Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

• Δύναμη! 1

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Του Χρήστου μου; Γιατί ήταν παλιά! 1 έτους είναι μόνο εκεί... Θέλω να βάλω πιο πρόσφατες. Θα επιστρατεύσω το Βασίλη, να μου αντιγράψει σε ένα φλασάκι μερικές και αν τις περάσω εδώ στο παρεντς.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ε σιγά, εγώ δε λέω και πολλά, τα παιδιά μου όμως....κουκουβα....

Λοπόν πάω σπίτι μου, καλά να περάσετε, καλά να φάτε και χαιρετισμούς στη Τζέσικα που έχουμε μέρες να μιλήσουμε! Φιλιά!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημερα!!!τι κανετε κοριτσια?καλα εγινε απο παιδια εδω χτες ΠΑΝΙΚΟΣ!!!γεμισε ζωη το σπιτι.και το σημαντικοτερο εφυγαν ολοκληρα.δεν ειχαμε απωλειες.εσεις πως ειστε?ααα εκανα χοριακη χτες και ειναι 360 περιπου.σημερα παω πατρα να δω μηπως μου δωσουν 2 δοση.αυτα απο μας εσεις τα νεα σας.

Χαχαχα ... όχι που δε θα γινόταν! :DΩραία περάσατε ε; Να σου πω, ένα άγχος το'χω, πώς δηλ. θα συμπεριφερθούν τα δικά μου, χθες τσακώνονταν στην πλατεία μεταξύ τους, με άλλα παιδάκια δεν έχουν πρόβλημα...:rolleyes::confused:

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ελα μωρα αμα ειναι περιφραγμενο δεν μπορουν να παθουν και πολλα.τωρα το να πεσουν ειναι λιγο το κακο.εγω περασα πολυ ωραια.τωρα τα κοριτσια θα σου πουν.εσυ κανα νεο?αντε περιμενω πως και πως να ερθεις και εσυ να ξαναμαζευτουμε:D:D:D

Ναι ναι ναι... άντε σε κανά μήνα! Κι εγώ περιμένω πώς και πώς! Οι δικές σου εντυπώσεις από τα κορίτσια; Τελικά την Πατ.Παν την ήξερες;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

απ τη δουλεια τησ οχι αλλα γενικα καπου την εχω δει στο πυργο.θα το βρω που θα παει.τελεια τα κοριτσια οπωσ τις περιμενα.εχει και μια μπουμπου η γιωτα φατσα μη το ματιασω.αντε μπηκε και ενα θυληκο εδω μεσα (2 για να ακριβολογουμε)μπας και αλλαξει το γουρι,που μεχρι και τα σκυλια μου αρσενικα ειναι.:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!τι κανετε;

χθες περασαμε πολυ ωραια!και τι δεν ειχε φιαξει αυτη η χαρα!αντι να κατσει να ξεκουραστει χωθηκε στην κουζινα και εκανε ενα σωρο πραγματα!τα παιδια το ευχαριστηθηκαν πολυ!και εφυγαν αρτημελη οπως ειπε και η χαρα!:Dκριμα που δεν ειχα μαζι και την νικη μου!θα το ευχαριστιοταν πολυ!δεν πειραζει!την αλλη φορα!

χαρα καλα αποτελεσματα ευχομαι!να μην χρειαστει να παρεις παλι φαρμακο....

αρετη μην μασας!ολα τα παιδακια ετσι κανουν!

φαιη που εισαι εσυ σημερα;παλι με το σπιτι τα εβαλες;

εμενα τωρα κοιμηθηκε η μπουμπου και παω να κανω καμια δουλεια γιατι σημερα θα γεμισει το δικο μου σπιτι!ερχετε η νικη μου με τους γονεις μου,την φερνουν δηλ,και ερχετε και ο αντρας μου και φερνει και την αδερφουλα μου απο την αθηνα!εκει που ημουν μονη σημερα θα γινει χαμος!

οταν τελειωσω θα ξαναμπω!

φιλακια!!!!!!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

μολις εφτιαξα καφε και μπηκα στο καφε!!!!:D:D:Dεμεις γιωτες μπορουμε να τα λεμε οποτε θελουμε.ειμαστε εδω γυρω γυρω.εγω τωρα τελειωσα με το σπιτι και χαζευω το καταλογο l@ red0ute.να δω τι θα αγορασω.φαιη που εισαι καλη μου??????

Γιώτα μου, καλώς να τους δεχτείς! Του δώσατε και κατάλαβε χθες ε; Μπράβο βρε κορίτσια! Φαντάζομαι τι θα έκαναν τα πιτσιρίκια!χαχαχα....

άντε θα έχεις και βοήθεια αυτό το σ/κ, πάλι καλά!

Χαρά μου, κι εγώ εύχομαι να μη χρειαστεί να πάρεις κι άλλο φάρμακο!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

μολις εφτιαξα καφε και μπηκα στο καφε!!!!:D:D:Dεμεις γιωτες μπορουμε να τα λεμε οποτε θελουμε.ειμαστε εδω γυρω γυρω.εγω τωρα τελειωσα με το σπιτι και χαζευω το καταλογο l@ red0ute.να δω τη θα αγορασω.φαιη που εισαι καλη μου??????

Α ειχα ψωνίσει το χειμώνα από τα laredoute....Κάτσε να σου δείξω ποια κομμάτια πήρα.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...