Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα!

Εχθες το βραδυ βγηκα με 4 συμφορουμιτισσες!

Περασα καταπληκτικα, γελασα πολυ και παρολο που "σπασαμε" αργα (2 παρα με μαζεψε ο αντρας μου απο την πλατεια Καισαριανης), επεστρεψα σπιτι και δεν μου κρατησε μουτρα κανεις!!!!! :-D:grin::-D:grin::-D Τωρα δεν ξερω... Ηταν απλα στις καλες του αυτος που δεν μου κρατησε μουτρα? Εμπιστευεται περισσοτερο τα ατομα με τα οποια βγηκα εχθες (τα 2 απο αυτα που γνωριζει τουλαχιστον)? Αγνωσται αι βουλαι.. Το θεμα ειναι πως δεν μου βγηκε απο τη μυτη για αλλη μια φορα!

Το παιδι μου ξυπνησε στις 8. Ετοιμαστηκαμε για το "λολειο" χαλαρα και κατεβηκαμε κατω να μας παρει το σχολικο. Οπου εκει μας ενημερωσαν πως προεκυψε καποια δουλεια στον οδηγο του σχολικου και το μεσημερι θα επρεπε να παραλαβουμε εμεις τη μικρη κυρια απο το σταθμο. Σφιχτηκε το στομαχι μου στην ιδεα γιατι την περασμενη φορα ειχε αντιδρασει πολυ ασχημα οταν μας ειδε εκει. Εν τελει πηγαμε εκει προετοιμασμενοι για τα χειροτερα. Μπηκαμε μεσα και στην αρχη καθησαμε στο γραφειο να πουμε και δυο κουβεντες με τη διευθυντρια. Μας ειπε πως αποτυπωνει πολυ ευκολα και εκτελει εντολες επισης πολυ ευκολα. Εχει μαθει τις ημερες της εβδομαδας και τους τις λεει, αν και στο σπιτι δεν εχει κανει καμμια τετοια προσπαθεια παρολο που τη ρωταμε. Επισης μπερδευει τους μηνες με τις εποχες (π.χ. προχθες τη ρωτησα "τι εποχη εχουμε Μαρακι μου?" και πηρα για απαντηση ενα μεγαλοπρεπες "Ιουλιο!" :lol:) αλλα μας εξηγησε πως ειναι πολυ μικρη και ηδη ξερει πολλα για την ηλικια της και να μην αγχωνομαστε. Με τα αλλα παιδια ειναι κοινωνικοτατη και μαλιστα εχει δημιουργησει πιο "στενη" φιλια με αλλα 2 παιδακια: τη Μαρινα και το Γιωργακη. Πηρα και το πλανο με τις δραστηριοτητες του σταθμου οπως μου ειπε εχθες το Αριακι μας για να την απασχολω τον Αυγουστο που θα ειμαστε σπιτι. Μετα ριξαμε μια κρυφη ματια στην αιθουσα που βρισκοταν πριν εισβαλουμε και την ειδαμε να κρατα μια κουκλα και να τη ντυνει με διαφορα ρουχαλακια που ειχαν πανω στο τραπεζακι τους. Η αντιδραση μου ηταν καπως ετσι :shock: αφου το δικο μου παιδι, σιχαινεται κυριολεκτικα τις κουκλες. Εν τελει, ανοιξαμε την πορτα και μολις μας ειδε χαμογελασε πλατια και ετρεξε στην αγκαλια του πατερα της :rolleyes: Χαιρετησε τα παιδακια, φιλησε στο μαγουλο τη δασκαλα της και τη διευθυντρια και φυγαμε ηρεμοι. Πανω λοιπον που πιστεψαμε πως ειχαμε γλιτωσει τα χειροτερα, λιγο πριν φτασουμε στο σπιτι με το αυτοκινητο, αρχισε να κλαιει και να αναζητα τον οδηγο του σχολικου... :roll: Τελικα μολις ανεβηκαμε σπιτι, επεσε κατευθειαν για υπνο.

Ο Β ειναι στη δουλεια, σχολαει 8 σημερα. Εγω νυσταζω πολυ μετα τη χθεσινη κρεπαλη αλλα πρεπει να αντεξω γιατι το απογευμα της εχω ταξει κουνιες.

Φιλακια σε ολες!! :-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, πρέπει να φύγω αλλά τη Δευτέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάτι που με απασχολεί. Απλώς δεν έχω αποφασίσει αν πρέπει να το κάνω δημόσια ή όχι... Δεν επείγει, αλλά θα με βοηθούσατε αν μου λέγατε τη γνώμη σας. Φιλάκια πολλά, καλό σ/κ, δεν έχω ίντερνετ, οπότε μην τα πείτε όλα τώρα, περιμένετέ με μέχρι τη Δευτέρα! χαχαχα... Φιλάκια!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερα κουραστική μέρα. Για να καταφέρω να πάρω άδεια απο Δευτέρα έτρεχα και δεν έφτανα το πρωί στη δουλειά. Τώρα θα απολαύσω 6 μέρες αδειούλα.

Χτες πιστεύω ότι περάσαμε ωραία στης Χαρούλας. Χαρά, σε ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Περιττό να σας πω ότι τα παιδιά ξεσάλωσαν στην αυλάρα (γήπεδο θα τη χαρακτήριζα αν δεν είχε το σπίτι στη μέση:tongue:).

Όσο για μας πιστεύω ότι η γλώσσα μας πήγε ροδάνι - μέχρι και η μικρή της Γιώτας-κουκλάρα- δεν έκλεισε μάτι για να μην χάσει κουβέντα.

Η Χαρούλα αντί να κάτσει να ηρεμήσει, φρόντισε την σιλουέτα μας (προς τα έξω!!!!). Ελπίζω σήμερα όλα τα πήγαν καλά και να μην χρειάστηκες άλλη δόση.

Η Τζεσ με την κουμπάρα :shock: έδωσε άλλη νότα στην παρέα.

Υ.Γ. Ήρωας ο Πάνος που άντεξε τόσες ώρες με μας.:P:p:p Ο Βασίλης μάλλον θα την είχε κάνει...

FEFcp3.png uSlbp2.png

καλημερα.δε χρειαστηκε αλλη δοση.μου ειπαν να κανω μια χοριακη ακομα την παρασκευη και το πιθανοτερο να ειναι 0.γηπεδο το χαρακτηριζω κι εγω κιας εχει σπιτι στη μεση.κανα 2 5 επι 5 ειναι.αυτη η κουμπαρα νευριασε εμενα τελικα φαντασου τη τζες που ηταν μες στο σπιτι της.τωρα που πηρες αδεια να πιουμε κανα καφε.και προινα αν θες ερχομαι να σε παρω δεν εχω προβλημα.γιωτα αμαλιαδα και για σενα ισχυει.:D:D:D

Καλησπερα φιλεναδιτσες μου! :D

Τετοια να μου λετε για το σπιτι της Χαρουλας και μετα μην απορησετε αμα παρω τη σκηνη μου και στησω αντισκηνο απ' εξω! :lol:

Γιωτουλα καλο ξεκινημα στην αδεια σου και καλη ξεκουραση!

Σημερα πηγαμε για μπανιο Λαγονησι. Εγω υποτιθεται δεν επρεπε να κανω μπανιο λογω της επεμβασης για τους πολυποδες και λογω της φωτοδερματιτιδας αλλα μια χαρα κανονικο μπανιο εκανα! :D Δεν μπορεσα να αντισταθω στην παλιοθαλασσα. Το παιδι μου εμαθε να μπαινοβγαινει μονο του στην παραλια και σημερα απλα ημασταν διπλα της σε ρολο επιτηρητη. Μαζεψε και ενα σωρο πετρες και μας τις εδινε!

Το απογευμα θα τη βγαλουμε ειτε σε τιποτα κουνιες ειτε στα ξαδερφακια της Μαρως και αυριο λεμε να παμε μονοημερη Ερετρεια να κανουμε μπανακι! :D

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ναι ναι φαιη μου εχεις την εντυπωση οτι θα ερθεις και θα σε βαλουμε σε σκηνη στο κηπο:tongue::tongue::tongue:μια χαρα κρεβατοκαμαρα που φιλοξενει τα ασιδερωτα εχουμε.γεμιζει μονο οταν ερχετε η αδερφη μου.τον υπολοιπο χρονο ειναι αχρηστη.ας δικαιολογήσει το χρονο που μου τρωει στο καθαρισμα.:tongue::tongue::tongue:κανε κανα μπανακι και για μενα γιατι αν δε πεσει η χοριακη στο μηδεν οτιδηποτε xtreme απαγορευετε.:confused::confused::confused:

Γειά σας κοριτσάκια

Φαίη δεν βάζεις κ@@ο κάτω βλέπω... όλο θάλασσα και βόλτες!!!!! Μπράβο κοριτσάκι, κοίτα να περνάς καλά. Δεν μπορώ αυτούς που μένουν στην Αθήνα και γκρινιάζουν γιατί είναι μακρυά η θάλασσα, γιατί έχει κόσμο, γιατί έχει κίνηση, γιατί έχει ζέστη γιατί, γιατί, γιατί...

Χαρούλα ευτυχώς γλίτωσες τη 2η δόση. Φυσικά και θα βρεθούμε πάλι για καφεδάκι αν και αυτή την εβδομάδα θέλω να κάνω μια γενική στο σπίτι και ταυτόχρονα θα έρθουν η νύφη μου και η μαμά μου για ψώνια, που σημαίνει τρελό τρέξιμο μες στη ζέστη. Ήδη σήμερα ήρθε η μαμά μου και βρήκε φόρεμα, θα ξανάρθει για παπούτσια.

FEFcp3.png uSlbp2.png

Γειά σας! Έχω ίντερνετ...γιούπιιιιιιι............. Μπάνια διαβάζω, άδειες διαβάζω και ζηλεύω....

Χαρούλα, όλα καλά, λοιπόν, μπράβο! Εγώ κλασικά πέρασα ένα Σάββατο κάνοντας δουλειές, αλλά ευτυχώς το απόγευμα πήγαμε παιδότοπο και κάτσαμε μέχρι τις 22:30. Εξαντλήθηκαν τα μπουμπούκια μου και πάλι δεν ήθελαν να φύγουμε... Θα πάμε και σήμερα, αλλιώς δεν αντέχεται με αυτή τη ζέστη και η κλεισούρα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εχεις ιντερνετ γιουπιιιιιι!!!!!ανασταση.αντεχες τα σκ μακρυα μας????αλλα τι λεω αμα αντεχες δε θα εβαζες ιντερνετ!!!!: Lol:: Lol:πλακα κανω.καλα ειστε φιλεναδες μου??????τι νεα????εγω το πρωι πηγα να μεταλαβει ο νικολας 2 κυριακη μετα τη βαφτιση και μετα καθαριοτητα γιατι ειχα ενα σπιτι μυλο απο χτες και βαριομουν και δεν εκανα τιποτα.το απογευμα μπορει να παμε για κανα μπανακι κατα τισ 6 ομως γιατι δεν τον αντεχω τον ηλιο.ειδικα σημερα με εχει τρελανει.4 ντους εχω κανει και ειναι ακομα 2 μεχρι το βραδυυυυυυ...........λοιπον φιλακια και αυριο ραντεβου το πρωι μη ξεχαστειτε........

Καλησπερα και απο εμας!

Τελικα σημερα δεν πηγαμε στην Ερετρεια, γιατι το ατιμο ρεζερβουαρ ηταν ενα βημα πριν αναψει η ενδειξη πως θελει ξανα γεμισμα (να μην μιλησω καλυτερα για την τιμη της αμολυβδης). Καταφεραμε να παμε μεχρι Λαγονησι, αλλα ηταν η τελευταια φορα (και κυριολεκτω) που προσπαθησαμε να παμε για μπανιο οπουδηποτε Κυριακη. Ξεκινησαμε 9 παρα 20 απο το σπιτι. 9 η ωρα ημασταν κολλημενοι στη Βαρης - Κορωπιου οπο ενα σκασμο αυτοκινητα. Το αποτελεσμα ηταν να φτασουμε 9μιση στο Λαγονησι και να μη βρουμε ξαπλωστρα ουτε για δειγμα. Το παιδι στον ηλιο δεν το κραταω με τιποτα, οποτε μπηκαμε στο αυτοκινητο και πηγαμε Σαρωνιδα. Ουτε εκει ειχε ξεπλωστρες, αλλα τουλαχιστον εκει ειχε δεντρα και ισκιο και αραξαμε εκει περα. Ευτυχως, στην επιστροφη δεν συναντησαμε κινηση αν και η ρεζερβα εκανε το χαρακτηριστικο "μπιπ" μολις φτασαμε Λεωφορο Βουλιαγμενης.

Το απογευμα τη βγαλαμε για λιγο σε κουνιες και μετα σπιτι γιατι η ζεστη δεν παλευοταν.

Γενικα η μερα ειναι καπως, αλλα δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες. Ευχομαι η αυριανη να απεχει ΠΟΛΥ απο τη σημερινη.

Γιωτουλα κι εγω θελω να γκρινιαξω.. Βασικα επειδη η μερα μου ηταν πολυ σκ@τα, ειμαι ενα βημα πριν την καταρρευση, αλλα προτιμω να μην μιλησω... Εσυ ολα καλα?

Χαρουλα πηγατε για μπανιο? Εχει κατεβει πολυς κοσμος τωρα κατω?

Φιλια σε ολες!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Φαίη μου, γι'αυτό κι εγώ κάθομαι σπίτι με το κλιματιστικό μου και ούτε καν κάνω απόπειρα να ξεκινήσω να πάω για μπάνιο, τα σ/κ το τρως ένα δίωρο μόνο για να πας... οπότε άστο λέω, μια και καλή στις διακοπές! Πάντως χρώμα έχουμε από φυσικού μας κι εγώ και ο Βασ...χαχα.... Τι νέα; Εμένα έχει κλείσει η φωνή μου, μάλλον από τα κλιματιστικά, ανεμιστήρες, κρύο νερό, καφέδες κλπ. Χάλια σας λέω, βγάζω και φλέγματα, μια αηδία...Για φαρυγγίτιδα το κόβω... λέω να κάνω τα μαλλιά μου έτσι για το γάμο... θα μου τα βγάλει όμως έτσι η κομμώτρια; αμφιβάλλω...

Image.ashx?fid=396863&w=400&h=300&q=80

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Kaλημέρα κ καλή εβδομάδα σε όλες. Τί κάνετε; Επέστρεψα εχθές το απόγευμα κ σας γράφω απο τη δουλειά... σε αναμονή τώρα για τις επόμενες διακοπές μου. Πέρασα καλά στο χωριό κ χάρηκα που σας γνώρισα Γιώτες+Χαρά από κοντά, όμορφα τα παιδάκια σας, εύχομαι να το επαναλάβουμε τον Αυγουστο.

Αρετή εισαι αρρωστούλα; Περαστικά. Δεν έχω διαβάσει προηγούμενες σελίδες, έγινε κάτι το συνταρακτικό;;;

Χαρά ξεχάσαμε να μιλήσουμε για Avοn τη μέρα που συναντηθήκαμε :tongue:.

Σήμερα είμαι λίγο υποτονική.. θέλω απλά να πάω σπίτι... να ξαπλώσω λίγο κ να πιάσω να σιδερώσω.

Βρε καλώς την! Ε πώς να μην είσαι υποτονική.... αφού είσαι ακόμα σε ρυθμούς διακοπών. Μετά που θα πάτε; Τα παιδιά έμειναν κάτω; Μπα, τι συνταρακτικό να γίνει... καλύτερα δηλαδή!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...