Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παιδιά, θα φύγω κι εγώ σιγά-σιγά μπας και προλάβω να σιδερώσω πριν φέρει ο Βασ τα καμάρια μου! Φιλάκια!

Να σας στείλω και άλλες φώτο τώρα που τα κατάφερα; αν θέλετε, μη γίνομαι και φορτική!

ναι ενοητε να μας στειλεις.δε σχολιασες το τατου ομως???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα το κανω στο σβερκο πισω ακριβως εκει που αρχιζει η πλατη για να μη το βλεπω συνεχεια και το βαρεθω και για να το δουν αλλοι θα πρεπει να φοραω μαγιο και να εχω και κοτσιδα τα μαλλια μου.δε θελω να το κανω θεατρο.το θελω μονο για μενα.3 πολυ μικρα γραμματακια θα κανω οσο το νυχι του αντιχειρα περιπου φαντασου.τιποτα σπουδαιο.σιχαινομαι τους δρακους κ τις νεραιδες σε εμφανεστατα σημεια.εγω περα απ τον αντρα μου την αδερφη μου και εσας που σας το ειπα δεν εχω σκοπο να το δειξω σε κανενα.

Α εντάξει τότε και η αδερφή μου η Θοδωρούλα (νο6) έκανε ένα αλλά ήταν μεγάλο για να καλύψει ένα σημάδι πίσω απ'τον ώμο... Έλεγα μην κάνει σε κανά μπούτι όπως έκανε μια φίλη μου ένα τεράστιο φεγγάρι, αν θυμάμαι καλά...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Α εντάξει τότε και η αδερφή μου η Θοδωρούλα (νο6) έκανε ένα αλλά ήταν μεγάλο για να καλύψει ένα σημάδι πίσω απ'τον ώμο... Έλεγα μην κάνει σε κανά μπούτι όπως έκανε μια φίλη μου ένα τεράστιο φεγγάρι, αν θυμάμαι καλά...

οχι θεωρω οτι ειναι κατι εντελως προσωπικο και δεν αφορα κανενα.γιαυτο το προτιμω σε πιο κρυφα σημεια.φιλακια καλη ορεξη.θα τα πουμε παλι αυριο.:D:D

Παιδιά, θα φύγω κι εγώ σιγά-σιγά μπας και προλάβω να σιδερώσω πριν φέρει ο Βασ τα καμάρια μου! Φιλάκια!

Να σας στείλω και άλλες φώτο τώρα που τα κατάφερα; αν θέλετε, μη γίνομαι και φορτική!

Aκου φορτική. μην διαβάζω τέτοια... στείλε στείλε
θα το κανω στο σβερκο πισω ακριβως εκει που αρχιζει η πλατη για να μη το βλεπω συνεχεια και το βαρεθω και για να το δουν αλλοι θα πρεπει να φοραω μαγιο και να εχω και κοτσιδα τα μαλλια μου.
κι εγώ δεν ειμαι fun των tatoos' κ δεν νομίζω να έκανα ποτέ αλλα στο σβέρκο ειναι από αυτά που μου αρέσουν, Χαρά φύγε κ εσύ ..επειδή κ εσύ με ξελογιάζεις... πάλι εδώ ειμαι

Διαφημίσεις

Αρετη κι εγω θελω κι αλλες φωτο, στειλε και σε εμενα! ;)

Χαρουλα καλοριζικο το τατου, εγω εχω ενα ηδη στον καρπο του αριστερου μου χεριου, ειναι το αρχικο γραμμα του ονοματος της κορης μου μια μια καρδουλα. Στις 30/09 θα κανω το 2ο, στην ωμοπλατη, αλλα ειναι υπερπαραγωγη και θα σας το δειξω αφου το κανω! :D

Το παιδι μου δεν κοιμηθηκε καλα ουτε το μεσημερι.. Αν κανει ετσι και ολο τον Αυγουστο, κλειστε μου μια σουιτουλα στο Δαφνι! :rolleyes:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εγω θα κανω το Π,Σ,Ν.και θα σας το δειξω μετα.ουτε τα δικα μου κοιμουντε.εκλεισα κ τα παιδικα του στεργιου και εχει μια γκρινια ελεινη.ελπιζω να τον παρει ο υπνος γιατι δε με βλεπω καλα.

πω πω πω δεν σας προλαβαινω!!!!!!ποσα γραψατε πια;;;;;καλα λεει η τζες οτι ειμαστε ξελογιαστρες!!!!χιχιχιχι

εγω πηγα την μεγαλη μου στην μαμα μου και γυρισα πισω.οταν την εχω εδω ειναι αδυνατον να με αφησει να μπω!ερχετε στον υπολογιστη και παταει ολα τα κουμπια!!!!γι'αυτο συνηθως οταν την εχω εδω μπαινω το βραδυ οταν κοιμηθουν!

χαρουλα για το ταττου αν το θες πραγματικα καντο!εγω εχω ενα εδω και 12 χρονια σε αποκρυφο σημειο και τωρα κανονιζω για το δευτερο!αχ βρηκα ανθρωπο να λεμε για τα ταττου μας!!!!και μαζι με την φαιη θα κανουμε καλο τριο ταττουσυζητησης!!!!φαιη περιμενω να δω το καινουργιο σου απο κοντα!χαρα σε ποιον θα το κανεις;εχεις κανεναν καλο εδω;εγω το ειχα κανει στην πατρα.και τωρα επειδη δεν ξερω κανεναν εδω λεω να ανεβω αθηνα!

αρετη σου στελνω πμ το μειλ μου.περιμενω και εγω φωτο!!!!

γιωτα τα εβαλες με το σπιτι ε;τι να κανεις;και αυτο εμας περιμενει!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

στη πατρα θα το κανω.θελω να εχω τους αντρες της ζωης μου για παντα πανω μου....χιχιχι:D:D:Dεσυ που το εχεις ειπες: Roll:: Roll:: Roll:τι εχεις κανει????:P

Διαφημίσεις

Βρε, κορίτσια, αφήστε την γκρίνια και την ανασφάλεια της ηλικίας για μένα που είμαι και η μεγαλύτερη!!!!! Μα να μιλάτε εσείς!!!!

Αρετή είσαστε μια όμορφη οικογένεια κι εσείς. Ε, μα οι Ηλείες ξέρουμε να διαλέγουμε!

Τζες, μια συμβουλή. Μην αυξήσεις το στήθος απο 75β σε 85Β γιατί ο πλαστικό τη πλάτη θα ανοίξει (χα,χα,χα). Το cup απο Β σε D μάλιστα!

Αχ, ζηλεύω για το τατουάζ, αλλά φοβάμαι πως θα δείχνει στα -ηντα μου, συν ότι όταν λέω για τατου ο Βασίλης μου λέει να κάνει και αυτός το σήμα του Ολυμπιακού!!

FEFcp3.png uSlbp2.png

Τζες, μια συμβουλή. Μην αυξήσεις το στήθος απο 75β σε 85Β γιατί ο πλαστικό τη πλάτη θα ανοίξει (χα,χα,χα). Το cup απο Β σε D μάλιστα!
Γιώτα το πόσοοοοοο έχω γελάσει δεν μπορεις να φανταστείς....χαχα

να'μαι παλι!!!!!βγηκα για δουλειες το απογευμα.βασικα ενδοκρινολογο πηγα.το χαπακι μου για τον θυρεοειδη το συνεχιζω ακαθεκτα:(και εγω που νομιζα οτι θα μου το εκοβε τωρα που γεννησα.....τζιφος!τεσπα.και επ'ευκαιριας πηγα στα μαγαζια μπας και βρω κανα φουστανακι ετσι για καθε μερα τωρα με τις εκπτωσεις.κατι βρηκα αλλα ακριβα ρε κοριτσια!που ειναι οι εκπτωσεις οεοοοοο;;;;;αλλα τελικα το πηρα γιατι με επιασε το καταναλωτικο μου και εκανα και λιγο shopping therapy:tongue:βεβαια εφυγα τρεχοντας απο την αγορα αφου η κορη μου ειχε αρχισει να ουρλιαζειιιιιιιιι!!!!!

τι τραβαμε και εμεις οι μανες!!!!!!!!:rolleyes:

τζες ειδα τις φωτο σου!καλα τι κουκλια ειναι τα μωρα σου;σκορδα στα ματια μου να μην στα ματιασω!να τα χαιρεσαι κοριτσαρα!

χαρα και εγω στη πατρα το ειχα κανει ωντας φοιτητρια στον αντρεα(δεν θυμαμαι επωνυμο)ειχε το μαγαζι ψηλα στην γουναρη.δεν ξερω αν υπαρχει ακομα!πανε και τοσα χρονια βλεπεις!:tongue:εχω κανει ενα ροδο(δικο μου σχεδιο)μπροστα δεξια......καταλαβαινεις.....να μην μπω σε ανατριχιαστικες λεπτομεριες:lol::lol::lol:

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...