Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

μελη απο τον πυργο και τα περιχωρα?

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα,

Τι ζέστη έχει αυτές τις μέρες! Χτες 10 το βράδυ γυρίσαμε απο θάλασσα. Δεν μας έκανε καρδιά να φύγουμε γιατί ξέραμε ότι το σπίτι έβραζε.

Χαρούλα το σπίτι δεν μαζεύεται ποτέ (ή αυτό συμβαίνει μόνο στο δικό μου:shock::shock:). Κάνε ότι δεν το βλέπεις για να έχεις σωστή ανάρρωση.

Αρετή έχει πρόβλημα δυσκοιλιότητας ο μικρός ή ήταν συμπτωματικό?

Αχ, μην μου λέτε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα με 2 παιδιά γιατί το σκέφτομαι και για δεύτερο. Δεν γεμίζει περισσότερο η αγκαλιά σου με 2 παιδιά?

FEFcp3.png uSlbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Γιώτα (PatPan) δεν κατάλαβα ότι έδωσες μέσω ασεπ. Καλά αποτελέσματα εύχομαι.

Τα αποτελέσματα έχουν βγει και περιμένω διορισμό. Δυστυχώς μας έκοψε τη φόρα η τρόικα. Και δεν είμαι απο τα παιδιά της κυβέρνησης που διορίζονται απο τα παράθυρα ακόμα και σήμερα. Αξιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο:mad::mad:

FEFcp3.png uSlbp2.png

Γιώτα, συμπτωματικό ήταν, ευτυχώς!

Έτσι και ο άντρας μου, είχαν βγεί τα αποτελέσματα Σεπτέμβριο 2009 και διορίστηκε το Δεκέμβριο του 2010....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

γιωτα αμαλιαδα και γιωτα pat.pan μιλησα με τη τζεσικα.ειπε οτι πεμπτη απογευμα μπορει να ερθει πυργο.κανομιστε μια ωρα να την παρω τηλ.να κανονισουμε.εγω μπορω ολο το απογευμα οτι ωρα να ναι.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια! Σημερα ημουν εγω στο μαιευτηριο, πηγα να κανω αφαιρεση στους 2 πολυποδες που ειχα στη μητρα.

Τελειωσα απο πολυ νωρις. 7 ημουν ηδη μεσα, 8 παρα 20 με ειχαν ξυπνησει κιολας. Δεν καταλαβα απολυτως τιποτα. Απλα ο ενας απο τους δυο ηταν πολυ μεγαλος και αιμορραγησε περισσοτερο στο βγαλσιμο, τιποτα παραπανω. Μου εκαναν και εναν ορο γλυκοζης μετα το χειρουργειο γιατι εχω θεμα με τις ζαλαδες και τους ιλιγγους. 8 με ανεβασαν στο θαλαμο της ανανηψης παρεακι με τον ορο μου, μου εφεραν και εφαγα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ πρωινο -και μαλιστα ο γιατρος μου αστειευοταν, επειδη οταν γεννησα τις πρωτες μερες μεχρι να ρυθμιστει το σακχαρο δεν ετρωγα οσα οι υπολοιπες απο το δωματιο, οποτε σημερα ελεγε γελωντας, φερτε της να κανει αποσβεση για το 2009 :lol:- και στις 9μιση που τελειωσε ο ορος, με αποσυνδεσανε :mrgreen: και με στειλανε στην ευχη της Παναγιας!

Η βιοψια θα βγει σε 3 εβδομαδες περιπου και οι οδηγιες που ελαβα ηταν οχι μπανιο στη θαλασσα (καλα ετσι κι αλλιως με τη φωτοδερματιτιδα δεν το ειχα σκοπο) και οχι επαφες για 2ο μερες. Μου ειπε να παρω για 3 μερες απο σημερα πρωι και βραδυ μια αντιβιωση vibramycin και τελος.

Μετα πηγαμε για καφεδακι με το Β και κατα τις 12 παρα ανεβηκαμε Καρεα και μασαμπουκιασαμε. Εν τελει δεν χρειαστηκε καν να περιμενει η μανα μου εδω για το Μαρακι, αφου πριν λιγο μπηκαμε και η Μαρια θα επιστρεψει σε κανενα μισαωρο. Μολις τη βαλω για υπνο θα πεσω κι εγω να ξεραθω γιατι μια υπνηλια την εχω η αληθεια ειναι!

Τελικα με τη Τζες μας, συναντηθηκε καμμια σας? Ειναι καλα? Αμα τη δειτε να της δωσετε πολλα - πολλα φιλακια!!

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσακια μου πολυ!

Ποσο σας ζηλευω δεν λεγεται!!!

Πιειτε ρε ενα καφεδακι και για τη φιλη σας που λιωνει στας Αθηνας! :lol:

Σας φιλω ολες γλυκα! Θα τα πουμε το πρωι! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα! Αχ κι εγώ ζηλεύω! Έλπίζω να μη λείπετε όλες όταν κατέβω εγώ κάτω....:mad::-(

Φαιάκι μου, δόξα τω Θεώ όλα καλά, καλά αποτελέσματα τώρα με τη βιοψία.

Η Τζέσσικα τι κάνει; Δώστε της χαιρετισμούς και πείτε της να κάνει και μια βουτιά για μένα....

Χαρούλα τι καλό μαγείρεψες; Ελπίζω όχι τπτ δύσκολο (δεν είπαμε να ξεκουράζεσαι;τ'ωρα βέβαια έχει και ο μικρός τα ιδιαίτερά του...) . Εγώ για σήμερα μακαρόνια με ψεύτικη σάλτσα, καθότι Τετάρτη και νηστεύει ο Βασ. Ε εγώ θα βάλω τυράκι.

Γιωτούλα (αμαλιάδα) καλά; Πότε θα συγχρονιστούμε άραγε...;:)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

σε παρακαλω με προσβαλεις:tongue::tongue::tongue:εχω ηδη πει στον πανο οτι θα ερθεις και εσυ τον αυγουστο.:D:D:D:Dαντε σε περιμενω πως και πως.καλα ειναι η τζες.μαλλον μακαρονια θα κανω και εγω χτες ολη μερα προσπαθουσα να κανω ψιλοδουλειτσες να πεις οτι εφερα βολτα το σπιτι.καλα το φαρμακο δεν παιζετε με εχει κανει ερηπιο.και μπορει να παρω και 2 δοση:?:???::?

οχι δε μαγειρευω ξεχωριστα για κανενα.απλα δεν του δινω χοιρινα αλαντικα καρμποναρες και τετοια.αν εχω κατι τετοιο του κανω ενα πουρεδακι.το φαρμακο ειναι μεθοτρεξατη και θεραπευει αρθριτιδες και καποιες μορφες καρκινου.οποτε ειναι δυναμιτης.εμενα παντως με εχει δυαλυσει.ποτε ειπες θα κατεβεις?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...