Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά κι εγώ ήμουν πολύ με το φυσικο κ το υποστήριζα τρελά αλλά τώρα που κυκλοφορουν βυζούδες πάει το ενισχυμένο σουτιέν σύννεφο :tongue: :tongue: :tongue: γερνάωωωωω Αρετήηηηηηηηηηηηηηηη

εμενα απο τοτε που εκλεισα τα 20 αφησα την ωραια 10ετια με το 1.. μπροστα (στα 100 παλι.......:D:D)καθε χρονο στα γεννεθλια μου με παιρνει τηλ μια φιλη μου και με ρωταει πως τα παω με την κριση ηλικιας.φοβαμαι τοοοοσο πολυ να γερασω.................:-(:sad::-(:sad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά αυτό είναι το καφέ της ανασφάλειας.... έχω άδικο Χαρά;

εσυ να τα βλεπεις αυτα.μια χαρα ειμαστε και δε το παραδεχομαστε.:rolleyes:

Τελικά αυτό είναι το καφέ της ανασφάλειας.... έχω άδικο Χαρά;
και εγω επησης κ ο αντρας μου.θα με σκοτωσει αμα κανω βλακειες.τη γυναικα του λεει τη θελει αλιθινη κ οπως τη γνωρισε.αμα ηθελε ψευτικη υπαρχουν και κατι κουκλες στο εμποριο.........λεει.:shock:

μονο από'μένα να πάρει το καφέ που ειμαι η χαρά της ανασφάλειας δέσαμε.. .Κι εμένα όταν του λέω για εγχειρήσεις κ τέτοια με βρίζει ότι ειμαι μια χαρά αλλά πλέον θέλω να ειμαι εγώ καλά

Κοίτα, δε φοβάμαι προς το παρόν τα γηρατειά, όσο τις αρρώστιες που τα συνοδεύουν, την ανημποριά.... Εντάξει, θα ρυτιδιάσω, θα γίνω πατσόγρια, θα το καταπολεμήσω με κρέμες μόνο, όσο μπορώ, αλλά θέλω να αυτοεξυπηρετούμαι, να είμαι δραστήρια και ενεργητική. όσο για το αισθητικό κομμάτι, σύνταξη να έχω να τα δίνω στις αισθητικούς, όχι στους πλαστικούς χειρουργούς... α παπαπα δεν τα μπορώ εγώ αυτά....φοβάμαι!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

πωπω ναι ρε κοριτσια μας φανταζεστε στα 60 στη καρεκλα της αιθητικου και να τη βριζουμε που μας εκανε 5 και οχι 10 χρονια νεοτερες με τις θεραπειες...:tongue::tongue:εγω φοβαμαι και μην δεν αρεσω στον αντρα μου.οχι τωρα ομως μετα τα 50 ελπιζω να ερθουν αυτες οι ανασφαλειες.:confused::confused:

Διαφημίσεις

Ξεμυαλίστρες έχω αφήσει όλη τη δουλειά πίσω... δεν θα ξαναμπώ για σήμερα το αποφάσισα, θα τα πούμε αύριο να κάνω καμμιά δούλεια

ελα μωρε υπερβολικη πια.......:tongue::tongue::tongue:

Α όλα κι όλα... δε μεγαλώνουμε μόνο εμείς, μεγαλώνουν κι αυτοί! Πώς αυτοί όμως με την πάροδο του χρόνου γίνονται καλύτεροι μου λέτε:confused: Είναι άδικο.... μεγαλώνουν και τους βαφτίζουν γοητευτικούς, για μας λένε ότι "σπάμε"...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Α όλα κι όλα... δε μεγαλώνουμε μόνο εμείς, μεγαλώνουν κι αυτοί! Πώς αυτοί όμως με την πάροδο του χρόνου γίνονται καλύτεροι μου λέτε:confused: Είναι άδικο.... μεγαλώνουν και τους βαφτίζουν γοητευτικούς, για μας λένε ότι "σπάμε"...

ναι ρε παιδακι μου ειδα μια θεια μου προσφατα ημουν 10 χρονων οταν την ειδα τελευταια φορα.αυτη εσπασε φαινετε οσο ειναι (και δεν ειναι και πολυ μεγαλη)και ο αντρας της δεν περασε χρονος απο πανω του.τη τυχη μου λεω κοιτα να δεις που μολις καβατζαρω τα 50 θα φαινομαστε σινομιλικοι με το πανο που θα ειναι στα 65.αλλα βλεπεις δεν εχουν να κανουν και πολλα στη ζωη τους.μονο να δουλευουν να φερνουν λευτα και να "σπερνουν"και μετα περιμενουν.ενω εμεις εγκυμοσυνη τοσους μηνες γεννες θηλασμοι ορμονες.προεμηνορυσιακα συνδρομα παιδια σκυλια σπιτια πλυσιμο.............(μη πω αλλα συγχηστικα)σωμα ειναι τι να σου κανει κλαταρει....μη σου πω και πολυ αντεχει.:?::?::-(:-(:!:

Διαφημίσεις

κοριτσια δε σας ειπα θα κανω τατουαζ!!:D:D:Dχρονια το περιμενα.ο πανος δε μαφηνε με τιποτα αλλα ειδε ποσο πολυ το θελω και ειπε να κανει την υποχωρηση και μη μου το στερησει.

κοριτσια δε σας ειπα θα κανω τατουαζ!!:D:D:Dχρονια το περιμενα.ο πανος δε μαφηνε με τιποτα αλλα ειδε ποσο πολυ το θελω και ειπε να κανει την υποχωρηση και μη μου το στερησει.

Πριν σχολιάσω: τι και σε ποιο σημείο;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Πριν σχολιάσω: τι και σε ποιο σημείο;

θα το κανω στο σβερκο πισω ακριβως εκει που αρχιζει η πλατη για να μη το βλεπω συνεχεια και το βαρεθω και για να το δουν αλλοι θα πρεπει να φοραω μαγιο και να εχω και κοτσιδα τα μαλλια μου.δε θελω να το κανω θεατρο.το θελω μονο για μενα.3 πολυ μικρα γραμματακια θα κανω οσο το νυχι του αντιχειρα περιπου φαντασου.τιποτα σπουδαιο.σιχαινομαι τους δρακους κ τις νεραιδες σε εμφανεστατα σημεια.εγω περα απ τον αντρα μου την αδερφη μου και εσας που σας το ειπα δεν εχω σκοπο να το δειξω σε κανενα.

Παιδιά, θα φύγω κι εγώ σιγά-σιγά μπας και προλάβω να σιδερώσω πριν φέρει ο Βασ τα καμάρια μου! Φιλάκια!

Να σας στείλω και άλλες φώτο τώρα που τα κατάφερα; αν θέλετε, μη γίνομαι και φορτική!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...