγος με ωροσκοπο Παρθενο

Βασιλης: Παρθενος με ωροσκοπο Ζυγο

Μαρακι: Ιχθυς με ωροσκοπο Διδυμο

Θα ζησω γιατρε μου?? :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

να ραφτω δηλαδη να κανω τα κουμαντα (που λεει κ ο πανος)να ερθω μανολαδα?????η θα σβησεις.......αυτα τα λιγα κερακια που ειναι να σβησεις κατα δω μερια στην αυλαρα μου????

Να ραφτείς παρακαλώ!!!! Θα βγάλω κ εγώ το πρόγραμμά μου κ θα σας ενημερώσω... ή θα σβήσω κεριά ή θα κρυφτώ σε καμμιά σπηλιά εκεί στα λουτρά να βρομίσω να ξεχάσω ότι γίνομαι 31

Α! Τα ζωδια ξεχασα:

Φαιη: Ζυγος με ωροσκοπο Παρθενο

Βασιλης: Παρθενος με ωροσκοπο Ζυγο

Μαρακι: Ιχθυς με ωροσκοπο Διδυμο

Θα ζησω γιατρε μου?? :lol:

Τον αντέχεις το Βασίλη αγάπη μου.....;;;;;; γιατί κ εγώ το γιό μου δεν ξέρω ποια θα τον πάρει να την βασανίζει... :tongue:

Επιτέλους ήρθες..... που ήσουν για να έχω καλό ερώτημα

ελα αηδιες..........:tongue::tongue::tongue:στα 50 τι θα κανουμε ρε θα χορεψουμε το χωρο του ζαλογγου και θα φουνταρουμε?στα 50 δικα σας 40 εγω για συμπαρασταση ετσι στη φιλια μας θα παθω καταθλιψη 10 χρονι πριν για σας μονο...........

Διαφημίσεις

Εγω τον αντεχω, εκεινος δεν ξερω αν με αντεχει!! :lol:

Τζες σταματα να γραφεις 31 και βλακειες... Εμεις οι δυο ειμαστε συνομηλικες ειπαμε! Σε λιγο θα σβησεις τα 25! ;)

gM4vp2.png

ελα αηδιες..........:tongue::tongue::tongue:στα 50 τι θα κανουμε ρε θα χορεψουμε το χωρο του ζαλογγου και θα φουνταρουμε?στα 50 δικα σας 40 εγω για συμπαρασταση ετσι στη φιλια μας θα παθω καταθλιψη 10 χρονι πριν για σας μονο...........

αποβάλεσαι...να έρθεις αύριο με τον κηδεμόνα σου

αποβάλεσαι...να έρθεις αύριο με τον κηδεμόνα σου

ναχα κηδεμονα καλα θα ηταν δεν εχω:-(:sad:δε μου λες ξεχασα να ρωτησω.τα παιδια σου ειναι εδω η εκει?????

ναχα κηδεμονα καλα θα ηταν δεν εχω:-(:sad:δε μου λες ξεχασα να ρωτησω.τα παιδια σου ειναι εδω η εκει?????

ουπς... εγώ γιατί αυτό το είχα ξεχάσει ...σόρρυ βλακεία μου...ειχα όμως την εντύπωση ότι έχεις μαμα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...