Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτουλα τελος καλο, ολα καλα! :D

Αν δεν πεσεις σε καλο αιμοληπτη, αυτα συμβαινουν, αλλα ενταξει, περασε τωρα! Δωστης μωρε ενα μεγαααααλο φιλι απο εμενα που ταλαιπωρηθηκε σημερα!!

Εκανα κι εγω διαβητη κυησης και ο θυρεοειδης μου ηταν στα ανωτατα ορια. Μετα την εγκυμοσυνη δεν εχω κοιταχτει... :oops:

Θα παω κι εγω κααααποια στιγμη! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

φαιη μου να πας να το κοιταξεις!μην το αφηνεις καθολου!!!!!!εγω εκανα ινσουλινη ενω στην πρωτη εγκυμοσυνη το εκανα καλα μονο με διαιτα.χαπι για τον θυρεοειδη παιρνω ακομα.θα δω αν μου το συνεχισει οταν βρω λιγο χρονο να παω να με δει.....παντως δεν ειναι να το αφηνεις.ειδικα τον θυρεοειδη.ειναι πολυ υπουλος.....

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

παντως εχει ομορφους αντρες η παρεα.και η γιωτα και η τζες και η αφεντια μου οχι επειδη ειμαι μπροστα:tongue::tongue:μονο η αρετη δε μας εχει δειξει τα βλασταρια της ακομα.αντε καλη μου τι περιμενεις???????????τοσες οδηγιες για να φτιαξω αλμπουμ μου εδωσες χρησιμοποιησε καμοια να σας δουμε.και σενα εεε???οχι μονο τα μικρα!!!!!αλλα και οι κορες μπουμπουκια.της τζες της γιωτας και της φαιης............κουκλες!!!!(ελπιζω να μη ξεχασα καμια).αρετουλα μη καθεσαι περιμενω!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρεμενη...πηρα τηλ την παιδιατρο να της πω τις τιμες του θυρεοειδη με μια χαρα σιγουρη οτι δεν εχει τπτ η μικρη(απ'οσα μου ειπε ο μικροβιολογος) και εφαγα τετοια ηττα οταν μου ειπε οτι το μωρο εχει συγγενη υπερθυρεοειδισμο.......:(αυριο το πρωι θα μιλησει με καποια ενδοκρινολογο(φανταζομαι στην πατρα,εδω δεν εχουμε) για να δουμε τι θα κανουμε.....:(εψαξα στο νετ και ειδα οτι μαλλον θα επαναλαβουμε τις εξετασεις σε λιγο καιρο και αν συνεχισουν να ειναι ανεβασμενες θα παρει χαπι και τακτικη παρακολουθηση με εξετασεις αιματος για κανα τριμηνο μεχρι να ρυθμιστει....και αν ειμαστε απο τους τυχερους ι σ ω ς κατα τα 3 να φυγει....αλλιως θα ειναι μια ζωη με το χαπι.....:(απελπιστικα οταν διαβασα τι κανει ο παλιοθυρεοειδης στα παιδακια....:(δεν μπορω να κλεισω ματι απο την αγωνια μου....περιμενω πως και πως να ξημερωσει να δω τι θα γινει....

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

Καλημέρα!

Γιώτα μου, δεν ξέρω πολλά για το θυρεοειδή, παρόλο που ο άντρας μου έκανε αφαίρεση το 2008. Είχε ένα μεγάλο όζο για πάρα πολλά χρόνια, δεν είχε πάρει χαμπάρι, απέδιδε αλλού τα συμπτώματα και έχασε τη γη κάτω απ'τα πόδια του όταν το έμαθε-τυχαία! Φυσικά ο νους του πήγαινε στο χειρότερο, από τότε άλλαξε, αναθεώρησε, έγινε πιο θρήσκος, πράγμα το οποίο στην αρχή με θορύβησε αλλά τελικά είδα ότι ήταν υγιής η μεταστροφή του, δεν έγινε δηλ. θρησκόληπτος. Τέλος πάντων άσχετο αυτό, απλώς θέλω να σου πω ότι συμφωνώ με αυτό αυτό που λες, είναι όντως πολύ ύπουλος ο θυρεοειδής. Να χαίρεσαι που το ανακαλύψατε νωρίς, ώστε να το παρακολουθείτε τακτικά. Μια απορία: πώς θα το παίρνει το χάπι ο μικρός;γνωρίζετε; Περαστικά εύχομαι και περιμένουμε νέα σου!

Αχ βρε παιδιά, αν είχα ίντερνετ στο σπίτι θα είχα φτιάξει ήδη άλμπουμ και θα είχατε δει τα καμάρια μου!Πάω να δω μην έχω αποθηκεύσει καμιά φώτο εδώ στον υπολογιστή στη δουλειά, αν και θα 'ναι πιο παλιές...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσια.τι νεα????γιωτουλα μου μη στεναχωριεσαι να δεις που θα ειναι περαστικο.με τη πρωτη θα ρυθμιστει και θα ναι ολα καλα.νομιζω οτι με θυροξινη εγκαιρα αντιμετωπιζετε μια για παντα κοντα στα 2 αν δε κανω λαθος.

φαιακι μου τι κανεις αρετουλα?πολυ λυπαμαι που δε θα ειστε σημερα εδω και εσεις.

Διαφημίσεις

σπιτι μου να φτιαξω και ενα μπουφεδακι για τα παιδακια και κατι να τσιμπησουμε εμεις.αντε θα το ξανακανουμε οταν ερθεις αν θελουν κι οι αλλες.

Εμείς χθες στενοχωρηθήκαμε: είχε ένα ατυχηματάκι ο Μιχαλάκης μας, χτύπησε στο μεγάλο δαχτυλάκι του ενός ποδιού του, έβγαλε αίμα και μελάνιασε...σφάδαζε από τον πόνο, δεν ήξερα τι να κάνω, έκλαιγα κι εγώ μαζί του. Αφού βάλαμε οινοπνευμα, μπεταντίν, χανσαπλάστ, πήγαμε παιδότοπο, μπας και ξεχαστεί, αλλά για λίγο, γιατί το πονούσε και είχε γκρίνια σε κάποιες δόσεις. Ευτυχώς τη νύχτα κοιμήθηκε καλά και το πρωί φορέσαμε κανονικά το παπουτσάκι, δεν ακουμπάει πάνω στο τραύμα... Αχ βρε παιδιά, ξέρω ήταν κάτι προσωρινό, αλλά το λυπήθηκε η ψυχή μου...δε γινόταν να το πάθω εγώ ρε γμτ;! Εντωμεταξύ ΠΡΩΤΗ φορά που τον φίλησε και τον χάιδεψε αυθόρμητα ο Χρήστος, εκλαιγε και αυτός μαζί του, τον λυπήθηκε το καημένο...

Τι άλλο; Για σήμερα μαγείρεψα μπριζόλες και θα τις συνοδεύσω με ρύζι και χωριάτικη, απλά πράγματα. Έφτιαξα και μια τοματόπιτα, ωραία βγήκε, ελαφριά. Χθες στις 12 καθόμουν και σιδέρωνα, τα ίδια προβλέπονται και για σήμερα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εγω σημερα θα κανω διαφορα.εφτιαξα χτες παγωτο και με τα μπισκοτα πτι μπερ εγιναν ατομικα σαντουιτσακια για τα μικρα.θα κανω μπομπες τυροπιτακια κεφτεδακια πιτσα εεε αυτα.η ντοματοπιτα πως φτιαχνετε?

Καλά Χαρούλα, είσαι πολύ άξια! Εγώ στην ηλικία σου είχα τα μυαλά πάνω απ'το κεφάλι!χαχαχα

εγω μαγειρευω απ τα 9 μου.τη λατρευω τη κουζινα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...