Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααχ κοριτσια κ εγω ευχομαι να μη παρω 2 δοση.ποναει το ατιμο.δεν μπορεις να κατσεις ασε τη νταγκλα για κανα 5θημερο.αλλα απ το να χασω τη σαλπιγγα 1000 φορες.δε φοβαμαι αυτη τη φορα την παρασκευη που πηγα φοβομουνα.βλεπεις ο γιατρος ειπε φυγε τωρα γιατι αν σπασει μπορει να μη σε προλαβουν.με 160 ετρεχε ο πανος.......ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.

ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ LAREDOUTE.ειμαι ικανη να ξοδεψω ολη τη περιουσια μου σε ρουχα και παπουτσια.αντε δειξε μου περιμενω!!

Έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη, παίρνεις ό,τι ακριβώς βλέπεις....

Να σας ρωτήσω κάτι; Με μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα και ασημί παπούτσια, πώς να βάψω τα μάτια;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Έχουν και τα χόντος εκπτώσεις και θέλω να το εκμεταλλευθώ, γι'αυτό αν ξέρετε καμιά καλή σκιά να μου πείτε...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

το λευκο μαρεσει πολυ.εμενα μου ηρθε ο νεος καταλογος και χαζευω χειμωνιατικα.καλα τα κανονιζω πως το λενε στο πανο που του λεω κοιτα ωραια μποτουλα αυτη(εχω κολλημα με τις μποτες εχω ενα σωρο και παλι λιγες ειναι)και θατεριαζε τελεια με αυτο γτο πλεχτουλι φορεματακι για απο πανω ααα και κοιτα και τι ωραιο τζινακι.και ο πανος αφου τα ακουει ολα υπομονετικα(ο αντρουλης μου)η απαντηση του ειναι ΠΟΣΟ!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

μη το φορτωσεις πολυ το ματι κατι απαλο.στα χοντος εχουν κατι 4πλες σκιες νομιζω μαχ φακτορ ειναι που κανεις συνδιασμους.ειναι πολυ πρακτικες.τις εχει η κοπελα που με βαφει οταν ειναι να παω καπου καλα εχει ολα τα χρωματα σε μια.τις ειδα και στον καταλογο τησ @νοΝ αλλα δεν τις εχω δοκιμασει.ηθελα να ρωτησω και τη τζες εχτες αλλα με τοσα παιδια που.εχω σκοπο να γραφτω δηλ και για τα δικα μου γιατι δινω ενα σωρο λευτα και καθε 6μηνο θλουν πεταμα.ποσο να βαφτεις πια?????και εμενα με εχει βολεψει γιατι δεν εχω χρονο για βιτρινες ασε που στο καταλογο εχω οσο καιρο θελω να διαλεξω να το σκεφτω αν το μετανιωσω δεν το παραγγελνω και δεν κλεινει στις 9!!!!!!!!!!!!

χαχαχα... μα όλοι οι άντρες ίδιοι είναι; έτσι και ο βασίλης!Κατευθείαν στο ζουμί: Πόσο;;;

ιδιοι δε λες τιποτα ασε που εγω δε δουλευω.παω 3 φορες τη βδομαδα που σου εχω πει μαθαινω μοδιστρα 50 ε παιρνω αν δε τυχει δικη μου δουλεια.ολα εκεινος τα πληρωνει.

ιδιοι δε λες τιποτα ασε που εγω δε δουλευω.παω 3 φορες τη βδομαδα που σου εχω πει μαθαινω μοδιστρα 50 ε παιρνω αν δε τυχει δικη μου δουλεια.ολα εκεινος τα πληρωνει.

οχι οτι δε θελω να δουλεψω (μη παρεξηγηθω ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ)καμια σχεση ηθελα πολυ δουλευα απ τα 14 που πεθανε η γιαγια μου και εμεινα μονη μου και μου ηρθε καπως ξαφνικο.μου πηρε καμποσο να προσαρμοστω αλλα ο πανος ουτε να ακουσει.οποτε θρωνιαστικα σπιτι η μαρια αντουανετα τρομαρα μου!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Να σου πω:Φέτος με τα 2 παιδιά μου πέρασε πρώτη φορά από το μυαλό να σταματήσω τη δουλειά και να κάτσω σπίτι να τα μεγαλώσω και φυσικά να κάνω και 3ο, αν το θέλει ο Θεός... Έλα μου όμως που ακόμα και τα λίγα που παίρνω βοηθούν σημαντικά το οικογενειακό μας ταμείο και κυρίως την ψυχολογία μου... Στενοχωριέμαι γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσει -είμαι με 4ετή σύμβαση- και μετά θα μου κακοφανεί που θα αναγκαστώ να κάτσω σπίτι. Αν δεν μπορέσω να βρώ όμως κάτι άλλο, τι να κάνω; Θα προσαρμοστώ και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου, να ασχολούμαι περισσότερο μαζί τους. Αυτή δεν είναι δουλειά; και μάλιστα με περισσότερες ευθύνες....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Να σου πω:Φέτος με τα 2 παιδιά μου πέρασε πρώτη φορά από το μυαλό να σταματήσω τη δουλειά και να κάτσω σπίτι να τα μεγαλώσω και φυσικά να κάνω και 3ο, αν το θέλει ο Θεός... Έλα μου όμως που ακόμα και τα λίγα που παίρνω βοηθούν σημαντικά το οικογενειακό μας ταμείο και κυρίως την ψυχολογία μου... Στενοχωριέμαι γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσει -είμαι με 4ετή σύμβαση- και μετά θα μου κακοφανεί που θα αναγκαστώ να κάτσω σπίτι. Αν δεν μπορέσω να βρώ όμως κάτι άλλο, τι να κάνω; Θα προσαρμοστώ και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου, να ασχολούμαι περισσότερο μαζί τους. Αυτή δεν είναι δουλειά; και μάλιστα με περισσότερες ευθύνες....

συμφωνω.συνηθιζετε αλλα ηταν το πρωτο σοκ.αρετη πηγαινε στα αλμπουμ μου ανεβασα μια φωτο στα βαφτισια του μεγαλου που ειχα χασει 15 κιλα μονο απ τα 40 πηγαινε να δεις να συγκρινεις και να μου πεις.

40 στο στεργιο 20 στο μωρο.οταν γυρισα σπιτι μετα το νοσοκομειο στο μεγαλο η ζυγαρια εδειξε 107 χωρις μωρο και νερα.κοντεψε να δειξει η συνεχεια στην επομενη..................με ειδες???????

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...