Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είδα τις φώτο... καλά Χαρούλα, στο ξαναείπα... άλλος άνθρωπος! Πρώτα απ'όλα, τώρα φαίνεσαι νεότερη. Τελικά καλά λένε, ότι το πάχος προσθέτει και χρόνια... Ο Στέργιος κουκλί, τι μάτι είναι αυτό καλέ... Το πιασιματάκι στα μαλλιά πολύ μου άρεσε στη βάφτιση! Το φόρεμα όμως πάλι δε φαίνεται!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!! Αρετή εγώ φωτό πήρα;;;εεε;;;; Εεεεε... όχι:oops::)

Πως πάει σήμερα, εγώ κάπως καλύτερα. Αν κ έχω αρκετή δουλειά κ δεν ξέρω αν αργότερα θα μπορέσω να μπω να γράψω.

Τα βρήκατε; Αυτό έχει σημασία!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μπράβο! Κι εμείς είμαστε καλύτερα μετά από ένα θέμα που δημιουργήθηκε αλλά επειδή με ξέρω...κρατάω τις αποστάσεις μου και δεν είμαι πολύ διαχυτική. Δύσκολο πάντως ρε γμτ, γιατί αν δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου μέσα στο σπίτι, τότε άστα βράστα!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?αρετη μονο η μια του χρηστου μου εμφανιζετε οι αλλες οχι.στη φοτω που εχω τα κιλα ειμαι 19 χρονων.αστα.αυτες οι φοτι ειναι απ τη δικια μου μηχανη.με το νοσοκομειο κτλ δεν εχω παει να παρω τις καλες.οταν τισ παρω θα στις στειλω.αλλα νεα.???

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!

Σερνομαι ρε φιλε, σερνομαι!

Το παιδι μου, παρολο που χθες το απογευμα μια χαρα εκτονωθηκε, καθως πηγαμε στο σπιτι μιας φιλεναδας και επαιξαν με την πισινα, χορεψαν κλπ., σημερα ξυπνησε 6!!!! Δεν την παλευω με τιποτα ομως... Την ξαναεβαλα πισω, σηκωθηκε 6:25, την ξαναεβαλε ο Β και στις 07:00 που σηκωθηκε εν τελει, δεν δεχοταν με καμμια Παναγια να ξαναξαπλωσει. Οπως καταλαβαινετε, μας αποτελειωσε σημερα.

Ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσω πως τρωει εντελως μονη της, χωρις να λερωνεται -πολυ-. Οποτε της εφτιαξα τα δημητριακα της, της εβαλα classical baby στο λαπτοπ και την αφησα να χαζεψει λιγακι. Μετα ντυθηκαμε και κατεβηκαμε στο σχολικο.

Θελω να ελπιζω και να ευχομαι πως δεν θα τους κουρελιασει τα νευρα στο σταθμο εξαιτιας του τελειως πρωινου εγερτηριου (την πιανει νυστα και κατα συνεπεια και γκρινια). Κατα τα αλλα, καλα!

Χαρουλα καλο κουραγιο με τη διαιτα κοριτσακι!

Γιωτουλα κι εμενα απο τη μυτη μου τις βγαζει τις εξοδους ο αντρακος μου... Καλο κουραγιο και παλι για την εβδομαδα που κυλα...

Αρετηηηηη θελω κι εγω φωτογραφιες!!! ;)

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...