Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα μην αγχωνεσε στανταρ θα βρεθουμε.γιωτα (patpan)8.30 ειναι καλα θα εχει πεσει κ ο ηλιος εχω να κανω και μια χοριακη τη πεμπτη 6 η ωρα οποτε με βολευει.θα δω αν μπορουν κ οι αλλες 2 και βλεπουμε.τελικα θα παμε επαρχειο?

Διαφημίσεις

Τέλεια! Για θύμισε μου, πού μένεις; Πύργο; Έχουν καλούς παιδοτόπους παιδιά; Το Επαρχείο τι είναι; όπως λέτε κι εσείς, να κάτσουμε να πιούμε έναν καφέ χωρίς να χρειαστεί να κυνηγάμε τα παιδιά.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

γιωτα υπαρχει και το ενδεχομενο να ερθετε σπιτι μου.εχω κηπο,κουνια μεγαλη ξυληνη,αμαξακια,ποδοσφαιρικο τερμα και μπαλες.δεν εχω τιποτα για σπασιμο οτι ηταν τα ξεκαναν τα δικα μου απ την αρχη.και ειναι και περιφραγμενο γυρω γυρω.για πιο ησυχα το λεω.α ηθελα να σε ρωτησω μερες.εσενα πατ παν που δουλευεις?ρωταω γιατι παιρνω ορκο οτι καπου σε εχω ξαναδει.

γιωτα υπαρχει και το ενδεχομενο να ερθετε σπιτι μου.εχω κηπο,κουνια μεγαλη ξυληνη,αμαξακια,ποδοσφαιρικο τερμα και μπαλες.δεν εχω τιποτα για σπασιμο οτι ηταν τα ξεκαναν τα δικα μου απ την αρχη.και ειναι και περιφραγμενο γυρω γυρω.για πιο ησυχα το λεω.α ηθελα να σε ρωτησω μερες.εσενα πατ παν που δουλευεις?ρωταω γιατι παιρνω ορκο οτι καπου σε εχω ξαναδει.

και θα μπορεσουμε να τους κανουμε και 2 3 μπινελικια να τσιμπισουν τα πιο μεγαλα.

Τυχερή!!![/QUO

: Lol:: Lol:: Lol:εμενα σε πολυκατοικια 17 χρονια δεν αντεχω αλλο.δε με αφορουν οι κηποι με τα ατελειωτα λουλουδια τα συντριβανια τα γκαραζ και τη χλιδη γενικα δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.θελω μονο χωρο για τα παιδια μου και ασφαλεια.ξερω οτι θα βγουν στο κηπο και θα ειναι εκει.

Διαφημίσεις

Κι εγώ έτσι...Μεγάλωσα σε πολυκατοικία, μένω σε πολυκατοικία, νισάφι πια!

Θέλω κι εγώ κήπο, γκαζόν βασικά, να κυλιούνται τα παιδιά μου κι εγώ να μην είμαι με την ψυχή στο στόμα αν θα χτυπήσουν. Λουλούδια, παρτέρια κλπ ωραία να τα βλέπω, αλλά δεν θα μπορούσα να τα φροντίζω... άντε να έφτιαχνα κανά περιβολάκι,να φύτευα διαφορα ζαρζαβατικά... Μ'αρέσουν τα δέντρα για τους καρπούς τους και για τον ίσκιο τους.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εγω γμτ φετος δεν προλαβα να βαλω ντοματιες κτλ.του χρονου το μαιο οπωσδηποτε!!!!!!δεν τη μορω τα πολη με τιποτα ρε παιδι μου με ψυχοπλακωνει.αα τελικα κοτοσουπα αυγολεμονο κανω αρετη που με ρωτησες.

Καλησπερα κοριτσακια! :)

Σας διαβαζω αλλα δεν εχω πολλη ορεξη και επισης δεν εχω καθολου χρονο. Η επιχειρηση "αλλαγη διακοσμησης στις ντουλαπες" εχει πετυχει, αλλα εμενα με εχει ξεκ0λ0σει στην κυριολεξια. Ολη μερα πλενω - απλωνω - σιδερωνω. Και στα ενδιαμεσα, ταϊζω, αλλαζω, κοιμιζω, παιζω, μαγειρευω και συμμαζευω ενα σπιτι που ναι μεν ειναι μαζεμενο στην εντελεια, αλλα θελει παλι γενικη δε γιατι ξαναβγηκε σκονη και το πατωμα οπως ειναι φυσικο θελει παλι σκουπισμα - σφουγγαρισμα. Πφφφ, τι να σας λεω! Αυτα τα δικα μας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

κουκλες τι κανετε;

εμεις σημερα ριξαμε πολυ κλαμα.....

πηγαμε με την μπεμπα να της παρουν αιμα για να κοιταξουμε τον θυρεοειδη της επειδη στην εγκυμοσυνη μου ειχα και εγω....ταλαιπωρηθηκε η ζουζουνα μου με τοοοοοσα τρυπηματα μεχρι να της βρουν φλεβα.....ενταξει δεν τα βαζω μαζι τους.οι ανθρωποι δεν συνηθιζουν να τρυπανε νεογεννητα καθε μερα για να εχουν την ανεση και την εμπειρια....στο ριο παντως με μια τρυπια τα ειχαν καταφερει.....τεσπα.τελος καλο ολα καλα!βγηκαν και τα αποτελεσματα και δοξα τον Θεο ειναι καλα οπως μου ειπαν!τωρα μενει να παρω ενα τηλ την παιδιατρο να της τα πω.

και παρεα με την μπεμπα εκανα και εγω εξετασεις για τον θυρεοειδη και καμπυλη για το σακχαρο.οπως καταλαβατε ειχα μια εγκυμοσυνη σουπερ!!!!θυρεοειδη και ινσουλινη....ο ενδοκρινολογος φοβοταν μην κανω σακχαρωδη διαβητη μετα την γεννα αλλα ευτυχως οι τιμες ειναι οκ!ουφφφφ!!!!μου εφυγε ενα βαρος!!!!

με την χαρουλα τα ειπαμε και κανονισαμε για αυριο.τελικα θα παω να παρω και την μεγαλη απο την μαμα μου για να παιξει με τα παιδακια!να ξεσκασει και αυτο λιγακι!!!!!αλλα βρε κοριτσια πολλα αγορια θα ειναι στην παρεα!!!!!!:Dευτυχως που θα ειναι και η ανδρεινα της τζεσσικας!!!αν και η δικια μου ειναι πολυ αντρου!!!!!!!!!προτιμαει τα αγορακια για να παιζει παρα τα κοριτσακια!!!!!:tongue:θηλυκο παιδι μου απο κουνια!!!!!!!!:tongue:

αρετη και φαιη μην ζηλευετε!!!!οταν ερθετε και εσεις με το καλο θα ξαναβρεθουμε!!!!!!

an1cE_X0g410010MTA3NzdkfDc1NDQ1NTZkYXxPdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gifan1cJOD0g410000MDAwOGQ0fDQ3MTU1MDRkYXxPdXIgcHJlY2lvdXMgZGF1Z2h0ZXIgaXM.gif

as1cCyC0g410000NTE1MThzfDIzNzY2MXN8R290IG1hcnJpZWQgZm9y.gif

χαχαχα....

τελικά αγόρια-κορίτσια από μικρά γκομενίζουν! Τι θα κάνουμε οι δόλιες μάνες στην εφηβεία;! ας οπλιστούμε με υπομονή από τώρα....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...