Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τελικά είστε πολλές με ταττού! Μπράβο! Εγώ δεν αντέχω τον πόνο βρε κορίτσια!

Καλά είστε κατά τ'άλλα; Πήγαμε παιδότοπο απόψε και ηρεμήσαμε λίγο...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρετή, σου πάει φοβερά το μαλλί κάτω. Πιστεύω ότι το χτέμισμα που είχες βάλει φωτο με την Λογκόρια (αυτή δεν ήταν?) θα σου πηγαίνει τέλεια!

Αύριο αν μπορέσω θα ανεβάσω φωτο με το φόρεμα που θα φορέσω στη βάπτιση για να με βοηθήσετε με τα χρώματα καλλυντικών... θα πέσει πολύ γέλιο πάλι καθως θα βαφτώ μόνη μου!

FEFcp3.png uSlbp2.png

Ο άντρας μου θα βαφτίσει κοριτσάκι, εγώ έχω βαφτίσει αγόρι και δεν κάνει σύμφωνα με την εκκλησία.

Το ξενυχτάς, ε? Πώς θα σηκωθείς αύριο? Οταν δουλεύω μέχρι τις 12 αντέχω, μετά βίας

FEFcp3.png uSlbp2.png

Τελευταία δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, το πρωί κουτουλάω βέβαια... Δεν το ήξερα ότι απαγορεύεται, θα το έχω υπ'όψιν γιατί κι εγώ αγοράκι βαφτίζω. Εσύ είσαι σε άδεια ε; Πώς περνάει ο χρόνος σου;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Κάνω γενική στο σπίτι!

Βρίσκομαι με φίλους και κανένα μπανάκι!

Απο Πέμπτη θα μπω σε πιο γρήγορους ρυθμούς (βάψιμο μαλλιών, νυχια) γιατί Παρασκευή μεσημέρι φεύγουμε. Η βάπτιση θα γίνει στη Κω και έχουμε ταξίδι μπροστά μας,

FEFcp3.png uSlbp2.png

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?γιωτα κι εγω στον αντρεα θα το κανω.θεοδωροπουλο τον λενε.χτες κοριτσια ημουν χαλια.μαλλον φταινε τα 2 κιλα κρεμμυδια που καθαρισα για το στιδαδο που θα φτιαξω σημερα.κατα τις 10 δε μπορουσα να κουνηθω η πιεση μου επεσε απο 13 στο 8 και σκοτινιαζε ο τοπος.τελικα μου φερανε κατι φρουτα η πεθερα ου και πορτοκαλαδα ο πανος και μετα απο καμια ωρρα καπως συνηλθα.εσεις τι νεα??

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Γιατί σου έπεσε η πίεση, δεν κατάλαβα....

Εγώ κανένα νέο, χθες πήγαμε παιδότοπο, μέχρι να πάμε βέβαια, μου βγήκε η πίστη για να κάνω κάποιες δουλειές... αλλά δεν τελειώνουν οι άτιμες...Είδες που σου έστειλα φώτο;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερα κοριτσια!

Εχθες σκεφτομουν εντονα τη Γιωτα (Αμαλιαδα) που δεν βλεπει τον αντρα της. Κι εμεις σε τετοια φαση βρισκομαστε... Ρεπο δεν παιρνει, δουλευει κατι ωραρια ο,τι να 'ναι και εχουμε να τα πουμε σαν ανθρωποι δεν θυμαμαι κι εγω ποσο καιρο τωρα.. Ευτυχως που η μικρη παει παιδικο και εχω λιγες ωρες το πρωι για εμενα σαν ανθρωπος.. Εχθες του ειπανε να περιμενει την αδεια του για να ξεκουραστει. Πραγμα που σε απλα ελληνικα σημαινει πως ρεπο πριν τις 26/08 δεν προβλεπεται να δει και πως ολο τον Αυγουστο που ο παιδικος ειναι κλειστος, θα ειμαι μονη σχεδον ολη μερα με τη μικρη. Καλα κουραγια δηλαδη.

Χαρουλα περαστικα σου! Χαλαρωσε κοριτσακι! Ωραιο τα φαγακι σας σημερα!

Αρετη θα ερθω να συμφωνησω με τη Γιωτα (PatPan).. Οι Ηλειες και ομορφες ειμαστε και ομορφες οικογενειες κανουμε! Πολυ ωραιες οι καινουριες φωτο! :D

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Πωπω βρε Φαίη μου, πώς αντέχετε στην Αθήνα;! Αλλά και τι να κάνετε, θα μου πείς.... Εγώ νυστάζω σήμερα, είδατε τι ώρα πήγα για ύπνο και με ξύπνησε και 2 φορές ο Μιχάλης...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

δε ξερω παιδι μου να σου πω.ειχα να καθαρισω 2 κιλα κρεμμυδια.μολις τελειωσα και βγηκα στο κηπο δε μπορουσα καθολου.ηρθε η πεθερα μου και μου πηρε τη πιεση 8.μετα εφαγα κατι φρουτα κ χυμο και καπως καλυτερα.οχι δεν τις ειδα παω τωρα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...