Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάρα σ'ευχαριστώ αλλά θα έχεις την προσωπική σου αντιπρόσωπο avοn σε λίγες μέρες, την Χαρά μας αν πει το ναι...

Για το μακιγιάζ οτι θες... κάνουμε makeup party όταν κατέβω ..πεθαίνω για τέτοια....

αααα δε μας τα πες αυτα!!!!θελω κι εγω απ εξω θα μαφησετε????δε μαγαπατε?????????:-(:sad::-(:sad::-(:sad:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ πολυ χαιρομαι που βρηκα την πρωτη μου πελατισσα.θα μας τιμησετε κυρια patpan?????????σαρεσαν τα κεφτεδακια μπουμπου????που να δεις τα γεμιστα μπιφτεκια.φερνει το πεθερικο κιμα καθε κυριακη και ψηνουμε.

Γιώτα και παντρεύουμε και βαφτίζουμε το Σάββατο! Ξεπαραδιαστήκαμε σου λέω... Είχε και ακριβό γούστο το ζευγάρι! άστα να πάνε....

Ευτυχώς εμάς η κουμπάρα, αν και τα έχει διαλέξει όλα μόνη της, τα πήγε όλα οικονομικά. Τώρα τι έχει πάρει θα σας πω όταν επιστρεψω!

Πάω να πάρω απο τον παιδικό τον Αλεξ. και θα τα πούμε πάλι.

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

Ααααα Τζεσικα, να σε ρωτήσω: σπρέυ που να διατηρεί το make up υπάρχει;

στην Avοn όχι.. εγώ όταν ειχα πάει Ιταλία τελευταία φορά ειχα πάρει ένα του diego della palma που σε κάνει σούπερ... εδώ Ελλάδα δεν το έχω βρέι αλλά επειδή μου τελειώνει θα επικοινωνήσω με την εταιρία που το πήρα.... πάντως στα hondos κάπου θα βρείς αλλά δεν ξέρω αν ειναι εξίσου καλά

αχ πολυ χαιρομαι που βρηκα την πρωτη μου πελατισσα.θα μας τιμησετε κυρια patpan?????????σαρεσαν τα κεφτεδακια μπουμπου????που να δεις τα γεμιστα μπιφτεκια.φερνει το πεθερικο κιμα καθε κυριακη και ψηνουμε.

παρααααααα πολύ κ επειδή δεν μου πετυχαίνουν τα λαχταράω ακόμη περισσότερο

οσο κιμα τοσο ψωμι καταρχην.μαιντανο 1 κρεμμυδι δυοσμο τα αλεθω στο μπλεντερ.(αν το κανω στο χερι κλαιω σαν τις χηρες)τα ριχνω μεσα.2 αυγα λαδι ριγανη αλατι πιπερι τα ζυμωνω καλα καλα ομως και στο τελος πριν τα τηγανησεις βαζεις μεσα ξυδι 4 5 κουτ σουπας και ζυμωνεις να παει παντου.τα κραταει μαλακα.μετα αλευρωνεις και τηγανιζεις.οταν θα τα πλαθεις θα ειναι πολυ μαλακα στο χερι σου γιαυτο βαζεις αλευρι πρωτα στο χερι και μετα τα πιανεις.μη βαλεις τιποτα μεσα για να σφιξουν π.χ.αλευρι (οπως η μανα μου)γιατι θα γινουν μπαλακια του πινγκ πονγκ και δε θα μεινουν μαλακα μεσα.οκ?

Διαφημίσεις

Α οκ! Την Παρασκευή που έχω περιποίηση προσώπου στα χόντος θα ρωτήσω... Είναι απόγευμα τα μυστήρια ρε παιδιά, άρα φανταστείτε τί ζέστη θα κάνει.... Θα έχουμε και τα παιδιά και πράγματα να κουβαλήσουμε....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

οσο κιμα τοσο ψωμι καταρχην.μαιντανο 1 κρεμμυδι δυοσμο τα αλεθω στο μπλεντερ.(αν το κανω στο χερι κλαιω σαν τις χηρες)τα ριχνω μεσα.2 αυγα λαδι ριγανη αλατι πιπερι τα ζυμωνω καλα καλα ομως και στο τελος πριν τα τηγανησεις βαζεις μεσα ξυδι 4 5 κουτ σουπας και ζυμωνεις να παει παντου.τα κραταει μαλακα.μετα αλευρωνεις και τηγανιζεις.οταν θα τα πλαθεις θα ειναι πολυ μαλακα στο χερι σου γιαυτο βαζεις αλευρι πρωτα στο χερι και μετα τα πιανεις.μη βαλεις τιποτα μεσα για να σφιξουν π.χ.αλευρι (οπως η μανα μου)γιατι θα γινουν μπαλακια του πινγκ πονγκ και δε θα μεινουν μαλακα μεσα.οκ?

ευχαριστωωωω!!

eee δεν στο είπα.... αλλά το σπίτι σου σκεφτομουν για το make up πάρτυ με την αυλάρα :rolleyes:

ειναι να τα συζητας αυτα τα πραγματα ΕΝΟΗΤΕ!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...