Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να είμαι στο διπλανό κρεββάτι για τα το βάλουνε σε μένα?

ωραία αν το αποφασίσεις το κανονίζουμε κ τα βάζετε σε εμένα

ειναι γαμοβαφτιση.τι χρωμα να παρω?δεν κανουν δεξιωση τιποτα μονο μυστηριο και μετα θα παμε 20 ατομα να φαμε.

Είναι "άτυπος" κανόνας ότι δεν φοράμε άσπρο σε γάμο ακόμα κ αν γίνεται μαζί βάπτιση, ειναι καλοκαιράκι κ σίγουρα το άσπρο ειναι η καλύτερη λύση αλλά "παίρνεις" υποτίθεται τη δόξα της νύφης. Σε τί άλλο χρώμα το έχει;;;

75D, ενίοτε 75DD. Και πίστεψέ με για το σώμα μου δεν μου αρέσει.

Φοιτήτρια έλεγα ότι θα κάνω αφαίρεση και η συγκάτοικός μου απαντούσε: Να είμαι στο διπλανό κρεββάτι για τα το βάλουνε σε μένα?

τι σιχαινομαι το φουξια.ειναι το μονο που δεν μπορω να φορεσω.μαρεσουν μαυρα κλασικα!!λευκα αποχροσεις καφε.κ το πρασινο μαρεσει αλλα δεν το εχω δει ποτε πανω μου.τα υπολοιπα τα εχω βαλει.εψω πανω απο 20 τουαλετες στη ντουλαπα μου αλλα δεν θελω να βαλω παλι μακρυ.

ωραία αν το αποφασίσεις το κανονίζουμε κ τα βάζετε σε εμένα

Είναι "άτυπος" κανόνας ότι δεν φοράμε άσπρο σε γάμο ακόμα κ αν γίνεται μαζί βάπτιση, ειναι καλοκαιράκι κ σίγουρα το άσπρο ειναι η καλύτερη λύση αλλά "παίρνεις" υποτίθεται τη δόξα της νύφης. Σε τί άλλο χρώμα το έχει;;;

Ωραίο κ αυτό που μου έστειλες!! Να σου πω βάλε το site να δουμε τίποτα να διαλέξουμε

Διαφημίσεις

τι σιχαινομαι το φουξια.ειναι το μονο που δεν μπορω να φορεσω.μαρεσουν μαυρα κλασικα!!λευκα αποχροσεις καφε.κ το πρασινο μαρεσει αλλα δεν το εχω δει ποτε πανω μου.τα υπολοιπα τα εχω βαλει.εψω πανω απο 20 τουαλετες στη ντουλαπα μου αλλα δεν θελω να βαλω παλι μακρυ.

20 τουαλέτες...ντόινγκ .... τρελογλεντζού που πας;;;; όχι μακρύ..κοντό....

τι σιχαινομαι το φουξια.ειναι το μονο που δεν μπορω να φορεσω.μαρεσουν μαυρα κλασικα!

Εμένα πάλι μου αρέσουν τα έντονα χρώματα... φόρεσα στη βάπτιση της Ανδρείνας φούξια...αυτό δλδ

http://img18.imageshack.us/img18/5044/imgp0142preview.jpg..καλά το πράσινο το λατρευω...κι αυτό το καταλαβατε μάλλον απο την συνάντηση

Μαύρο φοράω τα τελευταία χρόνια αλλά δεν το διαλέγω

Πολύ ωραίο και αυτό Χαρά! Κάτι σε μπλέ ίσως; Ή στο nude; Θέλετε αν μπορέσω να σας στείλω απόψε και το φόρεμα που θα φορέσω το Σάββατο;Είναι σε μπλε ηλεκτρίκ.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

20 τουαλέτες...ντόινγκ .... τρελογλεντζού που πας;;;; όχι μακρύ..κοντό....

λατρευω τις τουαλετες καθε χρονο παιρνω κ απο μια χωρις λογο αλλα τωρα τελος κοντα απο δω κ περα.μονο στη βαφτιση του μικρου μου που ηθελα μακρυ για να ξεχωριζω λιγο ε η μανα ειμαι στο κατω κατω.......πες μακιγιαζ και παπουτσια.κρυβω......

λατρευω τις τουαλετες καθε χρονο παιρνω κ απο μια χωρις λογο αλλα τωρα τελος κοντα απο δω κ περα.μονο στη βαφτιση του μικρου μου που ηθελα μακρυ για να ξεχωριζω λιγο ε η μανα ειμαι στο κατω κατω.......πες μακιγιαζ και παπουτσια.κρυβω......

τις οποιες εχω φορεσει απο μια φορα μονο γιατι ντεπομαι να τη φορεσω 2 και να ειναι πανω κατω οι ιδιοι καλεσμενοι.και μια που τη πληρωσα 300 τελικα δε μαρεσει και την εφαγα στη μαπα,γιατι ακουσα τη πωλητρια κ οχι εμενα!!!

τις οποιες εχω φορεσει απο μια φορα μονο γιατι ντεπομαι να τη φορεσω 2 και να ειναι πανω κατω οι ιδιοι καλεσμενοι.και μια που τη πληρωσα 300 τελικα δε μαρεσει και την εφαγα στη μαπα,γιατι ακουσα τη πωλητρια κ οχι εμενα!!!

Τέτοιες βλακείες κάνω κι εγώ και ο Βασ θέλει να με συνοδεύει στα ψώνια πλέον..........

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

πες μακιγιαζ και παπουτσια.κρυβω......

Παπούτσια μαυρα θα έλεγα, δεν το αντέχω το άσπρο .. μακιγιάζ.... οχι ΓΚΡΙ.....Αρέτη μην βαράς.... κάτι σε μοβ-ροζ με καμμια πινελιά πράσινο της θάλασσας

Ετσι κάπως... στη βάπτιση μόνη σου ειχες βαφτεί;;;

http://beautifulwithbrains.com/2009/08/12/looks-purple-with-a-splash-of-green-e-l-f-studio-line-haul/

Τέτοιες βλακείες κάνω κι εγώ και ο Βασ θέλει να με συνοδεύει στα ψώνια πλέον..........

Εμένα ειναι τόοοσο καλός στο να διαλέγει ρουχα κ παπουτσια κ προτιμώ να πηγαίνω πλεον μαζί του ή να πηγαίνει κ μονος του κ να μου τα φέρνει

τα τελευταια 2 χρονια τα e shop με εχουν βολεψει αφανταστα γιατι δεν εχω χρονο για ψωνια τα πρωινα τα παιδια τα απογευματα που δεν παω μαγαζι θελει ο πανος να κατσουμε μαζι οποτε......ειδικα το συγκεκριμενο εχει οτι θες και λατρευω και τις κολεξιον της jlo που τα εχει.οποτε με εξυπηρετουν σε ολα καλυντικα ρουχα παπουτσια αξεσουαρ...εχω επωνυμο ρολοι κ γυαλια που τα εχω βρει σε τελεια τιμη στα e-shop και στα μαγαζια δεν πλησιαζονται.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...