Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α πήρα τον καινούργιο κατάλογο της madeleine. Απλησίαστα βρε παιδιά τα ρούχα.... Δε συμφέρει να ψωνίζεις εκτός περιόδου εκπτώσεων....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τζέσσικα, έτυχε με το γκρί, μ'αρέσει όσο και τ'άλλα χρώματα.

Σε πειράζω... εμένα καθόλου δεν μου πάει το γκρι...σαν να έχω φάει πολύ ξύλο

Α πήρα τον καινούργιο κατάλογο της madeleine. Απλησίαστα βρε παιδιά τα ρούχα.... Δε συμφέρει να ψωνίζεις εκτός περιόδου εκπτώσεων....

ωραια ρουχα αλλά ακριβάαααααααα κλαψ κλαψ

Διαφημίσεις

Το παρήγγειλες; Σκέφτομαι το κουνελάκι σου:D και μετά σκέφτομαι και τις χυλοπίτες που θα φάω εγώ:-(... Είμαι πολύ κοιλιόδουλη όπως καταλάβατε...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

να ρωτήσω... τί ζώδια είσαστε.... παλιά καθόλου δεν τα έψαχνα αλλά με έβαλε η πθρ μου στο τρυπάκι

Εγώ είμαι ΛΕΩΝ με ωροσκ. ΖΥΓΟ

Ο άντρας μου ΤΟΞΟΤΗΣ με ωροσκ. ΛΕΩΝ

Ο γιός ΠΑΡΘΕΝΟΣ με ωροσκ. ΥΔΡΟΧΟΟ

Η κόρη ΥΔΡΟΧΟΟΣ με ωροσκ. ΖΥΓΟ

Το παρήγγειλες; Σκέφτομαι το κουνελάκι σου:D και μετά σκέφτομαι και τις χυλοπίτες που θα φάω εγώ:-(... Είμαι πολύ κοιλιόδουλη όπως καταλάβατε...

Και έτσι νόστιμο που θα το έκανε...μιαμ μιαμμμ..δεν μου αρέσουν καθόλου οι χυλοπίτες...με τίποτα.

που να δετε το μουσακα μου.θα παθετε πλακα.θα σας φτιαξω μια μερα αν τον τρωτε.δεν το παραγγειλα ακομα θελω να δω και τα υπολοιπα μηπως παραγγειλω κατι ακομα.τελειο το κουνελακι.και δε το κανω και πολυ βαρυ.ναι μεν παιρνει τα αρωματα απο τα μπαχαρια κανελες γαρυφαλα δενδρολιβανα κτλ αλλα δεν ειναι σα να τρως πετρες.τι να σας κανω κορες ας ησασταν πιο κοντα και θα μαγειρευα καθε μερα για ολες μας.:Dειπα καντε αποκεντρωσηηηηηηηη!!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν:

Εγώ: Ιχθύς με ωροσκόπο Κριό

Βασίλης: Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό

Χρήστος: Κριός με ωροσκόπο Ταύρο

Μιχάλης: Τοξότης δε θυμάμαι με τι ωροσκόπο: 14:00 γεννήθηκε, 30/11/2009 στη Λάρισα. Αν μπορείτε να μου το βρείτε...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

τι να σας κανω κορες ας ησασταν πιο κοντα και θα μαγειρευα καθε μερα για ολες μας.:Dειπα καντε αποκεντρωσηηηηηηηη!!!!!
θα μαγειρευαμε 1 ημερα καθεμιά μας για να μην κουραζόμαστε
Λοιπόν:

Μιχάλης: Τοξότης δε θυμάμαι με τι ωροσκόπο: 14:00 γεννήθηκε, 30/11/2009 στη Λάρισα. Αν μπορείτε να μου το βρείτε...

φυσικάαααα

Λοιπόν το παιδί έχει ωροσκόπο ΚΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!

θα μαγειρευαμε 1 ημερα καθεμιά μας για να μην κουραζόμαστε

φυσικάαααα

Λοιπόν το παιδί έχει ωροσκόπο ΚΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!

Κι αυτό;;; κανά ήρεμο ζώδιο δεν θα έχω στην οικογένεια;;; Στο τρίτο θα προβλέψω:rolleyes:Θα με φάνε το καημένο τα ψαράκι...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κι αυτό;;; κανά ήρεμο ζώδιο δεν θα έχω στην οικογένεια;;; Στο τρίτο θα προβλέψω:rolleyes:Θα με φάνε το καημένο τα ψαράκι...

Λυπάμαι που θα σου το πω αλλά απ'ότι έχεις μέσα στο σπίτι μόνο από τον Τοξότη θα πρέπει να αρχίσεις από τώρα τα ευχέλαια... αυτό το παιδί.... αχχχχ εγώ που τον έχω μέσα στο σπιτι 8 χρόνια ...παρκαλούσα πριν τον γνωρίσω να μην βρω ποτέ ΤΟΞΟΤΗ..και όχι μονο τον βρήκα ...τον παντρεύτηκα κιόλας.... .:rolleyes:....

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...