Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με το φαγητό.... μόνο με το γλυκό. Γι' αυτό και πήρα άντρα ζαχαροπλάστη:tongue:

Εγώ αυτό το θέμα πως το έχασα....

τί θέμα να έχεις με το φαγητό...ακτινογραφία είσαι (με την καλή την έννοια φυσικάαααα)

Ασχετο η Γιώτα η Αμαλιαδιώτισσα που είναι ;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να' μαι και εγώ!

Σήμερα "τα έβαλα" με το σαλόνι. (τοίχους, κουρτίνες, καναπέδες κτλ) Κι ακόμα δεν έχω τελειώσει αλλά είπα να κάνω ένα διάλειμμα. Παλαιότερα έπαιρνα και μια γυναίκα, τώρα:(:(:(

Θέλω κι εγώ φωτο, Αρετή. Θα σου στείλω το μαιλ μου.

Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με το φαγητό.... μόνο με το γλυκό. Γι' αυτό και πήρα άντρα ζαχαροπλάστη:tongue:

Στείλε! Τώρα που πήρα το κολάι...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Δε μας παραθέτετε κι εμάς αυτή τη συνταγή; Λέω κι εγώ να πάρω γαύρο για το Σάββατο-φθηνό- δε θέλω να φάμε πολύ βαριά γιατί το βράδυ θα έχουμε και το γάμο...

και έχεις όρεξη να φιλετάρεις το γαύρο ... κάνε κάτι πιο γρήγορο.. μια μακαρονάδα μην παιδεύεσαι

Εγώ αυτό το θέμα πως το έχασα....

Ασχετο η Γιώτα η Αμαλιαδιώτισσα που είναι ;;;

Έχω παρατηρήσει ότι μπαίνει το βραδάκι συνήθως, θα περιμένει να κοιμηθούν τα παιδιά φαίνεται...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Αρετή, έστειλα πμ.

Άσχετο αλλά δεν σας προλαβαίνω. Ωσπου να γράψω εγώ, έχετε στείλει 4-5 μνμ

Είμαστε γρήγορες εμείς τί νομίζεις... κ ξύνομαι κ ενδιάμεσα από το κάψιμο του ήλιου

ακομα καμμενη εισαι εσυ???????????αμαν.ρε κοριτσια μια απορια τωρα που παραγνωριστηκαμε.τι στο καλο κανετε και οι αντρες σας δεν εχουν κοιλια.(τζες εξαιρείσαι δεν τον εχω δει τον αντρα σου)ο δικος μου απο τοτε που παντρευτηκαμε εχει βαλει 15 κιλα.20 πηρε αλλα 10 χανει 3 παιρνει κ.ο.κ.κανω κατι λαθος?φταιει η μπυρα που πινει καθε μεσημερι αντι για νερο?????τι να πω??:confused::confused::confused::confused:

ακομα καμμενη εισαι εσυ???????????αμαν.ρε κοριτσια μια απορια τωρα που παραγνωριστηκαμε.τι στο καλο κανετε και οι αντρες σας δεν εχουν κοιλια.(τζες εξαιρείσαι δεν τον εχω δει τον αντρα σου)ο δικος μου απο τοτε που παντρευτηκαμε εχει βαλει 15 κιλα.20 πηρε αλλα 10 χανει 3 παιρνει κ.ο.κ.κανω κατι λαθος?φταιει η μπυρα που πινει καθε μεσημερι αντι για νερο?????τι να πω??:confused::confused::confused::confused:

χαχαχα ο Βασίλης έχει κοιλιά για τα κυβικά του! Απλώς όταν παχαίνει, παίρνει μόνο εκεί και όταν χάνει, αδυνατίζει στο ίδιο σημείο. Εμ τι να έχουν οι άντρες... ούτε κώλο ούτε μπούτια ούτε κυτταρίτιδα... άσε γιατί συγχύζομαι! Μπορεί να φταίει η μπύρα... Α και ο Βασ δεν τρώει γλυκά, πολύ σπάνια.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εμένα δεν έχει καθόλου κοιλιά ειναι αδύνατος... όμως όσο ήμουν έγκυος στο Θοδωρή πήρε 30 κιλά... και δεν μου άρεσε καθόλου.. και κοιλιές είχε κ προγούλια κ δεν μου έκανε "κούκου".. μια-δυο το κατάλαβε κ σταμάτησε γλυκά- αναψυκτικά-μπύρες- υπερβολικό φαγητό κ πριν 6 μήνες έκοψε κ το ψωμί. Κάνει πολλή γυμναστική στο σπίτι και από το 2006 κ μετά κυκλοφορεί σαν νέο γκομενάκι.. Βέβαια του είχα ζητήσει να κάνει εξετάσεις αίματος να δούμε που πάμε κ για καλή μου τύχη του βρήκαν ελάχιστη χοληστερίνη κ από την επόμενη μέρα δεν τον άφηνα να κάνει παρασπονδία. Η μπύρα λένε κάνει κοιλιά αλλά δεν ξέρω...

χαχαχα ο Βασίλης έχει κοιλιά για τα κυβικά του! Απλώς όταν παχαίνει, παίρνει μόνο εκεί και όταν χάνει, αδυνατίζει στο ίδιο σημείο. Εμ τι να έχουν οι άντρες... ούτε κώλο ούτε μπούτια ούτε κυτταρίτιδα... άσε γιατί συγχύζομαι! Μπορεί να φταίει η μπύρα... Α και ο Βασ δεν τρώει γλυκά, πολύ σπάνια.

ρε παιδι μου ο πανος δεν τρωει και τρεχει ολη μερα.αλλα ηταν μια ζωη οδηγος οποτε το σωμα του εχει μαθει να κανει σοσιβιο.τουλαχιστον να ξεφουσκωσει λιγο......για την υγεια του οχι οτι με ενοχλει.που να δειτε οταν ημουν εγκυος ορθη γωνια επρεπε να κανουμε για να αγκαλιαστουμε.ημουν που ημουν σαν πασχαλινη κιντερ εκπληξη ηταν και ο πανος...........:D:D

Ααααα Τζέσσικα σε είδα τελικά! και τα παιδάκια σου! Καλά ε, με τπτ δε σε φανταζόμουν κοκκινομάλλα!:lol::lol::lol: καλέ κουκλιά είστε οικογενειακώς! Στείλε κι άλλες, πάντως, αν θες!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...