Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχα περαστικά μας! Καλέ ξέρω απ'τον πατέρα μου: Ξεροκέφαλοι και πεισματάρηδες αλλά και διακριτικοί άνθρωποι, τρυφεροί και ακέραιοι χαρακτήρες!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πανος κριος με ωροσκόπο λεων

στεργιος λεων με ωροσκοπο καρκινο

νικολας ιχθυες με ωροσκοπο σκορπιο

χαρα ιχθυες με ωροσκοπο καρκινο,με τον ηλιο στους ιχθυες,τη σεληνα στους ιχθυες,την αφροδιτη στ ιχθυες,τον αρη στ ταυρο το δια στ ταυρο το κρονο στον αιγοκαιρο το ποσειδονα στ αιγοκαιρο τον ουρανο στ αιγοκαιρο τ πλουτωνα στ σκορπιο................σας εντυπωσιασα?????????????

χαχαχα περαστικά μας! Καλέ ξέρω απ'τον πατέρα μου: Ξεροκέφαλοι και πεισματάρηδες αλλά και διακριτικοί άνθρωποι, τρυφεροί και ακέραιοι χαρακτήρες!

Είναι πολύ καλοί... αλλα για εμένα που ειμαι λιονταράκι ο τοξότης ειναι κ αυτό της φωτιάς κ έχει ο δικός μου κ ωροσκόπο Λεων )διπλή φωτιά) και με κάνει ότι θέλει... γι'αυτό δεν το θέλω εγώ:tongue:

Διαφημίσεις

πανος κριος με ωροσκόπο λεων

στεργιος λεων με ωροσκοπο καρκινο

νικολας ιχθυες με ωροσκοπο σκορπιο

χαρα ιχθυες με ωροσκοπο καρκινο,με τον ηλιο στους ιχθυες,τη σεληνα στους ιχθυες,την αφροδιτη στ ιχθυες,τον αρη στ ταυρο το δια στ ταυρο το κρονο στον αιγοκαιρο το ποσειδονα στ αιγοκαιρο τον ουρανο στ αιγοκαιρο τ πλουτωνα στ σκορπιο................σας εντυπωσιασα?????????????

απαντησα καλε...........

μπουχαχαχαχαα ακόμη γελάω στην τύχη τα έγραψες ή τα θυμάσαι;;;;;;;;

μπουχαχαχαχαα ακόμη γελάω στην τύχη τα έγραψες ή τα θυμάσαι;;;;;;;;

τα θυμαμαι ρε ακομα μου τα ειχαν βρει στα 12 και μου μεινανε γιατι μου τα εχαν πει σα ποιματακα.οποτε.......εχω και μνημη ελεφαντα.....μη σχολιασετε τιποτα σας εφαγα.:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

τα θυμαμαι ρε ακομα μου τα ειχαν βρει στα 12 και μου μεινανε γιατι μου τα εχαν πει σα ποιματακα.οποτε.......εχω και μνημη ελεφαντα.....μη σχολιασετε τιποτα σας εφαγα.:shock::shock::shock:

Εγώ δεν μιλάω... κι άμα εισαι εσυ ψάρι καρχαρίας κ μου φας την φουντωτή μου χαίτη...δεν σφάξαμε

Εγώ δεν μιλάω... κι άμα εισαι εσυ ψάρι καρχαρίας κ μου φας την φουντωτή μου χαίτη...δεν σφάξαμε

και λιγα λες..............:tongue::tongue::tongue:

τελικα η αρετη εφυγε???καλο μεσιμερι κοριτσακι θα τα πουμε αυριο.να εχεις καλη ορεξη να φας τις χυλοπιτες σου:tongue::tongue::tongue:φιλακια:D

στα γεννεθλια σου θα εισαι κατω??

τελικα η αρετη εφυγε???καλο μεσιμερι κοριτσακι θα τα πουμε αυριο.να εχεις καλη ορεξη να φας τις χυλοπιτες σου:tongue::tongue::tongue:φιλακια:D

Πολύ "ψαρικό" έπεσε στο καφέ :tongue: να δούμε το απόγευμα κ τις άλλες που θα έρθουν

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...