Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου.καλως ορισες παλι στη παρεα μας τζες.τι νεα?θα με γραψεις απο αποσταση γιατι δεν μπορω να περιμενω.πολυ μου στοιχησε που εχασα την προσφορα με τα γυαλια.γινετε???ωραιο το μαλλι αρετη αλλα εσενα δεν σε ειδαμε ακομα!!!!!χτες δεν πηγα για μπανιο τελικα.πηγαμε κουνιες ξεσαλωσανε και μετα για σουβλακια.αλλα νεα πειτε τιποτα βαριεμαι που ζω ομως...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! όπως έχω ξαναπεί, δε χάνεις και τπτ! χαχα... Μωρέ είχαμε πει την Παρασκεύη με το Βασ να το τακτοποιήσουμε αυτό το θέμα. Γυρίζαμε όμως από τον παιδότοπο αργά και, μέχρι να κοιμηθούν τα παιδιά, πέφταμε κι εμείς εξαντλημένοι. Αν μπορέσει σήμερα... μακάρι. Πάντως τώρα έχω κάνει ανταύγειες και δεν έχω βγάλει φώτο. Από το γάμο θα βάλω μετά που θα είμαι και πιο περιποιημένη...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Πάλι στο χωριό, δεν μου το επιστρέπουν τα οικονομικά μου για κάπου αλλού αν κ θα το ήθελα πάραααα πολυ

εγω θα κανω διακοπες στη κορινθο γιατι δε το επιτρεπουν τα οικονομικα μου.το 3ημερο αλλα εμεις θα το κανουμε 4ημερο του 15αυγουστου.

θα με γραψεις απο αποσταση γιατι δεν μπορω να περιμενω.πολυ μου στοιχησε που εχασα την προσφορα με τα γυαλια.γινετε???

Δεν την έχεις χάσει την προσφορά, η καμπάνια 15 λήγει στις 25/7 αν κάνουμε την εγγραφή σου μέχρι τότε θα μπορέσεις να τα πάρεις.

εγω θα κανω διακοπες στη κορινθο γιατι δε το επιτρεπουν τα οικονομικα μου.το 3ημερο αλλα εμεις θα το κανουμε 4ημερο του 15αυγουστου.

Οταν γίνουμε πλούσιες θα πάμε φορουμικώς στο costa navarino

δηλαδη μπορω να παρω αυτα με τα ποσα που μου ειπες και να μη πληρωσω τιποτα αλλο η ειναι συγκεκριμενα τα πακετα????

ααα αμα γινουμε πλουσιες θα μου επιτρεψετε να κανω καμια 15αρια παιδακια να γεμισει ο κηπος παλι γιατι μαρεσε και μονιμα αυτη τη φορα οχι 2 ωρες.αρετη περιμενουμε να μας πεις κατι να σου πουμε τη γνωμη μας.δεν το ξεχασα.....

Διαφημίσεις

δηλαδη μπορω να παρω αυτα με τα ποσα που μου ειπες και να μη πληρωσω τιποτα αλλο η ειναι συγκεκριμενα τα πακετα????

ααα αμα γινουμε πλουσιες θα μου επιτρεψετε να κανω καμια 15αρια παιδακια να γεμισει ο κηπος παλι γιατι μαρεσε και μονιμα αυτη τη φορα οχι 2 ωρες.αρετη περιμενουμε να μας πεις κατι να σου πουμε τη γνωμη μας.δεν το ξεχασα....

ααα αμα γινουμε πλουσιες θα μου επιτρεψετε να κανω καμια 15αρια παιδακια να γεμισει ο κηπος παλι γιατι μαρεσε και μονιμα αυτη τη φορα οχι 2 ωρες.αρετη περιμενουμε να μας πεις κατι να σου πουμε τη γνωμη μας.δεν το ξεχασα....

εχεις πμ

Κοίτα τα π.μ σου Χαρα!

Αρετούλα κάτι ρωτούσες για το βάψιμο με μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα....;; Εγώ θα απέφευγα οτιδήποτε σε μπλε αποχρώσεις στο μάτι κ θα προτιμούσα να παίξω με καφέγκρί γωνία κ ανοιχτί βάση ή πολύ ανοιχτί βάση κ μολυβι μπλε σκούρο

Αρετούλα κάτι ρωτούσες για το βάψιμο με μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα....;; Εγώ θα απέφευγα οτιδήποτε σε μπλε αποχρώσεις στο μάτι κ θα προτιμούσα να παίξω με καφέγκρί γωνία κ ανοιχτί βάση ή πολύ ανοιχτί βάση κ μολυβι μπλε σκούρο

Κοίτα πήρα μια διπλή σκιά. Η βάση είναι γαλάζιο-ασημί και η σκούρα μπλέ-γκρί, μάλλον γκρί θα έλεγα. Καφέ δε νομίζω ότι ταιριάζει γιατί τσάντα-παπούτσια θα είναι σε ασημί.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Κοίτα πήρα μια διπλή σκιά. Η βάση είναι γαλάζιο-ασημί και η σκούρα μπλέ-γκρί, μάλλον γκρί θα έλεγα. Καφέ δε νομίζω ότι ταιριάζει γιατί τσάντα-παπούτσια θα είναι σε ασημί.

Μια χαρά ειναι το καφεγκρι (ένα χρώμα δλδ), στο βάψιμο θα πρέπει να δεις κ τί σου πηγαίνει... γενικότερα θα ήταν καλό να αποφύγεις να ταιριάζει τόσο πολύ με αυτό που φοράς αφού το ασημί ειναι αρκετα δύσκολος κ δυνατός συνδυασμός με το μπλέ.. σόρρυ για το κατεβατό αλλά δουλευα μερικά χρόνια σε αντίστοιχο πεδίο γι'αυτό

Το νύχι τι χρώμα να το κάνω; Γαλλικό δε θέλω, δηλ. θέλω, αλλά δε θα μου κρατήσει μέχρι το Σάββατο...

κι εγώ γαλλικό θα έλεγα ή ένα μονοχρωμο παλ χρώμα

Kάτι τέτοιο μου αρέσει Αρετή

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://sxeseis.gr/viewthread.php%3Faction%3Dattachment%26tid%3D20427%26pid%3D651453&imgrefurl=http://sxeseis.gr/viewthread.php%3Ftid%3D20427&usg=__WDNL3frd-N9oVzb1nVksE_wmaqY=&h=344&w=500&sz=19&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=XQAzdzCP3a6CVM:&tbnh=125&tbnw=179&ei=n_8jTqCYKIXFswbH7aG-Ag&prev=/search%3Fq%3D%25CE%25BC%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25AC%25CE%25B6%2B%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B9%25CF%258E%25CE%25BD%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1024%26bih%3D613%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=436&page=1&ndsp=14&ved=1t:429,r:7,s:0&tx=76&ty=64&biw=1024&bih=613

αλλά στο πιο γκρί

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://lh6.ggpht.com/_CjFkg2iJR7U/S81toIV4wRI/AAAAAAAAH_o/FHVHJ9BHMlA/alm_47_s00%2520copy%2520copy%255B6%255D.png&imgrefurl=http://aesthetics-soo.blogspot.com/2010/04/blog-post_20.html&usg=__6XY22nqyppjF2csX1fTxQEMxIxM=&h=233&w=239&sz=122&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=Bob-ryRLZM25rM:&tbnh=148&tbnw=141&ei=n_8jTqCYKIXFswbH7aG-Ag&prev=/search%3Fq%3D%25CE%25BC%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25AC%25CE%25B6%2B%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B9%25CF%258E%25CE%25BD%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1024%26bih%3D613%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=468&page=1&ndsp=14&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=76&ty=78&biw=1024&bih=613

και αυτό

http://www.awomensclub.com/pastal-eye-make-up-spring-2011-trends.php/pastal-eye-make-up-spring-2011-trends-2

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...