Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί τόσα κιλά; Είχες ζάχαρο; Πώς τα έχασες; Ενδιαφέρομαι γιατί εγώ είχα πάρει 12-13 στον πρώτο, τα έχασα και στο δεύτερο πήρα 16 και μου έχουν μείνει τώρα 2-3 κιλάκια και έχω κολλήσει....:-(

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Γιατί τόσα κιλά; Είχες ζάχαρο; Πώς τα έχασες; Ενδιαφέρομαι γιατί εγώ είχα πάρει 12-13 στον πρώτο, τα έχασα και στο δεύτερο πήρα 16 και μου έχουν μείνει τώρα 2-3 κιλάκια και έχω κολλήσει....:-(

το ζαχαρο μου ειναι κατω απο το κανονικο.και με τη γλυκοζη επεφτε ακομα πιο κατω.ενα πρωι ξυπνησα να παω για ψωνια μπηκα σε ενα μαγαζι για να αγορασω xl οχι φυσικα m που φοραγα παντα.(τωρα φοραω 30 ν ελληνικο.)αρετη δεν μου εμπενε τιποτα.εβαλα τα κλαματα αγορασα μοα φορμα γυμναστικης(μη με αρχισει η πωλητρια στα καντηλια που κατεβασε ολο το μαγαζι για να με εξυπηρετησει)και τοτε συνηδητοποιησα ποση εχω γινει.ολοι με ρωταγαν αν ειμαι εγκυος και εγω ειχα γεννησει 6 μηνες αστα.οποτε ετρωγα παντα πτωινο συνηθως γαλα με δημητριακα ολικης(τα γνωστα)η ενα τοστ με τυρι.εκοψα ζαχαρη αλατι οχι φαγητο μετα τις οχτω γλυκο 2 φορες τη βδομαδα(εγω κραταγα την ορεξη μου για τις δυσκολες μερες του μηνα που δε με κραταει ο θεος ο ιδιος μακρυα απ τη σοκολατα)και απαρετητως 5-6 γευματα την ημερα.δε στερηθηκα τιποτα μεσιμεριανο ετρωγα τα παντα.εχανα 1700 τη βδδομαδα μετα αυτο σου γινετε τροπος ζωης.το πασχα εφαγα μισο κοκορετσι και πει 1 εβδομαδα ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑ στο φαι.δε πηρα γραμμαριο.απλα πλεων στα 67 κιλα φροντιζω 2 φορες τη βδομαδα να τρωω τα 2 γευματα πρωινο βραδυνω σαλατα με τονο η πατατοσαλατα κολοκυθια κ.τ.λ.για να ισορροπω τις εβδομαδιεες θερμιδες.ελπιζω να καταλαβες.πωσ με ειδες στο πριν και το μετα?????

Πωπω Χαρούλα, άλλος άνθρωπος! Καμία σχέση!

η μανα μου που εδω και 22 χρονια σε μενα και 15 απ την αδερφη μου εχει 50 ακομα πανω της(απο 40 και 40 που πηρε)οταν με ειδε που ειχε να με δει 6 μηνες επαθε σοκ.

Διαφημίσεις

Τώρα είσαι 67 κιλά ε; Τι ύψος έχεις; Φαίνεσαι πολύ ψηλή. Εγώ είμαι 1,62 στα 60 κιλά και προσπαθώ να πάω 57-58, έχω κοιλίτσα γμτ!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τώρα είσαι 67 κιλά ε; Τι ύψος έχεις; Φαίνεσαι πολύ ψηλή. Εγώ είμαι 1,62 στα 60 κιλά και προσπαθώ να πάω 57-58, έχω κοιλίτσα γμτ!

1,71-2 καπου εκει μεσα.το ιδανικο βαρος μου λενε ειναι 63 αλλα δε θελω να φτασω εκει μεχρι 65 για να μπορω να τρωω και 3 πιτες γυρο ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ βρα αδερφε.:D:D:Dπερασα ανορεξια (οχι σοβαρη τη προλαβαμε λιποθυμαγα οπου εβρισκα )στα 12-15 και με ειχαν με ενεσεις και βιταμινες να με συνεφερουν 6 μηνες καρατησε.παχυνα τοτε απ τα πολλα γλυκα και φαστ φουντ και οταν αρχισα να χανω δεν ηταν ποτε αρκετο οποτε εφτασα 40 κιλα με 1.68 υψος και σταματησε και η αναπτυξη μου απο τοτε 3 ποντους πηρα ο γιατρος ειπε οτι με εσωσε το γαλα.αν δε το ειχα παθει θα εφτανα κοντα στο 1.80.πριν ενα μηνα εφτασα 65 αλλα φοβαμαι (εχω και παιδια)και εφαγα λιγο και πηρα 2 κιλακια.

το ψυχολογικο κομματι παιζει μεγαλο ρολο.ο πανος που εχει μιλησει με τη μανα μου γιαυτο το θεμα που το εβλεπε απ εξω γιατι εγω δε μπορουσα να ειμαι αντικιμενικη ξερει πως να φερθει και μου ανεβαζει το ιθικο οταν βλεπει οτι με απασχολει η εμφανιση μου.οταν ημουν μικρη ο πατερας μου δεν ειχε την καλυτερη συμπεριφορα απεναντι μου δεν ξερω αν σας το εχω πει και φοβομουνα οτι δε μαγαπανε γιατι δεν ειμαι ομορφη και ειμαι χοντρη οποτε καπως ετσι ξεκινησε.μεχρι που εφτανε εν μηλο την ημερα να χορτασω.κρεας και γλυκα ουτε συζητηση.100 θερμιδες την ημερα σκεψου τη ζημια εκανα.:(:(:(

εγω το αντιθετο εχω απ τη μεση και κατω.και φαρδια λεκανη βλ.ευκολες γεννες.4950 ο μεγαλος και σε 4 λεπτα ηταν εξω με μιση ωρα πονους.αν τον εβλεπες και τους 2 βεβαια σα το λαστιχανθρωπο τη michelin ηταν.

κοριτσια να ρωτησω κατι.εχω γραψει το μεγαλο προνηπιο απο σεπτεμβρη.ρωτησε η δασκαλα αν θελω να παει ολοημερο και ειπα ναι.μετα το ξανασκεφτηκα.δε θα κουραστει πολυ πρωτη χρονια 8.30 με 4 καθε μερα?εσεις τι λετε????

Διαφημίσεις

ήσουν σε δυσκολη ηλικία, προφανώς δεν είχες αυτοπεποίθηση και έτσι κύλησες... Άκου 100 θερμίδες την ημέρα....αδιανόητο μου φαίνεται! Μη σε παίρνει από κάτω και καλά κάνει ο άντρας σου και σε τονώνει με κοπλιμέντα, τα οποία είμαι σίγουρη ότι εννοεί απόλυτα! Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται επιβεβαίωση, πόσο μάλλον οι γυναίκες! Πάντως τώρα είσαι μια κούκλα!

Σχετικά με το προνήπιο κι εμένα μου φαίνονται πολλές ώρες. Προσωπικά δεν θα το έκανα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Πήγα απ'τα Χόντος, πήρα μια διπλή σκιά σε αποχρώσεις μπλέ κι ένα gloss dior, όχι ότι έψαχνα κάτι ακριβό, αλλά είδα μια φίλη μου εκεί και δεν μπόρεσα να φύγω... καταλαβαίνετε τώρα... Το κραγιόν είναι ροζ-κοραλλί αλλά όχι πολύ έντονο, μη φανταστείτε... Το καλύτερο; Θα μου κάνει την άλλη Παρασκευή (πριν το γάμο) περιποίηση προσώπου δωρεάν!!!! Και ήθελα να κάνω καθαρισμό αλλά στοιχίζει 50 ευρώ:shock:. Πολύ το χάρηκα, αλλά κυρίως θα χαρεί ο Βασ όταν του το πω!χιχιχι

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...