Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Γιώτα μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου! Ο Αλέξανδρος μάλλον αό τον μπαμπά πήρε έτσι; Που είστε στην πρώτη φώτο; Αγγλία;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τώρα νομίζω έχουν μείνει η Φαίη και η Γιώτα (Αμαλιάδα) που δεν έχω δει! Άντε κορίτσια, αφού τα κατάφερα εγώ, μπορείτε κι εσείς...:);)

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Όχι, Ιταλία. Δυσκολεύτηκα να βρω φωτο να φαινόμαστε και οι τρεις και να είναι πρόσφατη. Συνήθως είμαστε 2-2.

Εστειλα σε όλες φωτο απο το φόρεμα. Ακούω προτάσεις μπογιατίσματος:D

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

Κοίτα, πιστεύω ότι έχεις επιλογές, δηλ. θα μπορούσες να βάλεις μπεζ -καφέ ή λευκό-γκρί στα μάτια, γιατί το φόρεμα έχει αυτές τις αποχρώσεις. Επειδή όμως είμαι και λίγο άσχετη, ρώτα και την Τζέσσικα. Ρουζ πάντως σε μπρονζέ όχι σε ροζ. και κεραμιδί για κραγιόν; Λέω εγώ τώρα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κοίτα, πιστεύω ότι έχεις επιλογές, δηλ. θα μπορούσες να βάλεις μπεζ -καφέ ή λευκό-γκρί στα μάτια, γιατί το φόρεμα έχει αυτές τις αποχρώσεις. Επειδή όμως είμαι και λίγο άσχετη, ρώτα και την Τζέσσικα. Ρουζ πάντως σε μπρονζέ όχι σε ροζ. και κεραμιδί για κραγιόν; Λέω εγώ τώρα...
Σου αρέσει το γκρι...ομολογησέ το!!!

ΩΩΩΩ έγινα επίτιμη μακιγιέζ!! Ωραίο το φόρεμα Γιώτα.... Κι εγώ σε αποχρώσεις του καφέ μπρονζέ θα σου έλεγα... ειναι σούπερ για καλοκαίρι κ σίγουρα όπως ειπε κ η Αρετή μπρονζέ ρουζ... και από κραγιόν κάτι σε διάφανο κοραλί...με τίποτα εντονο

Και εγώ σε καφέ προσανατολιζόμουν.

Κεραμιδί κραγιόν, Αρετή, με τίποτα. Δεν είναι του στυλ μου

Κοραλί, προτείνεις, Τζες? Έυτυχώς έχω ένα, γιατί συνήθως φοράω κάτι σε καφετί αποχρώσεις. Αντε να ξεκινήσει η Χαρά με την αβον και ψωνιστούμε:-)

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

Σου αρέσει το γκρι...ομολογησέ το!!!

ΩΩΩΩ έγινα επίτιμη μακιγιέζ!! Ωραίο το φόρεμα Γιώτα.... Κι εγώ σε αποχρώσεις του καφέ μπρονζέ θα σου έλεγα... ειναι σούπερ για καλοκαίρι κ σίγουρα όπως ειπε κ η Αρετή μπρονζέ ρουζ... και από κραγιόν κάτι σε διάφανο κοραλί...με τίποτα εντονο

Πώς φαίνεται η ειδική....:-)

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Και εγώ σε καφέ προσανατολιζόμουν.

Κοραλί, προτείνεις, Τζες? Έυτυχώς έχω ένα, γιατί συνήθως φοράω κάτι σε καφετί αποχρώσεις. Αντε να ξεκινήσει η Χαρά με την αβον και ψωνιστούμε:-)

Σου βρήκα ήδη από τη Χαρά μας τί θα πάρεις..:tongue::D:tongue:

μπορείς να το βάψεις έτσι

foto2az.png

με αυτές τις σκιές κ γκλος το ανοιχτο χρυσό

foto1ry.png

ή κάποιο σταθερό απαλό κραγιόν

fotovw.png

ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...