Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ μην το κάνεις αυτό Τζέσικα, δίκιο έχεις, αλλά μου το κάνει κι εμένα ο Βασ και μου το βγάζει ξινό.... Έκανα ανταύγειες και όταν μπήκα μέσα είδα ότι του άρεσαν αλλά η πρώτη ερώτηση ήταν: πόσο; και μόλις άκουσε την τιμή, άνοιξε το στόμα του και μόνο που δε μου 'πε να τα ξυρίσω.... Ενώ είχε δίκιο, γιατί όντως ήταν ακριβές, αλλά κι εγώ το καημενο δεν περίμενα ότι θα πλήρωνα τόσα λεφτά, του κράταγα μούτρα γι'αυτή του την αντίδραση. Μετά βέβαια, κάτσαμε και συζητήσαμε και ηρεμήσαμε και οι 2...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μετά βέβαια, κάτσαμε και συζητήσαμε και ηρεμήσαμε και οι 2...

κ εμένα παρά τις δυσκολιες ποτέ δεν μου είπε τίποτα αν αγοραζα κάτι... τώρα πάει το έκανα κ ειχε τέτοιο παράπονο, μετά νεύρα... μετά λόγια κακά, μετά έσπασε κ 2 πορτατίφ, μετά έκλαιγα σαν παλαβή.. Σίγουρα δεν ήταν η υποδοχή που μου είχε ετοιμάσει

Σκ@τα με τα οικονομικα παιδια...

Εχθες δεν ειχα ενα πακετο μωρομαντηλα να βαλω στην τσαντα του παιδιου να τα παρει μαζι του στο σταθμο! Τι ξεφτιλα ειναι αυτη... Να μην εχεις ενα πακετο μωρομαντηλα... :( Πηγα σημερα απο τη μανα μου και μου εδωσε, πηγα, πηρα και ετρεχα πανικοβλητη πρωι - πρωι να τους τα παω. Φυσικα και δεν τους ειπα πως δεν ειχα, ειπα απλα πως ξεχασα να τα βαλω μεσα.

Και ολη αυτη η κατασταση μας εχει επηρεασει ολους, με αποκορυφωμα να σκοτωθουμε οικογενειακως σημερα. Αυτη τη στιγμη ειμαι τσακωμενη και με τη μανα μου και με τον αντρα μου.

Βαρεθηκα πια.... Και δεν βλεπω και φως στον οριζοντα!

Αφηστε τα κορες.. Μιληστε για κατι αλλο γιατι δεν θελω να βαραινω το κλιμα...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μιληστε για κατι αλλο γιατι δεν θελω να βαραινω το κλιμα...

aσε το βάρυνα εγώ αγάπη.. θα περάσω να σε πάρω να πάμε να μείνουμε σε μια σπηλιά εγω κ εσύ κ χορευοντας να πεσουμε από το γκρεμό

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια

Αχ, ξεποδαριάστηκα πάλι σήμερα. Βρήκε όμως η νύφη μου κάτι φορέματα...τέλεια.

:idea:Τζες, σε "νοικιάζω" για προσωπική μακιγιέζ. Εγώ πάνω μου, τόσο στα ρούχα όσο και στο βάψιμο, είμαι αλλού γι' αλλού.

Η βαλεριάνα σε ηρεμεί αρκετά, δεν είναι όμως και λεξοτανίλ. Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα, λένε στο χωριό μου. Αντε και όλα θα φτιάξουν.

Φαίη, τι έπαθες? Ποιος σε μάλωσε?

Χαρά πότε πας στην θεία σου, τη μοδίστρα? Θέλω να της πάω ένα φόρεμα για στένεμα και θα ήταν ευκαιρία να βρεθούμε λίγο.

Αρετή, κουμπάρα και εσύ? Άσε εγώ βαφτίζω αυτό το Σ/Κ και είναι τρελά τα έξοδα καθώς έχουμε και ταξίδι στη μέση.

Η Γιώτα χάθηκε. Ελπίζω να είναι όλα καλά.

Υ.Γ Τζες και εγώ θέλω να αγοράσω κάτι απο την αβον. Οταν ξανακατέβεις φέρε και το προσπέκτους για να τα δω πιο καλά

FEFcp3.png uSlbp2.png

αχ ρε φαιη πολυ με στεναχωρησες.ειναι γενικο το κακο.σε ολους μας μενει πολυς μηνας στο τελος του μισθου.μη στεναχωριεσαι υπομονη.τζες μερικες φορες οι αντρες ειναι πιο παιδια και απ τα παιδια.κρατα τη ψυχραιμια σου.τι αλλο να πω???????

Γεια σας κοριτσάκια

Αχ, ξεποδαριάστηκα πάλι σήμερα. Βρήκε όμως η νύφη μου κάτι φορέματα...τέλεια.

:idea:Τζες, σε "νοικιάζω" για προσωπική μακιγιέζ. Εγώ πάνω μου, τόσο στα ρούχα όσο και στο βάψιμο, είμαι αλλού γι' αλλού.

Η βαλεριάνα σε ηρεμεί αρκετά, δεν είναι όμως και λεξοτανίλ. Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα, λένε στο χωριό μου. Αντε και όλα θα φτιάξουν.

Φαίη, τι έπαθες? Ποιος σε μάλωσε?

Χαρά πότε πας στην θεία σου, τη μοδίστρα? Θέλω να της πάω ένα φόρεμα για στένεμα και θα ήταν ευκαιρία να βρεθούμε λίγο.

Αρετή, κουμπάρα και εσύ? Άσε εγώ βαφτίζω αυτό το Σ/Κ και είναι τρελά τα έξοδα καθώς έχουμε και ταξίδι στη μέση.

Η Γιώτα χάθηκε. Ελπίζω να είναι όλα καλά.

Υ.Γ Τζες και εγώ θέλω να αγοράσω κάτι απο την αβον. Οταν ξανακατέβεις φέρε και το προσπέκτους για να τα δω πιο καλά

πεμπτη.αν θες ελα σα δικη μου πελατισσα γιατι της παω κ εγω δουλειες και πληρωνομαι.

Μην τσακώνεστε βρε παιδιά για το οικονομικό, ξέρω η φτώχεια φέρνει γκρίνια, αλλά πιστεύω ότι τους μειωνουμε πολύ τους άντρες μας όταν τους κατηγορούμε γι'αυτό το θέμα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

aσε το βάρυνα εγώ αγάπη.. θα περάσω να σε πάρω να πάμε να μείνουμε σε μια σπηλιά εγω κ εσύ κ χορευοντας να πεσουμε από το γκρεμό

Μην ακούω τέτοια, ούτε για αστείο. Όλα φτιάχνονται φτάνει να υπάρχει υγεία.

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρα σ'ευχαριστώ αλλά θα έχεις την προσωπική σου αντιπρόσωπο avοn σε λίγες μέρες, την Χαρά μας αν πει το ναι...

Για το μακιγιάζ οτι θες... κάνουμε makeup party όταν κατέβω ..πεθαίνω για τέτοια....

Γιώτα και παντρεύουμε και βαφτίζουμε το Σάββατο! Ξεπαραδιαστήκαμε σου λέω... Είχε και ακριβό γούστο το ζευγάρι! άστα να πάνε....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

τι αλλο να πω???????

να πεις πως φτιάχνεις τα κεφτεδάκια.... θυμήθηκα τώρα κ μου ήρθε ντουβρουτζάς... ζητήστε μου ότι θέλετε από φαγητό αλλά κεφτεδάκια κ μπιφτέκια δεν "το έχω"... με τίποτα λέμε

Για το μακιγιάζ οτι θες... κάνουμε makeup party όταν κατέβω ..πεθαίνω για τέτοια....

Μόνο να μην σας βάψω εγώ, γιατί κάτι σε κλόουν θα φέρνετε:D:D:D

Μπορεί και στον Κοργιαλά έτσι όπως βάφεται:shock::shock:

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...