Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ντοματόπιτα:

2 φύλλα σφολιάτας

3 ντομάτες μεγάλες κομμένες σε λεπτές φέτες

κομματάκια ελιάς ή πάστα ελιάς

φέτα τριμμένη

πιπέρι

ρίγανη

Σε λαδωμένο ταψί απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας λαδωμένο. Βάζουμε τις φέτες ντομάτας, τις ελιές, τη φέτα σε κομματάκια διάσπαρτα, πιπέρι ρίγανη και από άνω το δεύτερο φύλλο σφολιάτας, χαράζουμε, λαδώνουμε και βουρ για ψήσιμο. Γίνεται και νηστίσιμη αν βάλεις φυτικό τυρί ή καθόλου.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντοματόπιτα:

2 φύλλα σφολιάτας

3 ντομάτες μεγάλες κομμένες σε λεπτές φέτες

κομματάκια ελιάς ή πάστα ελιάς

φέτα τριμμένη

πιπέρι

ρίγανη

Σε λαδωμένο ταψί απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας λαδωμένο. Βάζουμε τις φέτες ντομάτας, τις ελιές, τη φέτα σε κομματάκια διάσπαρτα, πιπέρι ρίγανη και από άνω το δεύτερο φύλλο σφολιάτας, χαράζουμε, λαδώνουμε και βουρ για ψήσιμο. Γίνεται και νηστίσιμη αν βάλεις φυτικό τυρί ή καθόλου.

καλα μιλαμε ηδη μου μυρησε.δεν εχω ελιες αλλιως θα την εφτιαχνα τωρα.μπορει να τη φτιαξω αυριο.:D:D:D

Καλημέρα

Τι χρυσοχέρες που είστε βρε κορίτσια!!!! Υποκλίνομαι και είστε και μικρότερες!!!!

Εμένα όπως λέει και ο άντρας μου, αν φύγει, θα ζω μόνο με σάντουιτς:P:p:p.

Περιτό να πω ότι ήδη μου άνοιξε η όρεξη.

Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη που θα συναντηθούμε το απόγευμα...αν και θα λείπουν η Αρετή και η Φαίη. Δεν πειράζει το παρεάκι στο καφέ θα συνεχίζει να υπάρχει

FEFcp3.png uSlbp2.png

Να μας πείτε εντυπώσεις η μία από την άλλη! Α! Και μπορείτε να μας κουτσομπολέψετε ελεύθερα.... χαχαχαχα.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κοριτσια καλημερα!πριν λιγο γυρισαμε απο την παιδιατρο.λοιπον πηρε την ενδοκρινολογο τηλ και εκεινη ειπε οτι απο το 8 που ειχε 20 ημερες πριν οταν την μετρησαν στο ριο μεχρι σημερα που επεσε στο 6 σε τοσο λιγες μερες ειναι πολυ αισιοδοξη!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:Dσυνεστησε επανελεγχο αρχες σεπτεμβριου και να τα ξαναπουμε!!!!!!!!!!!!αχ δεν μπορειτε να καταλαβετε τι ανακουφηση νιωθω.............μου εφυγε ενα τεραστιο βαρος!!!!!!!οχι ολη η εννοια αλλα τωρα ειμαι πιο αισιοδοξη!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι και ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!!!!

αρετουλα περστικα στο γιαβρι σου!!!!!!!!!ετσι ειναι οταν χτυπανε και δεν μπορουμε να κανουμε τπτ κλαιμε και εμεις μαζι τους!!!!!!!ετσι ελεγα και εγω χθες καλυτερα να τα εχω ολα εγω εμενα να τρυπανε εγω να πινω φαρμακα και οχι τα παιδια μου!!!!!!!!!!!!!!ετσι ειναι η μανα......

χαρουλα το απογευμα τι να φερω εγω;;;;;;σκεφτομουν για παγωτο αλλα ειδα εφιαξες......μην κουραζεσαι......δεν νιωθω καλα.....

τελικα την μεγαλη δεν θα την εχω μαζι μου.η μαμα μου ουτε να ακουσει οτι θα παω να την παρω.....:rolleyes:θα την φερουν λεει εκεινοι αυριο που θα ερθει ο μπαμπας μας....κριμα παντως γιατι θα ηθελα να παιξει με τα παιδια....δεν πειραζει ομως την επομενη φορα!!!!τι στο καλο δεν θα ξαναβρεθουμε;;;;;;

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Διαφημίσεις

φαιακι μου τι κανεις αρετουλα?πολυ λυπαμαι που δε θα ειστε σημερα εδω και εσεις.

Εγω να δεις στεναχωρια.... :( Καλα να περασετε βρε ομορφες!! :D

είχε ένα ατυχηματάκι ο Μιχαλάκης μας, χτύπησε στο μεγάλο δαχτυλάκι του ενός ποδιού του, έβγαλε αίμα και μελάνιασε...σφάδαζε από τον πόνο

Ακου σκηνικο Αρετουλα: Οταν καναμε τη μεταβαση απο την κουνια στο κρεβατι, το Μαρακι σηκωνοταν καθε τρεις και λιγο και εκοβε βολτες. Σε καποια φαση, την ακουω για πολλοστη φορα να κατεβαινει απο το κρεβατι της και πανω στον υπνο μου, σκεφτομαι να κανω γρηγορα, να παω στο δωματιο της και να την ξαναβαλω πισω για υπνο. Ηταν 5 το πρωι. Σηκωνομαι λοιπον μες στα μαυρα σκοταδια και ετσι οπως ανοιγω την πορτα της, η Μαρια ειχε ηδη φτασει σε εκεινο το σημειο και στεκοταν απο πισω. Το αποτελεσμα ηταν να της ξηλωσω με την πορτα το νυχι απο το 2ο δαχτυλακι. Κλαμμα η Μαρια, κλαμματα και εγω! Αιμα, μελανιασε, τουμπανιασε και το δαχτυλακι της και ημουν να σκασω απο τις τυψεις. Εν τελει την πηγα την επομενη μερα παιδιατρο και μου ειπε να της δινω λιγο ντεπονακι αμα τη βλεπω να πονα και πως θα θρεψει με τον καιρο. Και οντως ετσι εγινε, αλλα μου εχει μεινει το σκηνικο... Ποσο πολυ το πονεσα το μωρο μου.. Αθελα μου μεν, αλλα το πονεσα! :( Περαστικα στο παλικαρακι σου! :)

Δεν πειράζει το παρεάκι στο καφέ θα συνεχίζει να υπάρχει

Εννοειται αυτο!! Αγαπακι μου εσυ!!! :D:D

πριν λιγο γυρισαμε απο την παιδιατρο.λοιπον πηρε την ενδοκρινολογο τηλ και εκεινη ειπε οτι απο το 8 που ειχε 20 ημερες πριν οταν την μετρησαν στο ριο μεχρι σημερα που επεσε στο 6 σε τοσο λιγες μερες ειναι πολυ αισιοδοξη!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:Dσυνεστησε επανελεγχο αρχες σεπτεμβριου και να τα ξαναπουμε!!!!!!!!!!!!

Αντε βρε Γιωτουλα! Πολυ χαρηκα με τα νεα σας!! Ολα καλα θα πανε! ;)

Εμεις εδω, τα γνωστα... Παλευω με το σπιτι κι εκεινο με εμενα... Ποιος θα αποτελειωσει ποιον, ειναι αλλη ιστορια!! :tongue:

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ενθαρρυντικά τα νέα Γιώτα μου! Μακάρι και ο επανέλεγχος να είναι καλός!

Φαίη μου άσε... τώρα που πλέον δεν παίρνω γυναίκα όπως έπαιρνα 1 φορά στις 15, ζορίζομαι πολύ. Τι σκόνη πιάνει βρε παιδιά το σπίτι, αλλά και τι να κάνω; να μην ανοίξω τα παράθυρα να αεριστεί...; Ας ελπίσουμε ότι θα κάνω κάτι σήμερα το απόγευμα για να μην πέσουν όλα μαζεμένα Σάββατο πρωί...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

μα αυτες οι δουλειες να μην τελειωνουν ποτε!!!!!!!!!!!εκει που λες ενταξει τα εφιαξα ολα ξανα απ'την αρχη...ουφφφφφφ εγω εχω ηδη βαρεθει....με πιανει ντελιριο οταν το βλεπω αναστατο η βρωμικο αλλα τωρα που δεν προλαβαινω να το 'γλυψω' κανω τα βασικα καθε μερα σκουπισμα σφουγγαρισμα μπανια και οποτε βρω χρονο λιγο λιγο τα υπολοιπα ξεσκονισμα τακτοποιηση σε συρταρια και ντουλαπια.σιδερο βαζω μια φορα την εβδομαδα και αν ειναι ο γιαννης εδω ειμαι τυχερη γιατι ασχολειται με τα παιδια και κανω την δουλεια μου αλλιως οταν κοιμαται η μικρη για να εχω μονο την μεγαλη να ασχολουμαι...προσπαθω να μην αφηνω την υστερια μου να με ριχνει οταν δεν καταφερνω να τα κανω ολα αλλα βρε κοριτσια το νιωθω μεσα μου να με τρωει και να μην με αφηνει να ηρεμησω!!!!!!!εσεις το παθαινετε αυτο η εγω ειμαι μανιακη με την καθαριοτητα;;;;;;πως τα καταφερνουν μερικες και λενε δεν βαριεσαι και τι εγινε που δεν ειναι τακτοποιημενο;εγω μπορει να το λεω μερικες φορες αλλα μεσα μου σκαω και ενω εχω πει θα τα αφησω ολα κατω αφου θα τα ξαναπεταξει στο τελος καταληγω να κανω αμετρητες επικυψεις προκειμενου να μαζεψω τα παιχνιδια.....

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

εσεις να φερετε τα παιδια σας και να ρθετε.ενοητε οττι θα ξαναβρεθουμε..γιωτουλα ειδες ολα περαστικα ειναι.μη φοβασαι ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟ.τα αγαπαει ο θεουλης.ο δικος μου τρωει καμια 10αρια βροντιες την ημερα με το κεφαλι και δεν εχει παθει τιποτα.:rolleyes::rolleyes:

μα αυτες οι δουλειες να μην τελειωνουν ποτε!!!!!!!!!!!εκει που λες ενταξει τα εφιαξα ολα ξανα απ'την αρχη...ουφφφφφφ εγω εχω ηδη βαρεθει....με πιανει ντελιριο οταν το βλεπω αναστατο η βρωμικο αλλα τωρα που δεν προλαβαινω να το 'γλυψω' κανω τα βασικα καθε μερα σκουπισμα σφουγγαρισμα μπανια και οποτε βρω χρονο λιγο λιγο τα υπολοιπα ξεσκονισμα τακτοποιηση σε συρταρια και ντουλαπια.σιδερο βαζω μια φορα την εβδομαδα και αν ειναι ο γιαννης εδω ειμαι τυχερη γιατι ασχολειται με τα παιδια και κανω την δουλεια μου αλλιως οταν κοιμαται η μικρη για να εχω μονο την μεγαλη να ασχολουμαι...προσπαθω να μην αφηνω την υστερια μου να με ριχνει οταν δεν καταφερνω να τα κανω ολα αλλα βρε κοριτσια το νιωθω μεσα μου να με τρωει και να μην με αφηνει να ηρεμησω!!!!!!!εσεις το παθαινετε αυτο η εγω ειμαι μανιακη με την καθαριοτητα;;;;;;πως τα καταφερνουν μερικες και λενε δεν βαριεσαι και τι εγινε που δεν ειναι τακτοποιημενο;εγω μπορει να το λεω μερικες φορες αλλα μεσα μου σκαω και ενω εχω πει θα τα αφησω ολα κατω αφου θα τα ξαναπεταξει στο τελος καταληγω να κανω αμετρητες επικυψεις προκειμενου να μαζεψω τα παιχνιδια.....

αααα εγω ειμαι μανιακη με την καθαριοτητα.αν ειχα λευτα θα εφτιαχνα ενα μπανιο εξω να πλενονται οι αντρες γιατι μεσα το κανουν σκ@τ@ κες και κολυμπισαν παπια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

αααα εγω ειμαι μανιακη με την καθαριοτητα.αν ειχα λευτα θα εφτιαχνα ενα μπανιο εξω να πλενονται οι αντρες γιατι μεσα το κανουν σκ@τ@ κες και κολυμπισαν παπια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

τιποτα ρε ψιλοπραγματα.στα γενεθλια και στις γιορτες των παιδιων βαζουμε μεχρι και ολοκληρο γουρουνι.το ψηνω σε φουρνο εξω βεβαια οχι σπιτι για να τα προλαβω ολα.μετα κανω πιτες ριζοτο σαλατες σπετσοφαι πατατες κ.τ.λ.αλλα τωρα δε προλαβαινα και θα ημασταν και λιγα ατομα.ποσα να φαμε θα σκασουμε.: Lol:: Lol:: Lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...